Wat wordt jouw krijgersnaam?

ik heb er al een gemaakt voor Gevaar! en nu ga ik eentje maken voor krijgernamen.

Mogelijke uitkomsten

Biefklauw (7 x uitgekomen)

je bent sterk en doet veel, vaak zonder pauze. Dat is niet goed! Altijd een pauze nemen, neem gewoon even tien á twintig minuten rust, en ga dan weer verder. Dingen gaan altijd beter met een pauze! Veder ben je sociaal en lief, maar soms ook nors en bevooroordeeld. je bent een prima persoon die zich niet snel laat kleinmaken en zich niet laat vertellen wat je moet doen.

Snelstaart (10 x uitgekomen)

Je bent druk en enthousiast. Voor familie ben je soms echt heeeeel vermoeiend. Voor anderen ben je betrouwbaar en heel knuffelbaar. Ja ik heb het woord net bedacht! Je bent soms niet al te goed met geheimen en je kan heel lief zijn. Veder ben je slim, maar niet zo leergierig. Wel ben je nieuwsgierig en eigenwijs.

Wilgpels (3 x uitgekomen)

Je bent erg prikkelbaar, maar wel een goede vriend. je kan dingen goed onthouden en je kan gevoelens goed aanvoelen. Verder ben je erg betrouwbaar en efficiënt in veel situaties. Je doet erg je best, maar soms zien mensen je niet staan!

Vosbes (16 x uitgekomen)

ooh, jij moet niet boos zijn, want dan zijn de rapen gaar! Je bent erg vriendelijk en doet aardig tegen alles en iedereen. Je hebt een echt moederinstinct, want als iemand jouw iets afpakt wat je echt dierbaar is, geen telefoon!, spring je bovenop hem en krab je de ogen uit zijn kassen. Je bent ook een echt familiemens en je probeert alle dingen leuk te maken en door het leven te dansen! Andere mensen kunnen een voorbeeld aan jouw nemen!

Leliehart (7 x uitgekomen)

Weer een lief persoon! Je bent lief, aardig, begrijpelijk en ambitieus. Jij laat dingen los als je ze niet krijgt, nou ja... of niet. Je kan een van de twee zijn, maar nooit iemand pijn doen. Je bent dankbaar en snel tevreden. Topper! Je werkt hard om jezelf keer op keer te bewijzen, en je hebt het gevoel alsof dat moet. Niet iedereen vind je leuk, dat moet je gewoon accepteren. Alleen dat is niet voor iedereen even gemakkelijk...

Eikenbos (4 x uitgekomen)

Je bent massief, maar diep vanbinnen heb je een hart van goud. Je kan het niet aanzien als iemand pijn lijdt, en je bent weken verdrietig als iemand sterft. Zelfs als je hem niet eens kent. Verder ben je leergierig en een geweldige vriend. Bij het daten hecht je je ook meteen aan iemand. Ik vraag me af of jij ooit de ware gaat vinden, want jij bent echt uniek. Pas wel op dat je niemand gebruik laat maken van jouw vrijgevigheid!

Lichtstorm (6 x uitgekomen)

Als poes ben je prachtig cream, maar in het echt ben je ook beeldig. Al denk je vaak van niet. Je bent erg onzeker, en hebt niet veel vrienden. Daarom verstop je je echte jij. Maar dat hoeft niet. Doe je niet voor als iemand die je niet bent, alsjeblieft! Dat is echt zonde. Want je bent een topmeid en jij bent erg zorgzaam en loyaal. Sta gewoon op voor wie je echt bent, echte vrienden zullen je geweldig vinden!

Regenbeek (0 x uitgekomen)

Je kan goed problemen oplossen en je bent creatief. Maar wat jij niet weet is dat iemand naar jou kijkt, op een bepaalde manier;-) Hij/zij is dichterbij dan je denkt... Verder ben je slim en aantrekkelijk, op je eigen manier. En goed in leren, waardoor je een uitstekende mentor (Warrior Cats) of coach (Gevaar!) kan worden want iedereen wil toch net zulke slimme mensen als jij????

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here