Wat voor meisje ben jij? (Veel vragen en uitkomsten!)

Wil je weten wat voor meisje je bent? Dan is deze quiz voor jou!(H)

Mogelijke uitkomsten

Miss social (26 x uitgekomen)

Jij bent een erg sociaal meisje. Vrienden en vriendinnen heb je veel en ze zijn belangrijk voor jou. Je houdt ook van nieuwe mensen ontmoeten en daarom ga je waarschijnlijk graag naar feestjes en bijeenkomsten.

Girly girl (19 x uitgekomen)

Jij bent een echt meisje-meisje. Roze is je favoriete kleur en je doet graag meisjesachtige dingen zoals nagels lakken, haar doen en shoppen. Je ziet er als een prinsesje uit en leid een dromerig, romantisch leven.

Ambitieus (9 x uitgekomen)

Jij bent een klassevol, ambitieus meisje. Je weet wat je wil in je leven en werkt hier dan ook hard voor. Daarnaast vind je het ook belangrijk dat je goed overkomt en er verzorgd uitziet. Je hebt je toekomst al lang gepland.

Alternatief (12 x uitgekomen)

Jij bent een beetje anders dan de anderen. Opvallende kleding, tattoos en piercings, daar ben je niet vies van. Je houd ook van alternatieve muziek en gaat graag naar concerten. Je bent wie je bent en daar ben je trots op!

Tomboy (6 x uitgekomen)

Jij bent geen typisch meisje. Je kan beter omgaan met jongens en houd van dingen als gamen, sporten, films kijken etc. Shoppen en roze dingen interesseren jou niet echt. One of the boys, dat ben jij!

Artiest (2 x uitgekomen)

Jij bent een artistiek, creatief meisje. Jouw hobby's zijn dingen zoals naaien, tekenen, schilderen,... Je gaat liever winkelen voor nieuwe hobbyspullen dan voor kleding, maar houd wel de mode in het oog; mode is immers ook een kunst!

Dierenliefhebster (7 x uitgekomen)

Jij houdt heel erg van (huis)dieren. Je wil later dan waarschijnlijk ook graag met dieren werken of dieren in huis houden. Dieren zijn erg belangrijk voor jou en je lijkt er een speciale band mee te hebben.

Statistieken

Statistieken

Reacties (2)

 • xMaaike96x

  Alternatief, past wel goed bij me! Leuk om te doen.(Y)

  3 maanden geleden
 • Megaeraaa

  Ambitieus...
  Ik heb eigenlijk nog geen idee over mijn toekomst.(fish)

  3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here