welk anubis personage ben jij?

Met deze quiz kan ik je laten zien op welk personage van Het huis Anubis jij het meeste lijkt.

Mogelijke uitkomsten

nienke martens (2 x uitgekomen)

Je bent een erg verlegen persoon, maar je bent niet bang om voor jezelf en je vrienden op te komen als jullie in nood zijn. Je kan op sommige momenten misschien wel een beetje egoïstisch zijn, maar daar tegenover staat dat je altijd heel beleefd bent.

fabian ruitenburg (1 x uitgekomen)

Jij bent een slim persoon die graag leest en raadsels oplost. Jij redt de groep altijd met jou intelligentie. Soms kan jou gedrevenheid leiden tot een kleine woedeaanval maar die compenseer je door een geweldige vriend te zijn.

amber Rosenberg (4 x uitgekomen)

Jij bent iemand die erg gesteld is op een verzorgt uiterlijk. Jij bent de lieverd in jou vriendenkring en zal er altijd voor je vrienden zijn als ze je nodig hebben. Soms kan je misschien een beetje onwetend ui de hoek komen, maar dat is helemaal niet erg.

appie tayibi (3 x uitgekomen)

Jij bent de grappenmaker en de clown van de klas. Met jouw kinderlijke en creatieve brein kan jij vaak voor goede oplossingen zorgen. Je komt ook voor je vrienden wanneer ze jou nodig hebben. Je impulsiviteit zorgt er echter wel voor dat mensen zich tegen je keren, maar jij blijft gewoon lekker jezelf!

patricia soeters (2 x uitgekomen)

Jij bent een pittige dame/heer die er aan de buitenkant heel stoer uit ziet. Je bent echter best heel onzeker en je mag best wat meer van jezelf houden. Jij hebt pit en zorgt er altijd voor dat mensen doorzettingsvermogen krijgen. Je trekt echter wel snelle conclusies wat kan leiden tot ruzies binnen de groep.

jeroen cornelissen (4 x uitgekomen)

Jij bent iemand die alles voor je familie zou doen, ook al zou je daarvoor je vrienden moeten verraden. Jij bent zeer gepassioneerd en erg liefdevol naar de mensen die het in jou ogen verdienen. Je bent best intelligent, maar kan soms erg hebzuchtig en naïef zijn.

noa van rijn (0 x uitgekomen)

jij bent waarschijnlijk erg mysterieus en laat mensen niet snel je emoties zien. Je bent echter erg spiritueel, aardig en geliefd. Je kan met iedereen omgaan en komt altijd voor jezelf op. Je kan echter wel iets te snelle conclusies trekken, maar daar kan je aan werken.

mick zeelenberg (0 x uitgekomen)

je best hoogstwaarschijnlijk aardig sportief en geeft veel om je gezondheid. Je bent een goede vriend, maar houdt je soms best afzonderlijk van de anderen. een minpunt aan jou is dat je soms iets te veel op je uiterlijk en gezondheid let. Je bent wel iemand die opkomt voor zijn eigen rechten.

joyce van bodegraven (1 x uitgekomen)

Jij bent een super spontaan lief meisje, een echte girl nextdoor. je houdt van muzikale activiteiten en van je vrienden. Je kan je soms wat afzonderen van de anderen, maar dat heeft waarschijnlijk een positieve bedoeling.

mara sabri (2 x uitgekomen)

je bent een sportief iemand die eigenlijk veel te soft en te lief is. Je geeft superveel om andere mensen en dieren en wilt het beste voor iedereen. Als jij verliefd wordt dan ben je ook heftig verliefd. Soms kan je wat te soft en naïef zijn.

Statistieken

Statistieken

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here