Wie ben jij van One Direction?

Doe deze test en kom te weten op wie jij het meest lijkt van de band One Direction (met Zayn) !

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (3 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Harry Styles! Je bent heel aardig en helpt anderen graag. Je wil dat iedereen goed en gelijk behandelt wordt. Ook heb je een droge humor die niet iedereen altijd snapt. Jouw kledingstijl is ook heel erg mooi en uniek!

Louis Tomlinson (1 x uitgekomen)

Jij bent Louis Tomlinson! In een groep ben jij zeker de gangmaker. Met jou is er altijd een geweldige sfeer en is het nooit stil! Je verbergt wel vaak hoe je je voelt door grapjes te maken... Gelukkig heb je altijd vrienden op wie je kan rekenen!

Zayn Malik (4 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Zayn Malik! Sommige mensen zouden je al mysterieus beschrijven, maar dat komt alleen doordat je wat stil bent. Je stelt je alleen open voor de mensen wie je vertrouwt. Je bent een erg creatief persoon en hebt veel talenten.

Niall Horan (5 x uitgekomen)

Jij lijkt het meest op Niall Horan! Je bent een erg vrolijk persoon die geniet van het leven! Je blijft altijd optimistisch en al je vrienden vinden je super lief! Met hen beleef je dan ook de leukste avonturen!

Liam Payne (0 x uitgekomen)

Jij bent Liam Payne! Je bent een erg verantwoordelijk persoon. Vaak neem je ook de leiding en zorg je voor anderen. Je bent soms wat serieus, maar hebt altijd plezier met je vrienden!

Statistieken

Statistieken

Reacties (1)

  • bels

    Harry Styles(H)

    Maar ik heb vals gespeelt.... (i'm so sorry!) Ik wist welke antwoorden ik moest beantwoord om hem te krijgen, haha!

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here