Rebellious • Derek Hale

Beacon Hills is een klein stadje waar de laatste tijd veel in is gebeurd. Waar er vele mensen zijn vermoord, waar er buitengewone wezens leven, waar niemand echt veilig is.
Ruby-Lee Boydell is een rebels meisje van zestien jaar die ‘gevangen’ wordt gehouden door Deucalion en zijn pack. Jaren lang doet ze wat hun zeggen, volgt ze hun bevelen op, woont ze onder hun dak en is ze het pareltje van Deucalion totdat ze aankomen in Beacon Hills en Ruby niet meer gevangen wilt zijn. Ze besluit om haarzelf te gaan zoeken door weg te komen van Deucalion en zijn pack wat niet makkelijk gaat en lang duurt. En ooit zal ze de pack laten uitsterven. Op de school waar ze heen gaat leert ze Scott McCall en zijn vrienden kennen wat haar ook in problemen laat raken.
In een hevig gevecht waar sommige mensen niet meer uit raken en waar veel bloed in voor komt is natuurlijk ook Derek Hale, de Alpha van zijn pack en degene die voor veel geroddel zorgt in Beacon Hills. De jongen die zo mysterieus en gemeen is tegen andere, de persoon die diep vanbinnen toch nog een hart heeft.
In het gevecht raken Derek en Ruby bij elkaar en staan ze op het punt om elkaar om het leven te brengen maar wat nou als er een tinteling door hun huid heen gaat op de moment dat ze elkaar ook maar aankijken? Wat gebeurd er dan?
“Life is painful and messed up. It gets complicated at the worst of times, and sometimes you have no idea where to go or what to do. Lots of times people just let themselves get lost, dropping into a wide open, huge abyss. But that's why we have to keep trying. We have to push through all that hurts us, work past all our memories that are haunting us. Sometimes the things that hurt us are the things that make us strongest. A life without experience, in my opinion, is no life at all. And that's why I tell everyone that, even when it hurts, never stop yourself from living.”

Re·bel·lious [ri-bel-yuhs]
Defying or resisting some established authority, government, or tradition; insubordinate; inclined to rebel.Derek Hale' Pack - * Derek Hale
- Isaac Lahey
- Vernon Boyd
- Erica Reyes †
- Cora Hale

Scott McCall' Pack - * Scott McCall
- Stiles Stilinski
- Allison Argent
- Lydia Martin

Deucalion' Pack - * Deucalion
- Ennis †
- Ethan & Aiden
- Kali
- Juliet
- Kyle
- zeven onbekenden personen (3 †)


• - Delusional production
• - gebaseerd op Teen Wolf
• - Nederlands
• - Soundtrack


Ruby-Lee Boydell & Derek Hale


Ik schrijf wanneer ik wil en/of tijd heb!

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Ruby-Lee Boydell 330 207 6 jaar geleden
Prologue 205 192 6 jaar geleden
REBEL || 1 1085 267 6 jaar geleden
REBEL || 2 1030 195 6 jaar geleden

Reacties (1)

  • xEvax

    Een abo voor mij:)

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen