Lydia's leven lijkt op rolletjes te lopen. Ze is pas net vierentwintig geworden en heeft alles wat ze zich maar wensen kan; een leuke baan, een lieve man en een geweldig dochtertje van drie jaar oud. Als haar man, Jeff, dan ook opslag krijgt en ze daarvoor naar La Push moeten verhuizen, ziet Lydia haar toekomst rooskleurig in, want beter dan dit kan het toch niet worden?
Maar dan ontmoet ze Seth. Hij is mysterieus en aardig, en Lydia voelt zich gelijk aangetrokken tot hem. Ze weet niet zo goed wat het is, maar zijn aanwezigheid lijkt haar leven zelfs nog vele malen beter te maken. Alleen, moet ze wel op zijn aandacht ingaan? En wat vertelt ze Jeff, wanneer Seth haar een dromenvanger heeft gegeven, enkel omdat hij er bij toeval achter was gekomen dat ze die spaarde?
Lydia raakt verstrikt in haar eigen gevoelens en weet niet meer zo goed wat ze nu eigenlijk voelt. Want wat wil Seth van haar, en wat wil zij eigenlijk van hem?

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Prologue 162 39 5 maanden geleden
First Dream 858 27 3 maanden geleden

Reacties (1)

  • SPECS

    Je hebt echt geen idee hoe lang ik heb gewacht tot Lakani Beach verder zou gaan. Had het onderhand al opgegeven, vind het op zich wel jammer dat het zo snel gedaan was, maar ik kijk al uit naar deze! (:

    5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen