Het HunderenHet verhaal speelt grotendeels op de school en het terrein zelf af. Het begint tijdens het kerstgala. Uiteraard is de school vrij streng en zijn alcoholische consumpties alleen toegestaan voor leerlingen boven de zestien jaar. Tijdens het gala wordt door de adjunct-directrice mevrouw De Waard een aankondiging gedaan.
Enkele jongeren uit een paar Engelse internaten zullen in het nieuwe jaar enkele maanden op de kostschool verblijven. Het zijn stuk voor stuk probleemjongeren die uit huis zijn geplaatst, maar zich zo goed hebben gedragen dat de scholen ze een plaatsje op Het Hunderen hebben aangeboden om hun gedrag te belonen en in de hoop dat ze wat van de manieren van de welgestelde, Nederlandse kinderen zullen overnemen.
De Britse jongeren komen bij de Nederlanders in de klas. Veel lessen zullen daarom in het Engels worden gegeven. Zo hoopt Het Hunderen ook de Nederlandse leerlingen het een en ander bij te brengen over de Engelse taal en cultuur.


De school en omgeving
Feiten en fictie wisselen elkaar wel af.. Het landgoed Het Hunderen ligt in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij het dorpje Twello. Het is een groot terrein, omgeven door veel natuur en bomen - je zou het een bos kunnen noemen. Een kleine meer of plas is ook onderdeel van het terrein, hoewel het verboden is om erin te zwemmen. Het is ook mogelijk om te wandelen over verschillende paden. De leerlingen worden van de buitenwereld gescheiden door een groot hek.

Het gebouw is ruim en groot en is al sinds 1962 in gebruik als kostschool. Jongens en meisjes zijn uiteraard gescheiden en hebben hun slaapkamers elk in een aparte vleugel. De kamers zijn ruim en alle zijn voorzien van een simpele kraan en toilet en elke vleugel heeft zijn eigen badkamer. Door de komst van de Engelse studenten zullen er vier leerlingen per kamer zijn.

Verder beschikt de school over een sportveld en een gymzaal. Er is een bibliotheek + studiezaal, een kantine of aula waar ook de maaltijden worden geserveerd en een fraaie woonkamer, met grote ramen die uiteraard uitkijken op het raam.

Enkele schoolregels
* Er is een avondklok. Om halfelf is het leerlingen niet meer toegestaan zich buiten de kamer te begeven. [Uiteraard kun je hier uitzonderingen op bedenken, zoals zieken etc.]
* Leerlingen mogen niet zwemmen in het meer.
* Leerlingen mogen het terrein niet verlaten, enkel met toestemming van een ouder of voogd en/of wanneer de school hen daar toestemming voor geeft. In principe zijn leerlingen zeven dagen per week op school, hoewel het ook mogelijk is om in weekenden naar ouders of voogden of andere familieleden te gaan. De school moet op de hoogte zijn.
* Het is leerlingen niet toegestaan om de slaapvertrekken van de andere sekse te betreden.


Inschrijftopic[/b]
Topic een.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
~ Personages 185 53 6 jaar geleden
Tracey McKeehan 154 46 6 jaar geleden
Toby McKeehan 130 29 6 jaar geleden
Aidan de Ridder 59 57 6 jaar geleden
Floyd Jackson 69 40 6 jaar geleden
Stef de Jong 78 38 6 jaar geleden
Darcia Grazie 95 34 6 jaar geleden
Jurrian Watersma 94 28 6 jaar geleden
Scarlett Redfort 133 28 6 jaar geleden
Jeffree Manuel Thompson 102 42 6 jaar geleden
Charlie Laura Binford 115 28 6 jaar geleden
Blake Adam Hornsby 131 29 6 jaar geleden
Annie Heuvelman 109 61 6 jaar geleden
Cora Witte en Blair Greenwish 157 44 6 jaar geleden
Dinand Jackson 65 41 6 jaar geleden
Meggie McSteppin 94 46 6 jaar geleden
Nadine Kampen 199 64 6 jaar geleden
Melody Swing 233 33 6 jaar geleden
Morris Gerritsen 80 38 6 jaar geleden
Vivyam Jackson 185 36 6 jaar geleden
Raven Hall 227 35 6 jaar geleden
Richard "Ken" Rushmore 154 20 6 jaar geleden
Alice "Cooper" Cooper 134 30 6 jaar geleden
Tony McSteppin 120 106 6 jaar geleden
Danny Schippers 114 81 6 jaar geleden
Soraya Desta 223 43 6 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen