Mijn naam is Bella, ik ben een zestienjarig meisje en ik zit bij het leger. Ja je hoort het goed, ik ben zestien. Ik zal uitleggen hoe dat komt.

Mijn ouders stierven in een ongeluk op mijn zevende. Toen ben ik bij mijn oom en tante gaan wonen. Mijn oom zag ik bijna nooit, maar hij is als een vader voor me. Ik zeg dan ook wel eens pap tegen hem, omdat het gewoon makkelijker is dan oom Carl.

Hoe dan ook hij zit bij het leger en als hij thuis kwam vertelde hij altijd verhalen over wat hij van de wereld heeft gezien en over mensen die hij heeft gered. Dat wilde ik ook. Ik wilde een held zijn en de wereld zien, maar dat mocht niet. Ik was te jong, maar een paar maanden geleden is mijn tante overleden en kon ik nergens heen. Ik was nog niet oud genoeg om voor mezelf te zorgen en ik wilde niet naar een weeshuis.

Daarom ben ik bij het leger gegaan en ik ben inmiddels al bijna zeventien. Er komt een grote oorlog aan en hoewel ze normaal nooit een zestien jarig meisje het veld in zouden sturen ziet het er naar uit dat ik mee moet...


Dit verhaal is zestien+, omdat er veel geweld in voor zal komen. Het zal soms best heftig zijn, dus het leek me beter om er zestien plus van te maken. Verder weet ik niet of er in de loop van her verhaal seks in voor zal komen, maar als dat zo is zal ik het van te voren even zeggen.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Het begin van een oorlog 1151 30 5 jaar geleden
Onze eerste missie 2032 85 5 jaar geleden
Een bijzondere ontmoeting met een bijzondere jongen 3049 34 5 jaar geleden
Een bijzonder vonst 3044 31 5 jaar geleden
Ruzie met Kyle 2826 68 5 jaar geleden
Terug op de basis 2219 19 5 jaar geleden
Liefde 1741 50 5 jaar geleden
Een geluk bij een ongeluk 730 84 5 jaar geleden
Herenigd 1040 55 5 jaar geleden
Mivan 3202 25 5 jaar geleden
Terug 1879 29 5 jaar geleden

Reacties (1)

  • Moonwarrior7

    Klink gaaf!!!!
    Abo!!!! Begin maar snel meis!

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen