Een verhaal over moraalridders die de steden doen afbranden
Na het verdwijnen van Iustitia, rouwen de engelen om het verlies van hun vredesbewaarder. De balans is verbroken, de wereld ligt open voor chaos om toe te slaan. De engelenvolkeren, elk met hun eigen normen en waarden proberen de wereld te verdedigen tegen het kwaad wat zich nu kan verspreiden. Maar wie bepaalt wat goed en kwaad is nu de rechter weg is? Zijn het de Atlantianen, duizenden jaren verborgen onder de zee, of de Olympianen, die als goden vanuit de hemel toekijken, of misschien de niet-mensschuwe woestijnengelen? In hun strijd zullen vele onschuldigen sterven.

Zou Iustitia ooit terugkeren en de vrede herstellen?

12+ i.v.m. geweld
Thema's; oorlog, avontuur, mythologie
hoofdstuklengte; tussen 300 en 700 woorden

Volkeren;
Mensen
Engelen (Woestijn, Atlantis, Olympus)

Géén tot weinig romantiek, dus geen 16+. Wèl bekende namen, namelijk bijbels en heidens, geheel eigen invulling (& geen Castiel/Lucifer).
Disclaimer; Dit is het eerste verhaal wat ik echt over engelen schrijf. Ze kunnen afwijken van wat je gewend bent. Ik heb series zoals "Fallen" niet gelezen, dus ik heb geen idee of deze engelen daar wel of niet op lijken. Mijn inspiratie zijn Latijnse en Griekse mythologie, de Bijbel en de Koran. Vandaar veel van de namen:)

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Excidium 311 75 3 jaar geleden
La muerte de Iustitia 214 82 5 jaar geleden
Rouw 277 38 3 jaar geleden
Izra 326 41 3 jaar geleden
Atlantis, G.O.D. 421 24 3 jaar geleden
Samuel 795 23 3 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen