Hoi ik ben Dee.
Ik vind het leuk om me te verdiepen in de maatschappij en houd me bezig met allemaal random dingen, van welke kleur sokken ik aan heb tot de presidentiële verkiezingen die nu gaande zijn in Amerika.
Omdat ik hierover wil zeuren heb ik dit topic maar aangemaakt.
Ik kan niet beloven dat ik iedere week een column schrijf (of dat wat ik post überhaupt een column is, want ik heb de neiging om te ranten totdat het zo lang is dat het misschien niet meer door mag voor een column oeps) maar ik zal m'n best doen.
Als je een onderwerp hebt waar je me graag over zou zien schrijven (iets wat recentelijk in het nieuws was of over wat de kleur van je sokken over jou zegt geef dan wel de kleur van je sokken door), stuur dan maar een pb'tje.

Waarschuwing: Het meeste wat in deze columns staat is hartstikke subjectief en de helft van de tijd ben ik een sarcastic asshole.
Inhoudelijke vragen mag je in dit topic stellen, als je liever een discussie wil houden over de onderwerpen die voorkomen verzoek ik je vriendelijk mij een persoonlijk berichtje te sturen. I love discussing things! c:

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
We will make America great again! (Or not) 362 21 3 jaar geleden
Treinleven 644 14 3 jaar geleden
Een april 372 14 3 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen