Hallo allemaal,
De meivakantie staat weer voor de boeg! Dat betekend even lekker niks doen en genieten van het mooie lente weer! Om deze vakantie en de tijd er na wat op te fleuren organiseren wij 'The Quibbler Games'!

The Quibbler Games is een allround wedstrijd waarin iedereen van jong tot oud aan mee kan doen. Vanaf de meivakantie tot begin juli kan je deelnemen aan de de wedstrijd!

Wij zoeken tussen de 6 en 12 enthousiaste en fanatieke deelnemers die 10 weken lang elke week een kleine opdracht willen uitvoeren met elke week een nieuw thema! Zo moet je bijvoorbeeld een quiz over het thema strand maken of een kort verhaaltje schrijven over een ander onderwerp!

Je hebt 6 dagen om elke opdracht in te leveren. Op de zevende dag geeft de jury voor elke ingeleverde opdracht een cijfer. Die cijfers worden dan bij elkaar opgeteld en dat is je totaalscore.
Wanneer je je opdracht niet of te laat inlevert krijg je geen cijfer en is je totaalscore dus lager dan bij andere deelnemers. Je mag een opdracht uiterlijk 2 keer niet inleveren. Bij een derde keer mag je niet meer mee doen met de wedstrijd.
De deelnemer die na 10 weken de hoogste totaalscore heeft wint de wedstrijd!

In deze story staan alle cijfers en opdrachten van de wedstrijd! Jullie mogen ons altijd vragen stellen, stel de vraag dan het liefste aan 1 van ons 4en, dat is overzichtelijker,

Het is handig om hier een abo op te nemen, maar het is niet verplicht:D

Met vriendelijke groet van de redactie van de Quibbler,
Cotton
Aemilin
Tallata
EvilDaughter

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Cijfers 64 230 5 jaar geleden
Deelnemers 44 167 5 jaar geleden
Opdracht 1 ~ Het memory bord 302 145 5 jaar geleden
Opdracht 2 ~ Het nieuwe logo 394 189 5 jaar geleden
Cijfers opdracht 1 434 139 5 jaar geleden
Opdracht 3 ~ Houd het kort! 321 216 5 jaar geleden
Cijfers opdracht 2 342 181 5 jaar geleden
Cijfers opdracht 3 171 138 5 jaar geleden
Cijfers opdracht 4! 222 116 5 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen