Informatie

Welkom bij alweer de derde Quizlet Games! Niet helemaal jaarlijks te noemen, omdat dit alweer de derde games zijn in bijna anderhalf jaar, maar desalniettemin zal dit weer een groots evenement worden! Dit jaar vechten de tributen in de arena de negenenvijftigste hongerspelen uit, en jij kan meedoen! (hiervoor moet je wel The Hunger Games hebben gezien of gelezen)

Alle deelnemers (ik zoek er ongeveer 10) zullen vanuit hun personage schrijven, en degene met het laagste cijfer valt af (gaat dood voor de rest van de deelnemers in hun volgende opdracht). Eerst zullen er twee opdrachten zijn waarbij degene met het laagste cijfer doodgaat in het bloedbad. Daarna zal elke halve dag een opdracht zijn met een afvaller.

Inschrijven kan heel simpel, namelijk door het onderstaande lijstje in te vullen. Dit kan gewoon alsof je een karakter maakt voor een RPG, en vul dit dus niet met korte antwoorden in. Als ik vraag om de geschiedenis van je personage bedoel ik hiermee dus het volledige achtergrond verhaal.


Lijstje om te kopiëren:
Naam, achternaam en District: Spreekt voor zich
Standpunt: Tijd en persoon (1e, 2e of 3e)
Uiterlijk: Beschrijf je haar- en oogkleur, maar ook je houding, loopje, lengte etc. Maar hierbij evt. gebruik van een foto
Leefsituatie: Familie, vrienden, hobby's, kortom: alles wat met het thuisdistrict te maken heeft behalve de geschiedenis
Karakter: Alle karaktertrekjes van je personage, zoals snel bang of juist niet, tactisch of juist niet. Zet hier ook een min- en een pluspunt van je personage neer
Verleden: Alles uit het verleden van je personage. Maak dit uitgebreid
Aandenken: Het aandenken van je personage in de arena - van wie het komt, of het belangrijk is enz. Zet hier evt. ook media neerVoorbeeld:
Naam, achternaam en District: Spreekt voor zich Sarah Sel, 16 jaar, District 4
Standpunt: Tijd en persoon (1e, 2e of 3e) Tegenwoordige tijd, ik-vorm
Uiterlijk: Beschrijf je haar- en oogkleur, maar ook je houding, lengte etc. Maar hierbij evt. gebruik van een foto Lang slank meisje, inktzwart haar tot haar middel met een rode lok erin die als ze rent danst als vuur. Haar ogen zijn helder blauw, net als de meeste mensen uit 4. Op haar schouderblad heeft ze een tatoeage van een tijger die overloopt in de woorden ‘Born to be Free’. Sarah heeft een natuurlijke uitstraling waardoor mens meteen weten dat er niet met haar te spotten valt, sommige mensen worden ook een beetje bang van haar.
Leefsituatie: familie, vrienden, hobby's, kortom: alles wat met het thuisdistrict te maken heeft behalve de geschiedenis Sarah heeft een moeder en vader die een tweedehands winkel runnen waar ze spullen kopen en verkopen aan de armen. Ze heeft ook een jongere broer Josiah. Sarah is erg beschermend tegenover hem wat hij niet altijd even leuk vind. Hun familie hoort niet echt bij de Elite van het district maar toch hebben Josiah en Sarah al hun hele leven getraind voor de spelen.
Karakter: Alle karaktertrekjes van je personage, zoals snel bang of juist niet, tactisch of juist niet. Zet hier ook een min- en een pluspunt van je personage neer Sarah is een vrij kil persoon die het geweldig vind om te vechten. Ze is een vrij gesloten persoon en alleen de mensen waar ze heel veel mee omgaat zoals haar broer en beste vriendin weten hoe ze echt is.
Sarah is geweldig in messenwerpen en zwaardvechten. Ook in man tot man gevechten kan ze zich goed verdedigen ook al vecht ze liever met wapens. Ook is ze erg goed in het inhouden en verbergen van haar emoties.Net als de rest van haar district is Sarah geweldig in zwemmen.
Sarah’s grootste zwakke punt is Josiah. Sarah zal alles doen om hem te beschermen zelfs als ze daar zichzelf in groot gevaar mee brengt. Sarah is ook erg impulsief, waarmee ze makkelijk in een val kan lopen.
Verleden: Alles uit het verleden van je personage. Maak dit uitgebreid In district 4 is Sarah vrij bekent maar dat komt vooral door het broer. Mensen zien haar als de redelijk enge zus van de lieve jongen. Mensen blijven over het algemeen een beetje uit haar buurt. Op haar 11de, toen ze klaar was met de basisschool stopte ze helemaal met school en focuste zich op werk en training. Ze bracht veel tijd door met haar ouder nicht, Ronja. Ze trainde met haar, viste met haar en keek heel erg tegen haar op. Ze probeerde altijd net als Ronja te zijn. Toen haar spelen net afgelopen waren kwam de winnaar naar haar toe om te vertellen dat Ronja niet dood was. Toen lied Sarah haar tatoeage zetten als eerbetoon aan Ronja.
Aandenken: Het aandenken van je personage in de arena - van wie het komt, of het belangrijk is enz. Zet hier evt. ook media neer Als district aandenken heeft ze een ketting die nauw sluit om haar nek. Hij is gemaakt van dun in elkaar gevlochten donkerblauw draad met kleine gladde robijnen visjes door. Elk visje staat voor een prestatie die ze heeft behaalt bijv. Het eerste grote toernooi dat ze won.
Eerdere Games door Sans en ProngsPotter
Tributen

District: 1 (Luxeartikelen)
Jongen: Cabe Zedoary Flatway door Cyclone ~ Topic 1, pagina 4
Meisje: Aderyn Cealie Dúfort door ProngsPotter ~ Topic 1, pagina 1

District: 2 (Metselwerk)
Jongen: Samuel Selem Onys door Irene_Choocola ~ Topic 1, pagina 2
Meisje: Naeve Cynara Divitae door WolfsChild ~ Topic 1, pagina 3

District: 3 (Technologie)
Jongen: Parveen Barleum door Drakenoog ~ Topic 1, pagina 2
Meisje:

District: 4 (Visserij)
Jongen:
Meisje: Ediline Maiti Zosima (May) door Esra22Erbay ~ Topic 1, pagina 4

District: 5 (Elektriciteit)
Jongen: Alex Matthew Williams door Sans ~ Topic 1, pagina 3
Meisje: Gereserveerd door a_tall_nerd

District: 6 (Transport)
Jongen:
Meisje: Gereserveerd door Unrequited

District: 7 (hout)
Jongen:
Meisje: Gereserveerd door Douleur

District: 8 (Textiel)
Jongen: Flynn Fobe door Asil98 ~ Topic 1, pagina 4
Meisje:

District: 9 (Graan)
Jongen: Gereserveerd door Rhyme
Meisje:

District: 10 (Veeteelt)
Jongen:
Meisje: Gereserveerd door Meredita

District: 11 (Landbouw)
Jongen: Christian Solis Swan door SamanthaBlaze ~ Topic 1, pagina 1
Meisje: Gereserveerd door Lucens

District: 12 (Mijnbouw)
Jongen:
Meisje: Dahlia Woods door Bloodborne ~ Topic 1, pagina 2

Joker-systeem:

Let op! Dit is de twee voorgaande jaren niet gehanteerd, maar wil ik wel gaan doen: het joker-systeem. Op het begin van de wedstrijd krijgt iedere tribuut twee jokers:
      Joker 1: Met deze joker krijg je 1 uur uitstel van het inleveren van je opdracht die je kan gebruiken als je te lang hebt uitgesteld en het net niet haalt.
      Joker 2: Met deze joker krijg je 24 uur uitstel van het inleveren van je opdracht. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken als je de puntjes op de i moet zetten, je denkt dat je binnen een dag wel klaar bent, of nog op vakantie bent en de volgende dag terug komt.Regels:

1. Huisregels van Quizlet
2. Geef tijdig aan als je een tijdje niet bereikbaar bent.
3. Houd je aan de opdracht.
4. Je verhaal moet in het ABN geschreven zijn.
5. Houdt het gezellig en eerlijk. Als je iets wil, overleg dat dan met de ander, zodat alles wel klopt.
6. Wordt niet boos als je een laag cijfer krijgt of als je afvalt. Ik beoordeel het echt eerlijk, ik sta niet open voor discussies in de trant van: 'Maar ik schrijf veel beter dan zij!'.
7. Als je het niet eens bent met de opdracht of als je vragen hebt, zeg het gerust, maar leg je dan wel neer bij het antwoord. Als het antwoord weer nieuwe vragen of voorstellen oproept mag je die natuurlijk gewoon stellen.
8. Als ik merk dat er plagiaat wordt gepleegd, geef ik één waarschuwing. Heb je jezelf daarna niet verbeterd, lig je er zonder pardon uit.
9. Lever de opdrachten op tijd in.
10. Geef naamsveranderingen door.


Belangrijk!

      Zorg dat alle feiten kloppen: er zijn hiervoor al twee spelen geweest, dus hou daar rekening mee en ga niet zeggen dat je een tribuut kende als dit niet klopt met de vorige twee spelen.

      • De afgelopen twee keer hebben we een groepschat gehad, de ene een groter succes dan de andere. Als je in deze chat wil (waar we allerlei dingen bespreken over de tributen, maar waar - als het gezellig is - ook wel een beetje spam kan voorkomen) kan je jouw nummer in een PB'tje sturen. Dit staat helemaal vrij, natuurlijk.

      • Ik zoek geen juryleden meer, sorry!

      • Winnaar krijgt een spot naar keuze

      • Vergeet geen abo te nemen op de story!

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Tributen & belangrijke informatie 557 480 5 jaar geleden
Opdracht O1 382 347 6 jaar geleden
Beoordelingen O1 1886 326 5 jaar geleden
Opdracht O2 398 247 6 jaar geleden
Beoordelingen O2 1725 144 5 jaar geleden
Opdracht O3 537 269 5 jaar geleden
De ARENA 800 325 5 jaar geleden
Het BLOEDBAD 498 265 5 jaar geleden
Beoordelingen O3 2057 137 5 jaar geleden
Opdracht O4 471 215 5 jaar geleden
Beoordelingen O4 836 97 5 jaar geleden
Opdracht O5 // FINALE 402 160 5 jaar geleden
Opdracht O5 // Het Feest 117 136 5 jaar geleden
Tot slot... 524 114 5 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen