“I know what you think.
I feel what you feel – you can’t hide things from me, Ella.”Eleanor Hook is een echte strijder en oefent zo lang als ze weet bij de zwaard school van haar vader – James Hook. Niet alleen is ze een zwaardvechter,
maar ook één van de leiders van een groep jongens van een jaar of zestien.

De groep, die zichzelf de Verlorene Jongens noemen, had haar vader onder zijn hoede genomen. Ze woonden achter de zwaardschool, veilig en warm. Niet alleen Ella is de leider van de groep, ook Peter, een vrij opstandige jongen met een hart van goud.

Samen bedenken ze een plan om aan Jimmy te laten zien dat ze meer waard zijn dan hij denkt, en zo besluiten ze om in te gaan breken bij een groep rijke mensen. Hier ontdekken de tieners een grote magische bol, die hen naar Neverland brengt.

Het land, waar je nooit ouder word.

Al snel ontdekken de tieners dat het land niet is wat ze als eerste instantie gedacht hadden
en komen in een avonduur met feeën, piraten, indianen en zeemeerminnen.

Niet alleen moeten de Verlorene Jongens hun angst zien te overwinnen, ze moeten leren om samen te werken, om in elkaar te vertrouwen en om elkaar te accepteren.

Ook Ella moet zich zelf zien te vinden. Ze is een deel van het eiland, en het eiland een deel van haar. Ella ontdekt dat zij de gene is die gebruik kan maken van het elven stof, en zo mogelijkheid heeft om te kunnen vliegen. Maar magie is gevaarlijk, en niet iedereen heeft
goeie plannen met dat kleine beetje stof.

Een strijd tegen de piraten volgt – zullen ze de uitdaging aankunnen?
“Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up.”

© Meatlug
13 - O7 - 2O16
Peter Pan fanfiction

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
00 • The boy who never grew up. 60 70 6 jaar geleden
01 • The streets from London. 1076 114 6 jaar geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen