In deze story zal ik mijn inzendingen voor onderstaande schrijfwedstrijd posten, steeds in combinatie met de opdracht en uiteraard ook de beoordelingen.

Ooit was er eens een oude schrijfster die haar boeken maar voor weinig geld verkocht, omdat niemand een exemplaar wou kopen. Maar op een dag liep de vrouw een man tegen het lijf en de man ontdekte haar schrijfkunsten. Hij bood haar een hele,

hele hoge geld prijs aan die zij in ontvangst kon nemen zodra hij het boek goed gekeurd had. Máár dan moest het boek wel perfect zijn. De vrouw schreef het begin van het verhaal adembenemend mooi, maar bij het plot liep ze vast. Er laaide al snel paniek bij haar op. Gelukkig ontdekte ze een man die mensen in en uit boeken en verhalen kon lezen. Ze nodigde een paar willekeurige mensen uit en de man las de mensen in haar verhaal. Nadat het gebeurd is (nu), moeten de mensen het plot van het verhaal schrijven, oftewel in het verhaal leven en de gevaren bestrijden. Wanneer het verhaal afgeschreven is, zullen de mensen terug kunnen keren naar de echte wereld.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
De Wereld van Inkt 337 62 5 jaar geleden
Het personage 388 52 5 jaar geleden
Opdracht 1 - inzending 2901 77 5 jaar geleden
Opdracht 1 - beoordeling 114 34 5 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen