DE VIERDE QUIZLET GAMES


Wat zijn de "Quizlet Games"?

De Quizlet Games is een schrijfwedstrijd in het thema van de Hongerspelen - een wedstrijd met meerdere edities (vorige editie) dat plaatsvindt in een AU (Alternate Universe) waarin de officiele karakters niet bestaan. Iedere deelnemer kiest een tribuut en zal over deze tribuut een fanfictie schrijven. Gemiddeld zijn deze fanficties 60-100K, een enkele keer meer. Om dit te kunnen afronden zullen deelnemers een hoge inzet moeten tonen, aangezien er vaak 15K in twee weken wordt geschreven. Dit valt met school te combineren, mits je snel kan schrijven en een goede planning hebt. Ondanks dat het moeilijk kan worden, is het zeker de moeite waard om mee te doen. We stimuleren elkaar en in de afgelopen edities is het altijd reuze gezellig geweest! De rondes zullen met de verlengde wedstrijdtijd ongeveer 3 weken duren en het aantal rondes ligt aan het aantal deelnemers.
LET OP: Wij overleggen in een groepschat. Al eerder is gebleken dat het uiterst onhandig is als een deelnemer hier niet in zit, dus je moet het goed vinden om je nummer te geven (via PB, natuurlijk) om mee te doen.

Stories van de vorige edities zijn onder andere:


Het Jokersysteem:

In deze wedstrijd wordt eveneens een jokersysteem gehanteerd. Elke tribuut begint met een uurjoker en een dagjoker. Deze jokers zijn uitstel van een dag en van een uur waard. Wanneer je eerste wordt in één van de opdrachten, krijg je een 12-uursjoker. Met deze joker kan je 12 uur uitstel krijgen. Elke joker dient voor de deadline te worden ingezet.

Regels

      1) Heb respect voor elkaar. Zowel in het topic als in de groepschat. Wie zich hier niet aan houdt wordt per direct uit de wedstrijd gehaald.
      2) Er kan niet halverwege van personage worden gewisseld.
      3) Wanneer een opdracht te laat wordt ingeleverd, ligt de desbetreffende deelnemer er per direct uit.
      4) De verhalen moeten met elkaar en met de voorgaande edities kloppen. Niet alle verhalen staan online, maar andere deelnemers hebben de verhalen nog of kunnen je vragen beantwoorden.
      5) Verhalen dienen te worden geschreven in ABN, ook wanneer er kleine fouten in de opdrachten staan.
      6) Geef het tijdig aan als je niet beschikbaar bent. Hier kunnen we iets op verzinnen.
      7) Als je het niet eens bent met de opdracht of als je vragen hebt, zeg het gerust, maar leg je dan wel neer bij het antwoord. Als het antwoord weer nieuwe vragen of voorstellen oproept mag je die natuurlijk gewoon stellen.
      8) Word niet boos als je een laag cijfer krijgt of als je afvalt. Ik beoordeel het echt eerlijk, ik sta niet open voor discussies in de trant van: 'Maar ik schrijf veel beter dan zij!'
      9) Naamsveranderingen doorgeven in het topic.
      10) Huisregels van Quizlet. Hieronder valt onder andere plagiaat!
LET OP: Het is ten strengste verboden om bèta-hulp te gebruiken!

Toestemming
Beste Esra22Erbay,

Het ziet er goed uit!
Je krijgt nu toestemming om je Hunger Games themawedstrijd te starten! We willen je eraan herinneren dat een wedstrijd maximaal vijf maanden mag duren en dat er een slotje op het topic komt als je drie weken niet daar hebt gereageerd.
Nog veel plezier!

Groetjes,
Virtues
Eerdere Games door AIex, Gilderoy en Virtues
Eerdere winnaars zijn Eloise (D7), Luna (D11) en FIorian (D9)


"MAY THE ODDS BE EVER IN YOUR FAVOR!"

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
De tributen 656 497 6 jaar geleden
Dingen die ik nergens kwijt kan 815 413 6 jaar geleden
Eerste Opdracht 220 365 6 jaar geleden
Opdracht 2 324 319 6 jaar geleden
De Arena 1684 417 6 jaar geleden
Waar wat te vinden 495 178 5 jaar geleden
Opdracht 3 478 253 5 jaar geleden
Wat iedereen krijgt bij de hoorn 559 244 5 jaar geleden
Opdracht 4 599 236 5 jaar geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen