Als Carly vanuit haar dorp Alexandria naar een vreemde plaats toe gehaald wordt, is ze vastbesloten om te overleven. Om haar heen proberen de andere bewoners van het dorp om niet te buigen, maar Carly pakt het anders aan. Hun leider, Negan, lijkt overal een wreed spelletje van te maken, wat Carly besluit met hem mee te spelen. Ze wendt alles wat ze heeft aan om zich te handhaven tussen de mensen die zich 'de redders' noemen.
Als snel merkt se dat het niet zozeer de wandelende doden zijn die ze hier moet vrezen, maar eerder de levende mensen.#The Walking Dead
#Negan
#Zombies, natuurlijk, maar dit verhaal gaat vooral om de menselijke personages
#16+, vanwege de minimale leeftijd voor TWD
#Ook te lezen als je TWD NIET kent
Deze Story doet mee aan Go-Fanfic
Fandom:
Het fandom The Walking Dead heeft obviously te maken met zomies. Dit verhaal zal echter meer focussen op de personages in een post-apocalyptische wereld dan op de strijd tegen zombies. The Walking dead is een serie die al zeven seizoenen speelt in een wereld waar mensen proberen te overleven na een zombie-apocalyps. Wat ik zelf zo interessant vindt, en wat dan ook terug zal komen in dit verhaal, is de ontwikkeling van de personages. Natuurlijk doet het iets met mensen om in een wereld als dit te leven en niet dagelijks van voedsel en veiligheid verzekerd te zijn. Het motto van The Walking Dead is Fight the dead, fear the living, wat zowel in de serie als in deze story maar al te waar is.


Mini voorwoord
Dit is de ultieme plaats voor een voorwoord, aangezien ik niet zoveel te zeggen heb dat er een heel hoofdstuk aan besteed moet worden. Wat ik even kwijt wil is dat dit verhaal niet heel erg veel over zombies zal gaan. Ja, ik ben me er van bewust dat dit al meerdere keren genoemd is op deze pagina, maar ik ga er niet vanuit dat iedereen alles tot in detail lees, dus ik kan het maar beter duidelijk maken. Dit verhaal focust heel erg op de psychologische ontwikkeling van een hoofdpersonage dat terecht komt op een plaats [bij de saviors] die verre van alledaags is in normen en waarden. Als je The Walking Dead niet kijkt, is dit in principe ook te lezen. Ik denk niet dat ik het fenomeen 'zombie apocalyps' uit hoef te leggen, al zal ik dit met alle liefde doen als het voor iemand nodig is. Verder is kennis van de personages van The Walking Dead níet nodig om het verhaal te begrijpen. Degene die het meest belangrijk zullen zijn in deze story, leert het hoofdpersonage namelijk ook pas net kennen.
Verder wens ik iedereen die zich hieraan gaat wagen veel leesplezier, cliffhangers en dat soort dingen.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
OOO. Proloog 620 125 4 jaar geleden
OO1 972 122 4 jaar geleden
OO2. 815 98 4 jaar geleden
OO3. 969 93 4 jaar geleden
OO4. 730 101 4 jaar geleden

Reacties (3)

 • Spunlay

  Ziet er leuk uit!

  4 jaar geleden
 • VANTE

  JAJAJA NEGAN, abo (:

  4 jaar geleden
 • Croweater

  Ik ben nog niet helemaal bij met TWD, dus ik vrees dat ik hem daarna zal moeten lezen. :'P

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen