Dit is een plek waar ik al de gedichten* neerflikker die om iets voor twee 's nachts mijn gedachten ontsieren. Ik wil dit niet bij Mijn Gedichten zetten omdat ik er eerlijk gezegd niet over na had gedacht dat wat ik neer zou kalken een gedicht zou worden en aangezien deze gedichten allemaal ongeveer hetzelfde thema hebben en altijd door dezelfde impuls gecreëerd worden (namelijk: willen schreeuwen) vind ik dat het zo wel prima staat.
Als ik een waarschuwing krijg omdat gedichten hier niet horen te staan, is de titel nog meer van toepassing. Al de liefde voor ironie, guys.

* 'Gedichten' is een woord dat hier refereert aan de grammaticaloze italics-heavy stukken tekst die in half-Nederlands zijn geschreven, een size kink hebben en erg wisselvallig met interpunctie omgaan, geschreven door niemand minder dan yours truly.

Nog even een waarschuwing: als je besluit te beginnen aan dit Drama is het heel mogelijk dat je niks begrijpt van wat ik zeg omdat ik, quite frankly, pure dogshit zit te verkopen. Ik snap eigenlijk ook niet wat de bedoeling is. Het is ok, lads, really.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
drup 71 91 4 jaar geleden
lmao.. 12 42 4 jaar geleden
hersenpan 58 55 4 jaar geleden
de waarheid als een koe 11 46 4 jaar geleden
fake 202 66 4 jaar geleden
intense Crisis 126 39 4 jaar geleden

Reacties (6)

 • sanfrancisky

  KLIK

  4 jaar geleden
 • sanfrancisky

  door de kleur van het lettertype bij deze story denk ik dat alles een link is rip

  4 jaar geleden
 • sanfrancisky

  kuDO!!!11!!!!!1!11!!!11!!!

  4 jaar geleden
 • sanfrancisky

  abo tbh.

  4 jaar geleden
 • Long

  ABO & KUDO BC BESTE STORY EVER!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen