DIT IS EEN GEREMASTERDE VERSIE VAN MIJN OUDE STORY: A Shadow out of Darkness, MAAR DIT VERHAAL VERSCHILT ENORM AANGEZIEN HET EEN STAND-ALONE IS DIE NIETS MET NARUTO TE MAKEN HEEFT!

Info
Dit verhaal gaat over een best jong meisje van nog maar twaalf jaar oud die de naam Kazumi draagt. Samen met haar vader woont ze in het drukke stadje Crystallis. Een van de belangrijkste steden op de wereld, maar ook één van de meest mysterieuze. Kazumi is de dochter van een best bekende en getalenteerde ninja en magic-master namelijk de enige echte Daisuke Shimada! In het stadje wordt hij gezien als de meester kopieerder, aangezien hij iemands move in een paar seconde al kan uitvoeren. Jarenlang heeft Daisuke zijn dochter privé training gegeven, maar ooit komt er toch een tijd dat ze toch echt naar school gaat. De school traint allemaal leerlingen die ieder op zijn beurt speciaal zijn, maar toch moeten ze niets hebben van de kleine Kazumi.
Helaas, toch moet ze op school blijven en in een team zitten waarmee ze voor de rest van haar leven moet trainen. Tijdens haar journey komt ze echter wel achter dingen die geheim moesten blijven. Is alles in haar leven een leugen? Wat kan ze nog wel geloven en wat niet? Het enige wat haar nog interesseert zijn antwoorden. Antwoorden die haar inzicht geven over haar ware identiteit.

•19.04.2017 ~ •

- Stand Alone
- Remaster
- Engels + Nederlands
- Action/Romance/Fantasy
- 16+ stukjes
- ./a>Biografieën!
- One Shots & Reader x Character
- Kudo would be lovely
- Abo would be great!
- © xNyandaful

Begin datum: 19.04.2017
Eind datum: -
In welke stories zitten mijn characters nog meer:
-

Fancharacters van anderen die ik gebruik:
~ Updating - Chapter info
-



Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
1. Let Me Go 1213 34 3 jaar geleden
2. Mother 1083 29 3 jaar geleden
3. My Dreams 1019 15 3 jaar geleden
4. Everything's Coming Up 439 22 3 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen