Het is 2100 en de mensheid is bijna uitgestorven. De aarde is jarenlang door de mensheid vergiftigd. Fabrieken die chemisch afval in de zee loosden, auto’s die te veel CO2 uitstootten waardoor de aarde zo warm werd dat vele planten niet meer kunnen groeien. Ook de ozonlaag is nog maar een fractie van wat het was. De aarde is niet het enige wat is aangetast, ook de mensheid is vergiftigd. Er worden maar weinig kinderen geboren doordat veel mannen en vrouwen onvruchtbaar zijn geworden.
Om de mensheid te redden is er het Vruchtbaarheids-programma opgezet. Vruchtbare jongens en meiden worden naar een groot ruimteschip gestuurd om daar verder te worden getest of ze gezond zijn. Zodra blijkt dat zij gezond zijn worden ze naar een kolonie op de maan gestuurd om daar een gezin te stichten met een partner uitgezocht door het programma. Het is strikt verboden om met anderen te paren.

Vijf jaar na de ingang van het Vruchtbaarheids-programma is Anna één van de meiden die nog vruchtbaar is en kans heeft op een beter leven. Lukt het haar zich te binden met een man waar ze niet van houdt en zich aan te passen naar de normen en waarden op de maan?


"We crave what we can't have."© xClaudiaaa
De cover en banner zijn door Standal gemaakt.
Dit verhaal is volledig in het Nederlands geschreven.
Ik zou het leuk vinden om jullie meningen en eventuele verbeteringen over mijn verhaal te horen. Aanmoedigen zijn ook van harte welkom!
Onbekende personen • Sci-Fi • Drama • Avontuur • Romantiek • Actie

Mijn verhaal mag gerecenseerd worden.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Voorwoord 225 77 11 maanden geleden
Proloog 318 82 11 maanden geleden
Hoofdstuk 1.1 904 58 10 maanden geleden
Hoofdstuk 1.2 1153 57 9 maanden geleden

Reacties (3)

 • Shibui

  Ik ga het gewoon nog een keer vragen: Ga je nog verder? Ik vind namelijk dat je verhaal te goed is om te stoppen^^

  6 maanden geleden
 • Shibui

  Ga je nog verder?

  10 maanden geleden
 • Pompadour

  klinkt enorm goed! +abo

  11 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen