''Love all, trust a few, do harm to none''There are other students at Hogwarts next to Harry and his friends. About a thousand students, young whitches and wizards, enjoy their magical education at Hogwarts school of Witchcraft and Wizardy. Hundreds of students have walked by in the books. Normal students, normal witches, normal wizards. Each with their own background, own problems to deal with, their own families.

This is their story.

Ik blijf volledig en compleet trouw aan het verhaal van J.K. Rowling. Verwacht geen stukken te lezen met Harry Potter, Draco Malfoy of wie dan ook per se bekend als het niet nodig is. Er komen dus geen gekke liefdesverhalen tussen mijn personages en de hoofdpersonages uit de Harry Potter verhalen. Het verhaal wat ik schrijf, speelt zich gewoon af in de Wereld van Harry Potter. De personages in mijn verhaal zullen op hun manier reageren op de vreselijke dingen die er gebeurt zijn op Zweinstein in de jaren dat Harry Potter op Zweinstein zat.

Dit verhaal volgt Rosa Sinclair, een meisje in haar vijfde jaar in Slytherin, en haar leven op school, met haar vrienden, familie, liefdes, stress, drama en schoolwerk. Een kijkje in het leven van een gewone student op Hogwarts, die geen banden heeft met Harry Potter. Maar, gewoon haar leven leeft en ook wordt beïnvloed door nare gebeurtenissen, zoals de opening van de Chamber of Secrets en haar eigen drama.

Character details:
Name: Rosemary Sinclair
Goes by: Rosa
Date of birth: September 26, 1977
Residence: Sinclair Manor, Orkney Islands
Education: Hogwarts school for witchcraft and wizardry, house Slytherin, year 5
Ethnicity: ½ British, ½ Italian
Accent: Upper received pronunciation (RP) also known as Posh English
Appearance: Small frame, big green eyes, she changes her hairstyle from time to time.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Motto 137 105 1 jaar geleden
Chapter 1 2134 95 1 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen