Home > Stories > Storytime × Once Upon a Time

Storytime × Once Upon a Time

Door: Inktzwart
Laatst bijgewerkt: 1 week geleden
Geactiveerd op: 4 maanden geleden

S      T      O      R      Y      T      I      M      E
➳      ☿      ↢

      'Sluit je ogen Wendy,' zei de therapeut met een zwakke, niet helemaal echte glimlach rond haar lippen. Aarzelend luisterde ik naar haar, en het zwart omringde me, ik wachtte af op haar volgende woorden.
      'Ga naar Neverland,' vertelde haar zoete stem me. Een frons verscheen tussen mijn wenkbrauwen, Neverland. Een woord dat ik nu al zo vaak gehoord had, zonder de betekenis te kennen. Het wekte zoveel emoties op, die ik geen plaats kon geven, verwarring woedde zich in mijn brein. Ik probeerde het zogenoemde Neverland te zoeken tussen mijn herinneringen, en ik bleef zoeken, maar net als altijd, vond ik niets.
      'Dat... Dat kan ik niet meer... Hij heeft me verbannen,'


➳      ☿      ↢


      Geheugenverlies, je kent het idee wel. Hopelijk kan je je voorstellen wat voor een irritant iets het is, en hoe frustrerend het moet zijn als je je niks meer kunt herinneren van je vroegere leven. Wendy weet er alles van. Maar na een tijdje, begint ze zich af te vragen of ze haar verleden wel wil weten, gezien er dingen gebeurd schijnen te zijn die door ons niet voor mogelijk gehouden worden.


      Dit verhaal is een soort van fanfiction op zowel Once Upon a Time, als J.M. Barries boek Peter and Wendy. Het is een herschrijving van Untold, wat simpelweg het complete verhaal van Peter en Wendy in Once Upon a Time vorm was, of tja, het zou compleet moeten zijn geworden, het is nooit af geschreven.
      Dit verhaal volgt echter niet helemaal de verhaallijn van de serie, het is een Once Upon a Time fanfictie gezien ik veel van de serie gebruik, maar wat zich in seizoen 3 afspeelt wordt eigenlijk niet gebruikt in dit verhaal. Begin alsjeblieft niet te gillen omdat het niet helemaal klopt, dit is een eigen draai die ik aan het verhaal heb gegeven en volgt het boek uiteindelijk meer dan de serie.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
× Rhyme 117 60 4 maanden geleden
× Prologue 1229 43 4 maanden geleden
× Chapter 01 1549 26 3 maanden geleden
× Chapter 02 733 23 3 maanden geleden

Reacties

 1. ChiIdhood
  ChiIdhood 4 dagen geleden

  Gogogoooo

 2. ChiIdhood
  ChiIdhood 1 maand geleden

  Wanneer komt er weer een nieuw hoofdstukje?

  Inktzwart
  Inktzwart 1 maand geleden

  Ik ben nog bezig aan het volgende hoofdstuk haha, dus ik hoop ergens deze week zeg ben jij stiekem sneeuwballen aan het verzamelen?

  ChiIdhood
  ChiIdhood 1 maand geleden

  Ik bedoel ja... Maar ik was wel echt nieuwsgierig

  Inktzwart
  Inktzwart 1 maand geleden

  Waha ey ik krijg wel een hoop reacties nu ghehe ^^ En yayyy

Details

8 (0 | 0)

12+

3628

4

0

In ontwikkeling

Share