Heer Sauron is teruggekeerd en heeft zijn krachten gebundeld om wraak te nemen. De 4 nazguls zijn omgekomen en de Dark Queen heeft zich van de rotsen geworpen om de Heer zijn krachten terug te geven, maar dan veel sterker. Maar zou ze echt dood zijn? Zou er geen plan achter dit alles zitten, zodat ze toch nog naast haar meester kan strijden?

Onze oude vrienden Legolas, Gimli en Aragorn zijn niet meer degenen die het gezelschap leiden, maar wel hun volgelingen. Samen bundelen de jongeren hun krachten samen om Heer Sauron te verslaan, maar lukt dit wel? Naarmate ze te weten komen wat Sauron echt wilt doen, komt er een oude vijand weer opdagen. Wie is het? En de belangrijkste vraag is: wat wil het van Midden-Aarde?

Sauron was only less evil than his master in that for long he served another and not himself...

Eén voor één probeert Sauron de jongeren te elimineren. Zal hij weer falen in zijn plan of zal het hem lukken en wordt deze keer Midden-Aarde volledig in duisternis gehuld?


Dit is het vervolg op mijn eerste verhaal: Lived they happily ever after? || After LOTR, dus zeker lezen als je met dit verhaal wilt kunnen volgen!


~ Nederlands geschreven
~Oorspronkelijke personages en wereld behoren toe aan J.R.R. Tolkien
~ Bevat richting het einde 16+
~ Onregelmatige activatie
~ Aantal woorden kunnen variëren
~ Tips zijn altijd welkom
~ Fouten in de tekst mag je altijd melden
~ Start: 16/03/2019
~ Stop:

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 60 51 4 jaar geleden
LOTR_001 796 48 3 jaar geleden
LOTR_002 757 66 3 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen