Home > Stories > Don't you dare // The Hunger Games

Don't you dare // The Hunger Games

Door: Ada
Laatst bijgewerkt: 18 uur geleden
Geactiveerd op: 5 dagen geleden

"Blind ben ik aan één oog,' sneerde ze, 'maar in jou zit gewoon geen diepgang, dus wat betreft heb ik geen zwakte aan mijn oog -ik mis toch niets."

☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁


Ze glimlachte vaagjes. "Ik wil de Spelen niet winnen," mompelde ze tenslotte, 'ik ben waarschijnlijk één van de eerste tributen die niet wil winnen. Absoluut niet. Mijn vader verdient geen gelijk, die klootzak."
☁ ☁ ☁

"Sommige verhalen worden gewoon niet vertelt, omdat ze geen punt maken. Ze zijn daardoor oninteressant, zonder moraal, zonder rode draad, zonder diepte gang. Dit is er zo één. Mijn leven is niet tragisch of juist buitengewoon fantastisch. Ik ben niet bijzonder, ik ben niet buitengewoon, niet belangrijk genoeg om een verhaal over te schrijven.
Ik ben tribuut van een Spel dat ongekend hopeloos en puntloos is, vrijwillig nog wel. Hoewel mijn vader besloot het leven van zijn kind te vergokken en zijn leven en die van zijn hele gezin te hangen aan mij, ik die mee moet doen aan de Spelen. Ik die de weddenschap van mijn alcoholistische rot vader moet winnen. Met de grootste zwakte van alle tributen bij elkaar, toch de spelen winnen. En dan noemen ze mij blind."

☁ ☁ ☁

"Mijn verhaal is dan wel zinloos, maar wat er ook gebeurt,' ze nam een hap adem, 'cliché wordt hij niet. Maar is dat niet juist waarom hij vergeten zal worden?"
☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁ ☁

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Het epiloog 354 40 5 dagen geleden
Kwelling 1 - Doof 115 20 19 uur geleden
Kwelling 1.1 1199 15 18 uur geleden

Reacties

 1. LaLoba
  LaLoba 1 dag geleden

  Wooooow looks awesomeeee!
  Aboooo

 2. Grijs
  Grijs 4 dagen geleden

  HAahahahahahha die bovenste zin, oh my lord

 3. Inktzwart
  Inktzwart 5 dagen geleden

  Dit ziet er echt awesome uit dus abo

 4. 2_D
  2_D 5 dagen geleden

  Oh. Mijn. God.
  Ik heb nog nooit een verhaal gezien die ik zo graag wil lezen als deze! Hij intrigeert me al vanaf de eerste zin en het stelde me teleur toen ik zag dat er nog geen hoofdstukken online staan.
  Hopelijk komt het snel online, want ik wil dit zo onwijs graag lezen!

  Ada
  Ada 4 dagen geleden

  Ahww sweetie <3

 5. ads
  ads 5 dagen geleden

  ABOOOOOOO

Details

8 (6 | 0)

12+

1668

3

0

In ontwikkeling

Share