Dit verhaal gaat over een machtig man- een man met een onverklaarbare autoriteit en een natuurlijk talent voor manipulatie. Hij beheerst op een onzichtbare, subtiele manier een groot deel van de Griekse horecawereld in Noord- Europa, en hoe hij aan zijn invloed komt, is voor bijna iedereen een mysterie.
Antonis; de machtswellusteling. Sommigen zeggen dat hij zijn ziel aan de duivel heeft verkocht, anderen fluisteren dat hij psychisch niet in orde is. En natuurlijk krijgt zíj ermee te maken, wanneer ze met haar spontane kinderlijkheid per ongeluk aan de duistere kant van de wereld terechtkomt.

Dit verhaal gaat over aan obsessie grenzende passie.


"Spreek je Grieks?," vroeg hij in het Grieks. Ik glimlachte verontschuldigend en schudde mijn hoofd- meer dan de basiszinnetjes beheerste ik niet. Niet genoeg om een gesprek te voeren. Hij haalde zijn schouders op, wierp een blik op de gasten in het restaurant en haalde een hand door zijn zwartgrijze, dikke haar. Daarna wierp hij me een blik toe die mijn hele lichaam deed verstarren. Onderzoekend en uitdrukkingloos stonden de donkere, glinsterende ogen onder zijn volle zwarte wenkbrauwen. De blik duurde niet langer dan een seconde- toch ging hij recht naar het meest gevoelige, kwetsbare gedeelte van mijn ziel. Ik hapte naar adem en keek weg, stond nerveus op van mijn stoel. Er was iets mis.


Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
1 1280 53 2 jaar geleden
2. 685 40 2 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen