Uit balans


Dames en heren, dit is het moment waarop u allen heeft gewacht. De artiesten staan allemaal klaar om u de mooiste avond van uw leven te bezorgen. Dit is de plaats waar uw wensen werkelijkheid worden, dit is de plaats waar u droomt met uw ogen wijd open.
Welkom, dames en heren, bij circus Fanatica!Danielle Rosales is deel van het beroemde, rondreizend circus Fanatica. Met haar act van koorddansen is ze de ster van de show en verovert ze stad na stad. Na verschillende jaren geraakt Danielle gewend aan de roem en het succes, die ze als vanzelfsprekend beschouwt.
Haar wereldje stort echter in als de circusdirecteur besluit om een nieuwe act te introduceren in het circus: de trapezes, die een ongekend succes boekt. Langzaam aan voelt Danielle hoe ze aan de kant wordt geschoven en ze alles kwijt raakt, wat haar hartje ooit begeerde.
Danielle's verlangen om bij de top te behoren neemt de bovenhand en zorgt ervoor dat ze drastische beslissingen maakt, die ze nooit meer kan omkeren - hoe graag ze dit ook zou willen...

Deelname SOTY 2019 - Thema lust
Cover door _Wanheda_
Begint op 19/01/2019

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
1 * 1 1090 165 4 jaar geleden
1 * 2 1102 170 4 jaar geleden
1 * 3 877 127 4 jaar geleden
2 * 1 766 137 3 jaar geleden
2 * 2 1306 120 3 jaar geleden

Reageer (3)

 • Beautyful

  Ik lees Nooit stories op Quizlet. Maar dit klinkt zo ontzettend leuk en spannend! Abo erbij voor jou Bes!

  4 jaar geleden
 • Creativitylab

  Ik ben nu al Fan!

  4 jaar geleden
 • Papiliones

  Dit klinkt heel erg leuk! Dus abo. ^^

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen