Hear No Evil
See No Evil
Speak No EvilDisclaimer: Dit verhaal is 16+ en bevat gevoelige thema's zoals mishandeling. Als dit een trigger voor je kan zijn raad ik het je af om dit verhaal te lezen.


Jun Akagawa is pas 17 en draagt al een grote verantwoordelijkheid voor zijn familie. Hij werkt niet alleen voor zijn vader's criminele organisatie, hij is ook nog eens vol op bezig met studeren om advocaat te worden. Een perfecte baan voor hem, vindt zijn vader, want Jun kan met zijn superkrachten iedereen manipuleren.

Of toch niet iedereen?

Asher Asselman, 21 jaar oud, is vanuit Amerika naar Engeland komen verhuizen om zaken te doen met de Akagawa familie, echter blijkt het al snel niet eens te zijn met de gang van zaken. Hij is niet alleen enorm rijk, hij heeft ook een erg sterke superkracht, wat dan ook de reden is dat Jun's vader er bij blijft zweren dat ze Asher nodig hebben in hun organisatie.

In een poging Asher onder hun duim te krijgen gebruikt Jun zijn superkracht, maar als dit niet loopt zoals de bedoeling is krijgt Jun er al snel spijt van.

In het Nederlands geschreven, maar er wordt (tenzij anders aangegeven) in het Engels gesproken.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
1 867 25 3 maanden geleden
2 943 8 3 maanden geleden
3 410 5 3 maanden geleden

Reacties (1)

  • Cayline

    Ik ben zoo benieuwd!

    3 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen