WarBoeL.

Dit verhaal kan warrige schrijfsels, een snufje humor en een thee lepeltje irritatie bevatten.
Samen met de wereldberoemde popster Niall Horan vliegen we door het hedendaagse leven en het verleden van Ollivia (-Olli) Wilson, botsen we op tegen een muur van accoustische klanken en proberen we een berg van Nerd Alerts' te beklimmen.

In verband met vreemde uitspraken en klunzige keuzes is dit een verhaal voor twaalf plussers.
Dit verhaal speelt zich af in Herne Hill. Herne Hill is een zuidelijk stadsdeel van Londen, Engeland.

Dag allemaal, mijn naam is AMuppetOfAWoman.
Lang, lang, héél lang geleden was ik hier op Quizlet een actief lid. Zo las ik destijds tientallen verhalen, nam ik deel aan quizzen en forums en liet ik dagelijks een berichtje achter in een gasteboek.
Helaas vervaagde mijn aanwezigheid op den duur.
Het werd daarna een kwestie van tijd voordat ik helemaal van de website zou verdwijnen (- mijn account bleef nog wel altijd actief!). Quizlet leefde voort, maar zonder mijn aanwezigheid.
Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en wil ik proberen om een doorstart te maken op Quizlet. Ik wil opnieuw proberen om schrijfsels, meningen, ideeën en gedachten te delen, maar hoe zeer ik dit ook wil: Dit lukt mij nooit alleen.
Ik wil daarom ook maar gelijk eerlijk met iedereen blijven.
Ben ik een Directioner in hart en nieren? Nee. Ik ben geen Directioner in hart en nieren. Natuurlijk heeft One Direction goede nummers gemaakt en natuurlijk ben ik ervan op de hoogte dat zij nu allemaal solo artiesten zijn, maar over meer informatie beschik ik niet. Waarom ik dan voor een verhaal koos met een oud One Direction lid? Omdat het op Quizlet kriebelt van Directioners die actief zijn en ik hoop dat mede zij mij willen helpen. Ik hoop dat zij mijn verhaal, mijn schrijfsels, willen lezen, feedback willen geven en misschien zelfs willen bijdragen aan mijn doorstart. En daarnaast, om te beginnen is het natuurlijk gemakkelijker om een verhaal te baseren op een bekend en levend individu.
Natuurlijk hoop ik ook van harte dat niet-Directioners mijn verhaal een kans willen geven. Zij die One Direction wel van naam kennen, maar verder geen kennis hebben van hun verleden of heden. Zij die simpelweg een tof verhaal willen lezen en willen bijdragen aan de ontwikkeling van een amateur. Mits zij natuurlijk even opzij kunnen en willen schuiven dat de een van de hoofdpersonen een bekende popster is.

Ik wil alvast één belofte maken. Dit wordt geen zoetsappige liefdesroman. Dit wordt ab-so-luut geen cliché heldenverhaal. Dit worden schrijfsels. Warrige schrijfsels. Schrijfsels waarmee ik wil proberen om één geheel te vormen.

Heb ik je nu gekwetst omdat ik een verhaal ga schrijven over een wereldberoemde popster en hier niet per se fan van ben? Wel. Mijn welgemeende excuses. Hopelijk geef je mijn verhaal toch een kans en probeer je voorbij deze confrontatie te kijken. Ben je hier niet toe bereid? Dan zie ik je hopelijk later eens terug bij een volgend verhaal! (-Mits het mij lukt om een doorstart te maken). Ben je bereid om mijn verhaal wel een kans te geven? Enorm bedankt! Ik kijk uit naar eventuele reacties. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn verhaal, mijn schrijfsels en...

Bereid je voor op een WarBoeL

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Pagina 354 - 11 mei 2019 193 20 1 jaar geleden
Pagina 355 - 11 mei 2019 630 144 1 jaar geleden
Pagina 356 - 12 mei 2019 1232 152 1 jaar geleden
Pagina 198 - 8 juli 2014 291 189 1 jaar geleden
Pagina 199 - 8 juli 2014 1162 273 1 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here