L I M E R E N C E (n.) the state of being infatuated with another personWanneer James, de zoon van één van de meest invloedrijke lords van Engeland, terugkeert naar Londen, laat hij zijn oog op de 25-jarige Rosalie vallen. Niet wetende dat ze ook van adellijke afkomst is, ziet hij haar als een one night stand die hij daarna gerust kan vergeten.

Na haar nacht met James keert Rosie terug naar haar ouders, die hier maar al te blij mee zijn. Ze had immers enkele jaren geleden beloofd dat als ze terugkwam, ze zou trouwen met één van de begeerde vrijgezellen uit de hoogste kringen.

Maar Londen is veranderd. De naderende Brexit zorgde er voor dat de criminaliteit de hoogte in schoot en dat er een nieuwe machtsstrijd tussen bendes ontstond. Terwijl Rosie probeert te wennen aan deze nieuwe stad, kruist haar pad opnieuw dat van James. Ze probeert de geruchten die de ronde doen over hem en zijn familie te negeren, maar sneller dan verwacht staat ze voor de keuze: volgt ze haar hart of speelt ze op veilig?

-
Ook op Wattpad!
- Moodboard
- Thema's: bendes, elite, girlpower, lust en romantiek

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Quote 44 13 2 maanden geleden
Proloog 117 12 2 maanden geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen