WAARSCHUWING!!!
Als je deze inleiding gelezen hebt weet je al ongeveer wat er in de eerste twee hoofdstukken gebeurt. In de inleiding staat het samengevat. Best niet lezen dus. Begin meteen aan het verhaal.

Dit is mijn eerste verhaal op quizlet.
Het gaat over twee jongens die op de zelfde dag naar een soort internaat gebracht zijn waar ze enkele jaren moesten blijven. Op de dag dat ze daar aankomen, ontdekken ze dat ze neven zijn, ook al hebben ze elkaar nog nooit gezien. Ze raken bevriend en verwisselen zelfs de kettinkjes die ze van hun moeders altijd moesten dragen. En hoe ouder ze worden, hoe harder ze op elkaar beginnen te lijken.
Op hun 16de verjaardag worden ze allebei opgehaald door hun moeders en mogen ze voor de eerste hun vaders zien.

Maar de moeders die hun kinderen jaren niet gezien hebben en ze niet meer uit elkaar kunnen houden, kijken naar de kettinkjes...

Zo gaat Lowie, de zoon van de Noorse god Thor, naar de Griekse god Apollo, die denkt dat hij zijn zoon Louis is. Louis komt in Asgard terecht bij Thor. Terwijl Lowie moet proberen te zingen, wordt van Louis verwacht dat hij supersterk is en goed kan vechten, maar eigenlijk kan hij niet tegen bloed.

De enige die dit door heeft is hun beste vriendin Karin. Niemand gelooft haar natuurlijk als ze zegt dat de twee jongens verwisseld zijn, dus moet ze hen zelf proberen te helpen en de goden ervan te overtuigen dat ze een grote fout gemaakt hebben.

Maar hoe weet ze wat er aan de hand is?
En waarom weet ze zoveel over mythes?

Dit moet een grappig en spannend verhaal worden dat veel overeenkomsten heeft met de mythes. Als het in de verhaallijn past wordt het ook een beetje mysterieus.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Dromen 913 49 1 maand geleden
Weg 745 28 4 maanden geleden
Nee 908 31 4 maanden geleden
Mijn hersenen crashen 809 28 4 maanden geleden
Ik zie ze vliegen 688 24 4 maanden geleden
Thor ragnarok breekt aan 1221 24 1 maand geleden
Mijn vader, Heer van de Kitsch 802 16 1 maand geleden
Het geheim 602 12 4 maanden geleden
Medewerking 832 6 4 maanden geleden
Mijn tante probeert me te vermoorden 980 15 4 maanden geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen