Argamore, een wereld die opgesplitst is in verschillende koninkrijken.
Na een lange periode van vrede en rust, besloten de koninkrijken in oorlog te gaan met elkaar, omdat de stukken land onevenredig verdeeld zouden zijn. Echter was het slechts een middel voor de koninkrijken in de zoektocht naar de regie over de hele wereld.
De peacekeepers, een groep vechters die als taak hebben de rust en vrede te bewaken in de wereld, zijn de enige die er in kunnen slagen om de koninkrijken in bedwang te houden. Elk koninkrijk heeft zijn eigen gedaanteverwisselaar, die het zware werk van de koning of koningin af en toe kan overnemen.
Echter, hoe meer koninkrijken er vielen, hoe meer gedaanteverwisselaars zonder koninkrijk kwamen te zitten. Zij vormde een groep en toen de oorlog over was, bleven er slechts 5 koninkrijken over waarbij de wereld nu geteisterd wordt door de gedaanteverwisselaars.
Alleen de peacekeepers zijn opgewassen tegen hen. Een van deze peacekeepers is Rhalanise, die aan de vooravond staat van de laatste test in zijn training, om zichzelf eindelijk een volwaardig lig te mogen noemen van de peacekeepers. Dan zal ook hij eindelijk kunnen beginnen aan zijn missie om de rust en vrede in Argamore, te bewaken.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 413 3 1 week geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here