Serenity Malfoy/Riddle zit in haar vijfde jaar op Zweinstein hogeschool voor hekserij en hocus-pocus als haar leven drastisch verandert, Voldemort is terug en dat betekent dat zij als zijn dochter voor haar eigen veiligheid en dat voor haar vrienden haar dood in scene moet zetten en moet vluchten naar een land ver van haar vaderland en school vandaan, zodat haar vader haar niet kan meenemen om te gebruiken voor zijn eigen kwaadaardige doeleinden en waarmee haar leven in gevaar komt.

Een jaar lang leeft ze vredig in de dreuzelwereld, ze is gewend van het manier van leven, heeft vrienden gemaakt en heeft zelfs een vriendje maar wat als er tekenen komen dat de ministerie van toverkunst, Voldemort volgelingen en de orde van de feniks achter haar verblijf plaats zijn gekomen en achter haar aankomen? Weet ze haar vrienden te beschermen? en wat als ze een onmogelijke keuze moet maken tussen liefde, vriendschap en familie.*Een verhaal dat zich afspeelt in de Harry Potter wereld
*Proloog speelt zich af in de vierde jaar (vuurbeker), de rest van het verhaal einde vijfde jaar (orde van de feniks)/begin zesde jaar (Halflboed prins)
*In dit verhaal komt geweld in voor etc.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 471 9 1 week geleden
H1: Dianthe Howard 800 5 1 week geleden
H2 Het slaapfeestje 587 6 1 week geleden
H3 De verdwijning van Caleb Rivera 708 3 1 week geleden
H4: De dood van Caleb Rivera 586 6 1 week geleden
H5: Het verhaal van Serenity Malfoy 1136 5 1 week geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen