A million stars up in the sky.
One shines brighter - I can't deny.
A love so precious, a love so true,
a love that comes from me to you.


In de zomer van 1997 vlak na haar eindexamen vmbo krijgt de Amsterdamse Denise van Loon de verrassing van haar leven, ze gaat op vakantie naar New York! Een droom die voor haar uitkomt, ze heeft in New York de tijd van haar leven, wanneer ze op haar laatste dag in New York bij een kringloopwinkel naar binnen loopt valt haar oog op een prikbord met contactadvertenties. Een papiertje met een net handschrift trekt haar aandacht.

"A Barrett, 18 year old female looking for A penpal who is between the ages of 17 and 23 years old, interested in music, arts, movies and traveling. Someone willing to write either daily or weekly. For more information please send a letter to: A. Barrett
PO BOX 13483
Hudson Square, New York"


Uit nieuwsgierigheid besluit Denise een reactie te schrijven op de contact advertentie van deze A. Barrett. Het heeft iets spannends, vooral omdat je niet weet met wie je praat, maar ook weer iets leuks omdat je je dan kan verheugen op die ene brief van die contact persoon. Wie is toch die A. Barret? Hoe zal zij eruit zien? Heeft ze broers of zussen? Dit zijn allemaal vragen die de terugreis door Denises hoofd spookten.

Wanneer Denise weer een aantal dagen in Nederland is krijgt ze op 17 Augustus 1997 een brief binnen, met een afzender uit Hudson Squar, New York."

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Deze story bevat nog geen hoofdstukken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen