Het is weer zo’n week. Een week vol met hormonale schommelingen die de satanistische kant uit je naar boven halen. Het lijkt wel alsof het mijn diepgewortelde gevoelens naar boven haalt, over alles en iedereen. Ik zucht even. Maar heel eerlijk, ligt het dan echt aan mij? Ik heb echt het gevoel alsof het grotendeels ook aan anderen ligt. Of ligt deze gedachte ook aan de hormonen? Ik weet het niet. Maar ik weet wel dat het een week is waarin ik extra liefde nodig hebt lijkt het wel. Niet van iedereen natuurlijk. Er zijn grenzen. Maar van de juiste persoon is al voldoende.

Ik zucht weer. Misschien moet ik het gewoon bij een droom houden. Accepteren dat ik nooit de persoon ga zijn waar iemand zo ontzettend veel van houdt. Degene waar iemand alles voor over heeft, maar écht alles. Zoals je altijd in films ziet. Mijn god. Ik heb alles over voor zo’n liefde. Maar goed, laat ik hier maar niet al te lang bij stilstaan. Het is deprimerend en onrealistisch. Toch?


Ik word uit mijn gedachten gehaald door de gallende microfoon van de stewardess. ‘Vlucht SK 9728 boarding’ roept ze uitgeblust om. Lachend loop ik haar kant op. Daar gaan we dan.

Laten we de reis naar life on earth beginnen.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Deze story bevat nog geen hoofdstukken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen