T H E      W E R E W O L V E S      O F

𝕸𝔦𝔩𝔩𝔢𝔯𝔰 𝕳𝔬𝔩𝔩𝔬𝔴

''Deep in the American countryside, the little town of Millers Hollow has recently been infiltrated by Werewolves. Each night, murders are committed by the Townsfolk, who due to some mysterious phenomenon (possibly the greenhouse effect)
have become Werewolves. It is nowtime to take control and eliminate this ancient evil, before the town loses its last few inhabitants.''

T H E

𝔖𝔱𝔬𝔯𝔶

Het verhaal is gebaseerd op dat van het gelijknamige spel, Weerwolven van Wakkerdam.
      Na een paar onverklaarbare, mysterieuze moorden in het dorpje Millers Hollow zijn de inwoners in rep en roer. Elke nacht gaan de ramen en deuren dicht en worden zo goed mogelijk gebarricadeerd, want elke nacht duiken er nieuwe slachtoffers op die zijn vermoord door wolven. Geen normale wolven, nee, het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om weerwolven, zoals de oude mythes van Millers Hollow vertellen. Deze sluipmoordenaars zijn teruggekomen om hun tanden te zetten in de onschuldige inwoners. Het dorpje doet er alles aan om de daders te vinden en Millers Hollow te redden, maar dat gaat nog niet zo makkelijk, want hoe vind je daders die zich op de gewone dag tussen de mensen kunnen begeven? Natuurlijk, met het bovennatuurlijke, want weerwolven zijn niet de enige magische wezens in dit dorpje. Ook vind je er verschuild onder de mensen heksen, toekomstvoorspellers en meer. Jagers hebben zich in het dorpje gevestigd om Millers Hollow te beschermen, maar gaat dit lukken? Zullen de dorpelingen overwinnen? Of komen de weerwolven met hun moorden weg?
In deze story geef ik meer informatie over Millers Hollow. Het is handig als je deze informatie doorleest, want dit geeft je een beter idee over hoe het dorpje in elkaar zit.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
The Backstory 561 63 1 maand geleden
The Village 412 47 1 maand geleden
Other 242 28 1 maand geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen