Deze brieven heb ik geschreven op nachten/avonden dat het me echt diep zat. Ik heb lang getwijfeld om mijn eerst brief te posten, maar heb uiteindelijk toch besloten om het te doen. Deze woorden komen rechtstreeks uit mijn hart. Ik hoop dat er mensen zijn die mij begrijpen. Ik post deze dingen niet om aandacht te vragen of om medelijden op te wekken, want zoals al gezegd, ik heb lang getwijfeld, of ik ze nu zou posten of niet.
En gelieve deze brieven niet te kopieëren voor eigen gebruik, dank u (:

Ik weet niet of er nog brieven zullen bijkomen. Het kan, het is te zien hoe ik mij voel, en of ik er nood aan heb natuurlijk. Daarom staat deze 'Story' al als 'Afgelopen'. (:

Ik verwacht geen negatieve commentaren, daar heb ik echt geen nood aan.


'Cover' : The letters to you, Bill.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
What I still feel. 670 884 1 decennium geleden
What I want to tell you, about 17-03-2010 753 344 1 decennium geleden
I will never be with you ... 612 284 1 decennium geleden
I hate myself for loving you. 616 602 1 decennium geleden
Bedankt Bill. 334 354 1 decennium geleden
I wish you knew everything. 463 254 1 decennium geleden

Reacties (2)

 • Eyka

  Ik heb geen idee hoe ik hier toevallig terechtgekomen ben, maar ik ben blij dat ik deze brieven gelezen heb. En dat meen ik. Waarom? Omdat ik me in bijna ieder woord kan verplaatsen. Ik weet dat je brieven van 2010 zijn en hoop dan ook dat ik door mijn reactie je niet een of ander slecht gevoel ga geven, want die bedoeling heb ik niet. Ik wil alleen zeggen dat je het mooi verwoord hebt en dat ik het begrijp - ookal ben ik me ervan bewust dat het door iedereen toch anders ervaren wordt. Anyway, ik heb 2 jaar geleden ook een brief aan hem geschreven - die hier ook ergens tussen mijn SA's staat - en ik wéét hoe verdomd moeilijk het is om tegen die gemende gevoelens te vechten. Natuurlijk ken ik je niet persoonlijk en heb ik je niet zien afzien, maar ik heb mezelf zien afzien, daarom dat ik me er een beeld van kan vormen.
  Door deze brieven te lezen heb je me ergens inspiratie gegeven om een nieuwe te schrijven, dankjewel - moest het me lukken.
  Het is ondertussen 2012, twee jaar later en aangezien er geen brieven meer staan hoop ik dat het beter met je gaat en dat je het ergens een plaats gegeven hebt?
  Sorry voor mijn lange reactie, maar ik móest hier gewoon op reageren, ookal ben ik een vreemde (:

  9 jaar geleden
 • IfYouWereGay

  Ik heb deze brieven van jou voor Bill gelezen, en moet zeggen, ze zijn waarlijk prachtig.
  Ik weet hoe je je op die momenten gevoeld hebt..
  Ik weet dat jij mij niet kent en ik jou ook niet, maar wat ik wel weet is dat ik je als dat nodig is een hart onder de riem wil steken.
  Nee, het is geen aandacht dat je zoekt, dat zijn gewoon jou emoties op dat moment, iedereen moet dat respecteren, er geen commentaar op leveren..

  x

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen