De jongens van One Direction zijn noodgedwongen om te verhuizen wegens doodsbedreigingen en stalking. Ze verhuizen naar de Bahama's en ontmoeten daar drie 16-jarige meisjes; Amber, Melody en Angel. Al snel klinkt het tussen Niall, Liam en Louis. Zayn en Harry daarin tegen kunnen de meisjes niet goed hebben en vinden ze maar raar.

Als op een dag Angel de motor uit Zayn's zeilboot haalt, maakt hij er gebruik van om Amber te pesten. Uiteindelijk belanden de 3 meiden op zee tot de tank van het bootje leeg is. Ze komen vast te zitten op het onbewoonde en verlaten Mako eiland. . Als Amber tussen 2 stenen valt en Melody en Angel erachter aan gaan, zit er niks anders op dan via een rotsenweg onder water zo naar de zee te zwemmen. Wat de meiden niet weten is dat het speciaal water is, als ze erin zitten als het volle maan is word het water nog helderder blauw. Ze zwemmen nietsvermoedend naar de zee en worden daar opgehaald door het reddingsteam.

De volgende dag als ze water aanraken krijgen ze een enorme staarten vin. Pas als ze opdrogen verdwijnt de vin. Het blijft voor de meisjes nog even een raadsel. Terwijl ze aan het achterhalen zijn hoe ze aan deze vinnen gekomen zijn, ontdekken ze dat ze nog speciale krachten hebben. Hoe ze dit gaan verbergen en gaan oplossen, hebben ze zelf nog geen idee van.

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
H2O ft. One Direction (1) 105 1144 5 jaar geleden
H2O ft. One Direction (2) 546 236 5 jaar geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen