Hallo!

De titel zegt denk ik al wel genoeg! Ik ga One Shots schrijven op verzoek voor de abo's van mijn verhaal http://www.quizlet.nl/stories/74350/deg7-minutes-in-heaven--harry-stylesdeg/!:)

Het is heel simpel;)Je schrijft je in bij de daarvoor bestemde pagina (deze is maar eventjes open, dus wees op tijd!). Bij deze pagina schrijf je in de reactie waar je wilt dat het over gaat. (Op de pagina zelf staat een lijstje dat je in kunt vullen.) Natuurlijk zal het wel over One Direction gaan!

Als je je hebt ingeschreven (voor de deadline) zet ik je op de wachtlijst. Hierbij handel ik ze gewoon af in tijdsvolgorde. Ik zet gewoon iedereen op de lijst, maar voordat ik de stand alone schrijf kijk ik eerst of je wel abo bent. Het is namelijk speciaal bedoelt voor mijn abo's:)Ik activeer deze story met 50 abo's en de inschrijving gaat weer opnieuw open bij 75, 100, enz. Als je dus geen abo bent schrijf ik helaas geen stand alone voor je!:$Sorry... Gelukkig is abo worden niet zo moeilijk(A)

De verhalen zijn 3000 tot 5000 woorden en ik probeer er elke week minstens één te schrijven! Als de inschrijving weer opnieuw open gaat, mag je je weer opnieuw inschrijven. Je kunt er dan ook voor kiezen dat ik verder ga aan je vorige verhaal.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en dat er een beetje veel mensen komen:)

xx Karina

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Wachtlijst 94 389 1 decennium geleden
Inschrijving 13 maart - 14 maart (50 abo's) [GESLOTEN] 117 675 1 decennium geleden
1. The way you look tonight. ~ Marlous1D ~ 12+ 3527 654 1 decennium geleden
2. Isla de los náufragos. ~ ZaynsGirl ~ 12+ 3150 645 1 decennium geleden

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen