Home > Stories > Lies killer

Lies killer

Door: ScarlettHime
Laatst bijgewerkt: 4 jaar geleden
Geactiveerd op: 4 jaar geleden

Proloog

“Riko! Riko ben je al wakker?” Riko draaide zich nog een keer om in haar bed. “Riko! Riko wordt nou wakker! Je komt nog te laat!” weer draaide Riko zich om. Ze zei niks. “lieverd, wil jij even naar je zus gaan en haar wakker maken? Dan maak ik vast een boterham voor je.”
“ja mam!” Voetstappen op de trap, een deur die open ging, en opeens twee armen om Riko’s nek. “Riko! Riko wakker worden! Je moet opstaan!”
“Mia, laat me met rust. Ik ben moe.” Zei Riko en ze probeerde de armen van haar kleine zusje van haar nek te halen. Mia zweeg even, en riep toen naar beneden: “mama!!! Riko wil niet opstaan! Mag ik een glaasje water pakken?” Riko veerde overeind. “ik ben al wakker!” riep ze en lachend begon ze haar zusje te kietelen. Mia lachte en ging naar beneden. In de deuropening van Riko’s slaapkamer bleef ze nog even staan, en zei: “ik hou van je zussie.”
“ik ook van jou Mia.” Zei Riko en ze glimlachte. Mia draaide zich om en rende naar beneden. Riko bleef nog even luisteren naar de geluiden beneden, en ging toen uit bed. Een nieuwe dag begon.
ja ja, alweer een nieuwe story!!
hoop dat deze in de smaak zal vallen =)

you never know unless you try right? ;-)

Enjoy~

Hoofdstukken

Titel Woorden Gelezen Aangepast
Last Promise 706 157 5 jaar geleden
Murder 956 144 5 jaar geleden
Lies 1064 264 5 jaar geleden
Encounter 1477 174 5 jaar geleden
Vampires 915 206 5 jaar geleden
Savior 753 144 5 jaar geleden
Long journey 1104 157 5 jaar geleden

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze story.Details

0

12+

6975

7

0

Tijdelijk gepauzeerd

Share