• Ja, maar verwacht niet dat ik snel ben, ben dan namelijk met 4 story's bezig:)

  Nodig:
  Hoofdpersoonliefsamyx
  Beste vriendin hoofdpersoon
  Vriendin van hoofdpersoon~een daarvan vul ik in
  Vriendje Hoofdpersoon(Loverboyy)
  Vriend van LoverboyMerryweather
  Een meisje dat hoofdpersoon waarschuwt voor loverboy
  twee andere meisje dat gevangen zit bij de loverboy:
  Moeder hoofdpersoon
  Klasgenoten hoofdpersoon
  Popi-Jopie meisje uit klasSmexy
  ^^ twee vriendinnen van haar.


  Invullen:
  Rol:
  Naam:
  Volledige naam:
  Karakter:
  Uiterlijk:
  Leeftijd+Geboortedatum:
  Familie:
  Extra:
  Hobby's:  Rol:Vriendin hoofdpersoon
  Naam: Marcey
  Volledige naam: Marcey Hudson
  Karakter:Marcey is een meisje dat populair is. Ze doet veel aan haar haar en make-up.Ze gaat vaak met haar vriendinnen naar de stad, om kleding te passen en starbucks coffee te drinken. Omdat ze dus vaak kleding koopt, ziet Marcey er erg verzorgd uit. Ze doet altijd mascara op, en een beetje Lippgloss. Ze houd van oorbellen, en draagt graag haar grote oorringen. In haar eentje is ze een lief, aardig en rustig meisje, maar met haar vriendinnen kan ze nogal eens boos uitvallen, en een bitch zijn.Ze lacht vaak en is redelijk slim, haar gemmidelde is een acht en een half voor haar rapport, en ze doet HAVO.
  Uiterlijk:(foto)  Marcey heeft donkerblonde haren, en lichte, verzorgde huid. Ze heeft blauwgrijze ogen, en gebruikt een laagje mascara voor op haar ogen. Ze draagt (Bijna) altijd een ketting, en ook altijd oorbellen, waarvan haar favoriet haar ronde oorringen zijn, die je een beetje op de foto ziet. Marcey houd van Basic kleren, en kan haar kleren goed combineren.Ze draagt graag haar afgetrapte allstars of sneakers, maar als het om een feestje gaat trekt ze graag een jurkje met een panty aan, en haar hakken.
  Leeftijd+Geboortedatum:Marcey is 16 jaar, en is geboren op 05-05-1995
  Familie:Marcey's moeder is Jade (37)(klik)En haar vader is Glenn (39) (klik) Ook heeft Marcey een Zus, Maaike, (klik)
  Waarmee ze erg goed kan opschieten. Haar moeder werkt bij het Toneel en haar vader bij de TV. Haar zus zit nu in het laatste jaar van haar HAVO.
  Extra:Marcey is verslaafd aan Starbucks.
  Hobby's:Marcey houd van Shoppen en Dansen.


  Rol:Beste vriendin hoofdpersoon
  Naam:Jill Anne Adams
  Volledige naam:Jill Anne Adams
  Karakter:Jill is een vrolijk meisje. Ze is het engeltje van de familie. Met haar familie kan ze dan ook goed opschieten. Jill krijgt ook vaak te horen van haar vriendinnen dat ze model moet worden, en dat is dan ook haar grote droom voor later.Ze heeft er echt het lichaam en het gezicht voor.Met vreemde is Jill wat verlegen, maar ze word steeds spontaner. Met vriendinnen spreekt ze vaak af, om huiswerk te maken, om te shoppen, om jongens te spotten of andere dingetjes. Jill heeft moeite met Wiskunde, maar haar vriendin Charlotteofterwel ook haar beste vriendin, helpt haar daarbij. Jill helpt charlotte met Frans, want dat vind Charlotte weer moeilijk. Ze spreekt het meest af met Charlotte en ze vertellen elkaar alles, van cijfers voor schoolvakken tot alle kleine details.
  Uiterlijk:


  Jill heeft mooie, stijle, bruine haren, die ze geverfd heeft, want eerst had ze blond haar.Ze heeft hele mooie, blauwgroene heldere ogen. Jill had een beugel, maar die heeft ze nu niet meer.Ze draagt alleen mascara. Haar kledingstijl is gewoon normaal. Ze draagt vaak gewoon een spijkerbroek, en een gewoon t-shirtje, want Jill vind dat ze niet persee hoeft op te vallen.
  Leeftijd+Geboortedatum:Jill is 16 jaar oud, en word 17 op 15-03, ze is in 1994.
  Familie:Jill's vader is de 35-jarige Will Adams, die bij de Rechtbank werkt. Haar moeder is de 40-jarige Cassy EriksonDie bij de Blokker werkt. Jill heeft ook nog een zusje, Malisdie 10 jaar oud is. Haar oma Erica komt vaak bij Jill en Malis op bezoek.
  Extra:Jill draagt vaak armbanden en kettingen
  Hobby's:Hockey  Rol:Miesje dat waarschuwt
  Naam:Anne MCcarteney
  Volledige naam:Anne Malora McCarteney
  Karakter:Anne is een meisje dat voor iedereen wilt zorgen, ook voor haar vijanden. Ze is een beetje een schoolfreak, en soms iets te zorgzaam. Ze wilt iedereen helpen, ook met school. Ze geeft bijles aan kinderen, en hier heeft ze toestemming van school voor. Ze zit dan ook in een VWO-klas. Anne heeft niet bepaald veel vriendinnen, omdat iedereen haar te zorgzaam vind. Haar enige vriendin is Zoë, en dat is dan ook het enige persoon die Anne vertrouwd, en Zoë vertrouwd Anne ook volledig. Zoë is Anne's steun in moeilijke tijden, en andersom.
  Uiterlijk:  Anne is niet het mooiste meisje om te zien, en daarmee word ze dan ook gepest.Anne heeft bruine, golvende haren en mooie blauwgroene ogen. Ze draagt een bril, al sinds groep 6, Want ze kon niks meer goed zien. Ze heeft dan ook de sterkte van -4 in haar glazen.Anne houd van Armbandjes in ringen in vrolijke kleuren, en draagt dan ook bijns altijd armbandjes of een ring. Haar kledingstijl is erg schoolachtig, als ze naar school gaat draagt ze een uniform.
  Leeftijd+Geboortedatum:Anne is 15 jaar, en is geboren op 02-03-1997
  Familie:Anne heeft geen ouders meer, en woont bij haar pleegmoeder, de 30-jarige Theresa JonesMet wie ze goed kan opschieten, maar soms wel een een heftige ruzie heeft. Theresa heeft ook een eigen kind, een jongetje, genaamd Brett. Met Brett heeft Anne regelmatig ruzie, en ze mogen elkaar niet echt.
  Extra:Anne heeft geen ouders meer.
  Hobby's:Leren  Rol:Meisje 1 dat vast zit
  Naam:Leeda
  Volledige naam:Leeda Rose Evans
  Karakter:Leeda is een meisje dat rustige persoonlijkheid heeft. Ze is erg verlegen, en durft niks te zeggen. Het lijkt soms wel of ze haar tong verloren is. Ze durft ook bijna niks. Haar moeder, Clarissa is heel erg streng. Leeda mag niks van haar,Tegenover staat haar vader, John, waarvan ze wel alles mag. Toen haar ouders gingen scheiden, heeft Leeda ervoor gekozen om bij haar vader te gaan wonen, maar haar zusje, Rachel, heeft gekozen om bij haar moeder te gaan wonen.Ze zien elkaar dus bijna nooit meer. Hierdoor is Leeda soms verdrietig. En nu helemaal, want haar vader weet niet waar ze is, en haar moeder en zusje kunnen haar niet helpen. Of toch wel?
  Uiterlijk:Leeda

  Leeda is een mooi meisje, dat altijd goed op foto's staat.Ze heeft mooie lichtbruine haren, en rustige, bruine ogen.Haar huid is goed verzorgd, en ze draagt bijna geen make-up.Alleen een beetje huidskleurige oogschaduw.Ze houd er vooral van om jurkjes te dragen, en vooral in lichte kleurtjes, en draagt er vaan witte slippers onder in de zomer.
  Leeftijd+Geboortedatum:18, 17-01-1995.
  Familie:Leeda's vader is de lieve John Evansdie bij de Pizzazaak werkt. Haar moeder is de strenge Petronella TouwslagerDie Leeda bijna nooit meer ziet. Haar zusje is de 14-jarige MandyMet wie ze goed op kon schieten,maar bijna nooit meer ziet.
  Extra:Leeda is een keer bijna voor de trein gesprongen
  Hobby's:Lezen


  Rol: Meisje 2 dat gevangen zit
  Naam:Shauna Lea Harris
  Karakter: Shauna, een meisje dat een van de populairste meisjes van de school was. Ze staat heel erg sterk in haar schoenen, soms iets te sterk. Ze word altijd gevolgd door meelopers, wat ze zelf nog wel eens irritant vind. Vaak staat ze arrogant op de foto, en ze is een echte bítch.Ze wil altijd het middelpunt zijn,en opvallen. Een pluspunt:Ze is wel aardig tegen vreemde mensen. Ze is dus niet zoals alle andere bítches, die wel erg onbeschofd tegen vreemde zijn. Shauna was vroeger een erg lief, aardig meisje, met een leuke persoonlijkheid, tot dat ze gepest werd. Hierna werd ze een echte bítch, en verstopte haar gevoelens.
  Uiterlijk:Shauna Lea Harris

  Shauna heeft lange, blonde haren tot over haar schouders, die stijl om haar hoofd heen vallen.Ze heeft felle, blauwe ogen. Ze heeft een stralende lach, maar dat kwam alleen omdat ze een beugel gehad heeft. Shauna draagt veel make-up, om er mooier uit te zien.Haar kledingstijl is opvallend. Ze gaat dan ook vaak met haar beste vriendin Claire shoppen, voor nieuwe outfits.
  Leeftijd+Geboortedatum:Shauna is 17 jaar, en is jarig op 25-07
  Familie: Shauna woont bij haar tante AliciaHaar vader en moeder zijn verongelukt bij een autoongeluk, en haar broertje, Stefano is ontvoerd.
  Extra:Shauna gebruikt drugs.
  Hobby's:Feesten, Foto's maken


  Rol:Loverboy
  Naam:Ruud
  Volledige naam:Flores
  Karakter:Ruud is een echte macho man. Hij kan bot tegen doen, maar als hij eenmaal goed bevriend met je is, kan hij heel aardig zijn. Hij heeft wel eens ruzie met mensen, maar zo is hij nou eenmaal. Hij doet heel lief tegen meisjes, een echte loverboy dus. Hij geeft ze cadeautjes.Bijna alle meisjes trappen hier dus echter in. Hij is altijd al een macho jongen geweest. Vroeger liepen alle meiden achter hem aan. Hij was dan ook vroeger een van de populairste&knapste jongens van de klas. Hij had vroeger ook al veel vriendinnetjes.Maar nu gaat hij verder met echt werk.
  Uiterlijk:Ruud
  Leeftijd+Geboortedatum:18, 30-09
  Familie:Ruud woont alleen thuis, maar gaat vaak langs bij zijn moeder bianca, die niks van zijn zaken af weet.
  Extra:Ruud rookt, drinkt, en gebruikt drugs!
  Hobby's:Meisjes versieren&Charmeren


  Rol:Moeder
  Naam:Judy Diana Parker
  Karakter:Judy is een serieus mens. Ze wilt alles perfect, en tot op de puntjes afwerken. Ze is erg sociaal naar andere toe. Met haar collega's op het werk kan Judy erg goed overweg.Een paar van haar collega's zijn zelfs haar vriendin geworden! Ze gaat vaak op bezoek bij ze, en dan drinken ze wat, en kletsen ze wat.Als Judy een beetje chagrijnig is,dan kan ze soms een beetje bot overkomen. Judy is voor de rest een vrolijk mens. Ze werkt niet veel, en zorgt nog het meets voor het eten, de kinderen en het schoonmaakwerk.
  Uiterlijk:Judy Diana Parker

  Judy heeft blonde, krullende haren, die tot het midden van haar rug vallen.Ze heeft bruine ogen, en draagt lippenstift, en een klein beetje mascara.Haar kledingstijl is netjes, en ze draagt vaak opzich wel leuke kleren.
  Leeftijd+Geboortedatum:Judy is 38 jaar, en is jarig op 15-11
  Familie:Judy's moeder en vader zijn beide overleden. Judy woont nu alleen nog bij haar echtgenote David, die een succesvol zakenman. En natuurlijk bij haar dochter Amy en zoon Brad.
  Extra:Judy rookt.
  Hobby's:Lezen, schoonmaken, voor de kinderen zorgen.  Rol:Klasgenoot 1
  Naam:Dave Hogan
  Karakter:Dave is een stoere jongen die alles aandurft.Dave is heel erg sportief, hij zit onder voetbal, basketbal en tennis. Voetballen doet hij 2x in de week, basketbal ook 2x en tennis 1x in de week.Elke maandag-en vrijdag avond voetbalt Dave, elke woensdag en zaterdagavond basketbalt hij, en op donderdag tennist hij.Dave is dus een sportief persoon met een goede conditie. Hij is er sociaal naar zijn vrienden, maar heeft wel een bepaalde vriendenkring, met alleen de populairste jongens erin. Hij is dus ook echt wel een van de populairste jongens van de school. Dave is niet de slimste,maar in creatieve vakken is hij wel erg goed, zoals tekenen. Hij is de beste tekenaar van zijn klas. Hij kan prachtig met schaduw tekenen, kijk maar!
  Tekening Dave Zoals je ziet kan hij dus prachtig tekenen.PS:er staat Leonie, maar dat is voor degene voor wie de tekening is bedoeld
  Uiterlijk:
  DaveLeeftijd+Geboortedatum:18, 03-12
  Familie:Dave woont alleen bij zijn moeder Macy
  Extra:Dave is een sportief type, dat veel tijd besteed aan sport.
  Hobby's:Sporten


  Rol:Klasgenoot 2
  Naam:Luan
  Volledige naam:Luan Valencia Campbell
  Karakter:Luan is soms een beetje mysterieus. Ze kan erg stil zijn, en opeens weg zijn, maar ze kan ook opeens achter je staan en druk beginnen te vertellen.Ze heeft een paar vrienden, en die kan ze vertrouwen, maar voor de rest vertrouwd ze dan ook echt helemaal niemand. Ze kijkt je altijd stiekem aan, en als je lang naar haar staart, staart zij terug en word je soms helemaal gek van haar.Soms is ze bang, en soms staat ze op en loopt naar een groepje, en begint voluit te vertellen over haar leven, hobby's, vrienden etc. Soms kan Luan uit haar slof schieten, maar ze kan nooit lang boos blijven op iemand, als is het haar vijand. Ze roept dan wat, dan krijgt ze spijt, en dan is ze al niet boos meer. Soms houd Luan echt van flirten, en kan ze helemaal losgaan bij jongens. Maar als ze eenmaal een vriendje heeft, dan zal ze ook echt trouw aan hem blijven, en er altijd voor hem zijn. Sosm denkt Luan goed na voordat ze iets zegt, maar soms komt het er zomaar uit voordat ze er goed over nagedacht heeft. Ze kan soms ook gesprekjes met zichzelf voeren, en dit ziet er erg grappig, en hilarisch uit. Sommige zeggen dan ook soms tegen haar dat ze een van de grappigste meisjes uit de klas is. Jongens vallen op haar omdat ze eigenlijk veel verschillende eigenschappen heeft.
  Uiterlijk:Luan
  Luan heeft donkerbruine, redelijk lange haren die tot over haar schouders vallen.Vaak draagt ze haar haar los, en als ze het vast doet, sdoet ze vaak clipjes in. Een staart draagt ze alleen bij gym.Luan heeft, lichte, bruine oogjes die je helder aankijken. Luan is niet echt van de make-up, ze draagt vaak alleen een dun lijntje, en een beetje mascara. Haar kleding is normaal, en niet te opvallend, Basic dus. Luan is 1.70 lang, en vind dit zelf een erg mooie lengte.
  Leeftijd+Geboortedatum:17, 27-06
  Familie:Luan woont bij haar moeder,Simone Dijkstra , die 38 jaar oud is, en lerares is. Haar vader is verhuisd naar Tsjechie, en Luan ziet haar vader nooit meer. Luan heeft een broer, Brad, Die luan haar eigen gangetje laat gaan,maar Luan kan wel goed met Brad opschieten.
  Extra:Luan gaat vaak naar de stad.
  Hobby's:Feesten, Starbucks Coffee, shoppen


  Rol:Vriendin van bitch
  Naam:Inge Smith
  Karakter: Inge is een persoon dat je liever niet kent. Ze is een echte, arrogante bitch die je snel wat aan doet. Word ze boos op je, dan kun je maar beter weg zijn, want dan gaat ze je schoppen, slaan, of zelfs in de ergste gevallen vechten.
  Uiterlijk:
  Leeftijd+Geboortedatum:
  Familie:
  Extra:
  Hobby's:

  [ bericht aangepast door melfrangipane op 12 maart 2012 - 19:40 ]

  (huil)lolleedd

  °_°

  [ bericht aangepast door Ammit op 29 feb 2012 - 14:51 ]


  Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself. -Unplugged

  Rol: Vriend loverboy
  Naam: Gunther
  Volledige naam: Gunther Devin Cooper
  Karakter: Gunther is een mysterieuze jongen die aan niemand iets los zal laten over zijn verleden. Zelfs aan zijn beste vriend niet. Zijn ouders weten ook bijna niets van hem. Zij weten niet dat hij al enkele keren in aanraking is geweest met de politie. Ze weten niet dat Gunther eigenlijk een heel rebelse jongen is die niet over zich heen laat lopen. Verder heeft Gunther een grote mond en kan hij gevoelloos overkomen. Het kan hem niets schelen als mensen pijn hebben en soms vindt hij dat zelfs grappig. Je zult hem nooit zien huilen, want hij verstopt al zijn gevoelens onder een masker van haat en afgunst.
  Uiterlijk:

  Gunther heeft een vriendelijke uitstraling en blauwe ogen waar veel meisjes verliefd op worden.
  Leeftijd+Geboortedatum: Gunther is bijna 17 jaar. Hij is geboren op 12 mei 1995
  Familie: Met zijn familie heeft Gunther niet zoveel. Hij ontloopt ze zoveel mogelijk. Het kan hem niet zoveel schelen hoe ze over hem denken. Ze eten niet eens samen.
  Extra: Gunther is een tijdje verslaafd geweest aan rook en drank. Daarop volgde een van de enige momenten in Gunthers leven dat zijn ouders ingrepen om hem te helpen.
  Hobby's: Hij heeft geen hobby's. Hij gamet veel met vrienden maar noemt dit geen echte hobby.


  26 - 02 - '16

  upp.

  wil je aub de hoofdpersoon aan iemand anders geven, ik was verkeerd van topic, sorry ;x


  Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself. -Unplugged

  Ok ;s

  Rol: Hoofdpersoon
  Naam: Amy
  Volledige naam: Amy Michelle Williams
  Karakter: Amy is een lief en verlegen meisje. Ze is onzeker over haar uiterlijk en draagt vrij veel make-up om dit te verbergen. Ze is zorgzaam en behulpzaam. Amy is zo onzeker omdat ze vroeger veel geplaagd is. Niet omdat ze lelijk is maar omdat ze er jonger uitzag en kleiner was dan de meeste meisjes. Ze is rond de 1.60.
  Uiterlijk:


  Kim Dash
  Leeftijd+Geboortedatum: 17, 5 september 1994
  Familie: Amy heeft een succesvolle zakenman als vader, zijn naam is David. Haar moeder Judy, gewoon een normale huisvrouw die voor haar kinderen zorgt. Amy heeft ook een oudere broer Brad, hij is erg beschermend over haar.
  Extra: Amy rookt en ze heeft een tattoo, een klein sterretje achter haar oor.
  Hobby's: Fotografie, zingen en winkelen met een van haar vriendinnen.


  Sometimes your plans don't work out because God has better ones.

  Rol:gevangene bij loverboy
  Naam:judy-ann romy cleen
  Volledige naam:boven je
  Karakter:een lief en aardig persoon ze kan niks afwijzen ze zegt ook nee. en daarom is zeook bij deze lover boy
  Uiterlijk:


  Leeftijd+Geboortedatum:13-11-1995 17 jaat
  Familie:een moeder van 34 jaar die zich zorgen maakt over haar kind. een vader die alchehol zuipt en niet eens doorheeft dat zijn dochter weg is
  Extra://
  Hobby's:zingen dansen , een hoer zijn Xd


  Baby, when I know you're only sorry when you got caught,

  up

  [ bericht aangepast door BrainWashing op 1 maart 2012 - 11:01 ]

  ?

  [ bericht aangepast door BrainWashing op 1 maart 2012 - 11:03 ]

  je typt niks?

  Rol:riendje hoofdpersoon loverboy
  Naam:tyler
  Volledige naam:tyler trist love
  Karakter:een echt badass. zijn achternaam past iet bij hem. want hij is niet van liefde gemaakt. hij is van wraak en wraakzuchtigheid gemaakt. hij pakt ook graag meisjes die er onschuldig of verdrietig uitziet
  Uiterlijk:http://weheartit.com/entry/24066542
  Leeftijd+Geboortedatum:17 1995
  Familie:zijn ouders zijn vermoord daarom is hij zo een totale badass geworden verder heeft hij nog een zusje van 16 die een lovergirl speelt.
  Extra:/
  Hobby's:hij danst, karate.

  [ bericht aangepast door BrainWashing op 1 maart 2012 - 11:18 ]

  ik had al ongeveer 100 reacties kunnen hebben, als alle vieuwers een reactie hadden geplaatst haha