• Altijd al mee willen doen aan het populaire progamma Big Brother
  Dit is je kans
  Ik start een verhaal over Big Brother
  12 personen zitten 3 maanden lang opgesloten in een huis compleet afgesloten van de buitenwereld geen Facebook, Twitter of Hyves.
  Na 3 maanden is de laatste persoon die overblijft 1 miljoen euro rijker.
  In het huis ontstaan relaties , ruzies en bondgenootschappen
  Lijkt je dat wat schrijf je in.

  Naam;
  Leeftijd:
  Beroep:
  Karakter:
  Foto:
  Familie en Relatie:
  Waarom doe je mee aan BB:

  Je mag ook 2 rollen invullen.


  Mijn geheim is geheim

  Naam; Juna Moraz
  Leeftijd: 19 jaar - 23 juni
  Beroep: Juna is na haar secundaire opleiding gaan werken in een koffiebar die van 5uur 's ochtends tot 13uur open is. Waarom studeert ze niet verder? Haar ouders zijn namelijk 6 jaar geleden omgekomen in een auto ongeluk. Haar zusje, Lena, en zij zijn bij hun oma en opa gaan wonen na het ongeval. Het zijn geweldige mensen, maar ze hebben het zelf niet breed en langzaam aan gaat het ook steeds slechter om slechter met hun gezondheid. Daardoor kon Juna niet verder studeren, dus besloot ze om zelf te gaan werken en te sparen. Met dat geld wilt ze zeer snel met haar zusje alleen gaan wonen, zodat ze Lena alle kansen kan geven die ze verdient.
  Karakter: Juna is een zeer schuchter meisje, ze weet maar al te goed hoe de wereld in een zit en heeft dus een zeer realistische kijk. Ze kan helemaal niet tegen mensen die hun beter voelen dan anderen. Ze is zeker niet op haar mondje getrapt en zal met veel respect haar mening uiten. Een ruzie zoeker is ze niet, want ze wilt graag iedereen te vriend houden. Mensen vertrouwen gaat zeer moeilijk, ze heeft enorm veel schrik om een mes in haar rug te krijgen, dus neemt ze wel gauw afstand als er een band begint te komen met haar en andere mensen.
  Het is nog maar één iemand gelukt om door het harnas van Juna te breken. Die iemand is Sara. Juna en Sara hebben 2 jaar verkeerd, inderdaad, Juna valt voor meisjes. Sinds een paar maanden hebben hun relatie stopgezet. Sara besloot om in het buitenland te gaan studeren en Juna moest hier blijven. Een lange afstand relatie werkte niet, want Sara leerde al snel iemand anders kennen. Juna heeft hier enorm van afgezien, maar begint er meer en meer bovenop te geraken. Haar geaardheid vindt ze een moeilijk onderwerp om over te praten. Volgens haar gaan mensen haar niet accepteren en daarom verbergt ze het maar.
  Juna is ook zeer zorgzaam. Dit merk je zeker hoe ze met haar jonge zusje omgaat.
  Buiten haar iets wat afwachtende houding heeft Juna nog een slechte gewoonte, ze rookt.
  Foto:


  Familie en Relatie: Zoals hierboven al vermeldt staat, heeft Juna haar ouders verloren in een auto ongeluk. Samen met haar grootouders zorgt ze voor haar 8 jarige zusje. Ze wilt voor haar een moederfiguur zijn omdat Lena maar 2 jaar was toen hun ouders stierven en dus haar ouders nooit echt gekend heeft. Voorlopig wonen ze nog bij hun grootouders, maar Juna wilt zo snel mogelijk zelf een stekje hebben voor haar en Lena.
  Juna heeft dus ook een relatie van twee jaar achter de rug met een meisje.
  Waarom doe je mee aan BB: Nu Juna weer bovenop haar breuk met Sara komt, wilt ze haar leven weer in handen nemen. Ze wilt dus zeer graag het geld winnen, om optimaal voor Lena te kunnen zorgen. Lena is dan wel zeer jong om deel te nemen aan BB, maar ondanks haar jonge leeftijd heeft ze enorm veel doorzettingsvermogen.


  At the end of the day, all you really own in the world is your integrity.

  Naam: Lillith Mackenzie Weast
  Leeftijd: 17, ze is jarig op 8 december (Ik wist niet of er een minimum leeftijd was...)
  Beroep: Lilith is net klaar met high school en werkt nu in een klein winkeltje met alternatieve kleding. Ze weet nog niet wat ze wil gaan studeren dus heeft ze besloten om eerst een jaartje te werken zodat ze meer tijd heeft om te bedenken wat ze wilt.
  Karakter: Lillith is een meisje dat eigenlijk altijd zichzelf is en zichzelf nooit beter voor probeert te doen dan ze is. Het kan haar niet schelen wat mensen van haar denken en ze wil gewoon zichzelf zijn. Ze gaat altijd haar eigen weg en neemt niet zomaar bevelen van iemand aan. Ze houdt er niet van om onderdanig te doen. Dit betekend niet dat ze zelf bazig is, ze laat gewoon niet over zich heen lopen en zegt wat ze vindt. Lillith is opstandig en vindt het wel leuk om tegen het gezag in te gaan. Ze kan brutaal en tegendraads doen en behoorlijke driftbuien hebben. Op dit soort momenten kan ze echt overkomen als een kind en gedraagt ze zich niet echt volwassen. Lillith is onbezorgt en wil niet aan moeilijke, ingewikkelde en volwassen dingen denken. Ze wil gewoon lol maken en van haar jeugd genieten. Ook hierdoor kan ze zich vaak melig, hyper actief en kinderlijk gedragen. Lillith kan ook wat onhandig, klunzig en slordig zijn. Mensen kunnen zich ergeren aan haar kinderlijke naïviteit en onbezorgtheid. Toch is Lillith niet dom. Ze is hoogsensitief en dit betekend dat ze dingen erg sterk aanvoelt. Ze kan het precies vertellen als iemand zich rot voelt. Als iemand alleen al de kamer in komt kan ze diegene zijn stemming sterk aanvoelen. Soms wordt ze hier nerveus en bang van. Lillith is een erg goede vriend en zal haar geliefden altijd beschermen. Ze doet alles voor de mensen om wie ze geeft en als je aan hen komt wordt ze echt heel erg kwaad en nijdig. Lillith is wel een beetje een flapuit. Ze kan er dus wel eens dingen uit gooien wat ze niet had mogen vertellen. Lillith is erg emotioneel en kan spontane lach, huil of driftbuien hebben. Als ze voelt dat een ander boos is kan ze zelf behoorlijk bedrukt en nerveus worden en dan wil ze het liefst even weg, naar buiten of naar een andere kamer. Ze is erg extravert en ze gooit altijd haar emoties naar buiten.
  Foto:


  Familie en Relatie: Lillith haar ouders zijn gescheiden toen ze 8 was. Ze heeft haar vader toen nooit meer gezien, hij is er vandoor gegaan met een andere vrouw. Lillith's moeder werkt erg veel en verdient heel weinig, ze kan haar gezin amper onderhouden. Lillith heeft ook nog een oudere broer, Caine (24). Hij wilde graag studeren voor piloot maar de opleiding is erg duur en ze kunnen het niet bealen. Lillith heeft een erg goede relatie met haar broer en hij is eigenlijk sinds haar 8e een vader figuur voor haar geweest. Hij beschermt haar altijd en is vaak bezorgt om haar. Lillith heeft nog nooit een relatie gehad. Ze is een tijdje verliefd geweest op een jongen, maar na anderhalf jaar verliefdheid heeft ze zichzelf erover heen gezed aangezien hij een vriendin kreeg.
  Waarom doe je mee aan BB: Lillith wil heel graag het geld winnen om de studie voor haar broer te betalen, als dank voor alles wat hij voor haar heeft gedaan. Daarnaast is ze altijd in voor een "avontuur"

  [ bericht aangepast door XInnocenceX op 29 okt 2012 - 22:29 ]


  To live is to fight ~ Shinku

  Kan ik een meisje reserveren?

  xkimx124 schreef:
  Kan ik een meisje reserveren?


  Ja is goed


  Mijn geheim is geheim

  Naam; Ben Black
  Leeftijd: 40
  Beroep: Muzikant (1e gitarist)
  Karakter: Ben is een stille jonge dit erg houdt van zijn rust. hij is erg behulpzaam en heeft vele vrienden die hun leven aan hem zullen durven geven.
  op het podium is hij echter heel anders. Hij zit in de Rock genre en ziet er daarom uit als een bijna oermens, lang haar, piercings en tatoeages.
  Foto:


  Familie en Relatie: Ben is getrouwd en heeft 5 kinderen ( 2 meisjes van 3 en 13 en 3 jongens van 6, 9 en 18)
  Waarom doe je mee aan BB: elke week staat Ben wel op het podium en nu wilt hij wel is iets anders! Dit doet hij niet voor de prijs en de camera's, want hij leeft erg naar de motto: Meedoen is belangrijker dan winnen".

  [ bericht aangepast door SlashHAT op 5 nov 2012 - 10:47 ]


  FBI U.S.A. story

  Naam: jolie Eberson
  Leeftijd: 18 jaar
  Beroep: eigen kledingwinkel & doet modellenwerk
  Karakter:
  Jolie is echt een flapuit, alles wat in haar opkomt zegt, heel vaak zonder erbij na te denken, ze is een heel vrolijk meisje, maar van binenn heeft ze veel verdriet
  voor sommige mensen kan ze soms een beetje bitchy overkomen, terwijl ze het vaak niet meent.

  foto:  familie en relatie: Jolie is enigskind en is daarom best wel verwend, ze ziet er als een poppetje uit en zo gedraagd ze zich ook, haar vader en moeder zijn altijd druk bezig met hun werk, dus vind jolie dat zij dat ook moet zijn, ze is altijd bezig met haar werk, dus ze zal nog wel eens de een en andere stress krijgen in het huis, omdat ze ver van haar werk af is.
  Jolie is vrijgezel, en word niet zo snel verliefd

  Waarom mee aan BB: Jolie vind het een erg mooie ervaring, natuurlijk wilt ze graag het geld winnen, maar het belangrijkste vind ze, om zichzelf te leren kennen, hoe ze kan zijn zonder haar ouders, en ze wilt graag laten zien dat ze meer inhoud heeft dan dat mensen van haar denken.

  [ bericht aangepast door xkimx124 op 10 nov 2012 - 23:09 ]

  SlashHAT schreef:
  Naam; Ben Black
  Leeftijd: 22
  Beroep: Muzikant (1e gitarist)
  Karakter: Ben is een stille jonge dit erg houdt van zijn rust. hij is erg behulpzaam en heeft vele vrienden die hun leven aan hem zullen durven geven.
  op het podium is hij echter heel anders. Hij zit in de Rock genre en ziet er daarom uit als een bijna oermens, lang haar, piercings en tatoeages.
  Foto:


  Familie en Relatie: Ben is getrouwd en heeft 5 kinderen ( 2 meisjes van 3 en 13 en 3 jongens van 6, 9 en 18)
  Waarom doe je mee aan BB: elke week staat Ben wel op het podium en nu wilt hij wel is iets anders! Dit doet hij niet voor de prijs en de camera's, want hij leeft erg naar de motto: Meedoen is belangrijker dan winnen".


  Ik wil niet vervelend of bijdehand doen of zo....maar is het niet onlogisch dat die gast 22 is en een zoon heeft van 18:$Sorry het viel me op:$
  Misschien hem wat ouder maken of zijn zoon wat jonger....

  [ bericht aangepast door XInnocenceX op 2 nov 2012 - 21:41 ]


  To live is to fight ~ Shinku

  Lol-heb het veranderdxD

  [ bericht aangepast door SlashHAT op 5 nov 2012 - 10:48 ]


  FBI U.S.A. story

  Ik schrijf ook een verhaal over Big Brother ..


  16 - 09 - '17

  Naam: Luna Maria Martas
  Leeftijd: 25
  Beroep: Stewardess
  Karakter: Luna is een heel ondeugend meisje en wilt 9 van de 10 keer wel het laatste woord hebben. Vreemd genoeg is ze heel anders tijdens haar werk bij MartinAIR. Ze help mensen graag maar wilt er wel wat voor terug hebben.
  Foto:


  Familie en Relatie: ze heeft een vriendje. Ze wacht tot hij haar haar hand vraagt, maar door haar werk hebben ze weinig tijd samen
  Waarom doe je mee aan BB: Luna had erg van avontuur, en wilt graag nieuwe mensen ontmoeten. Ook droomt ze ervan om ooit is wereld beroemd te worden. Dit leek haar een goed en avontuurlijk begin


  FBI U.S.A. story

  Naam: Derek Thomas Bleath
  Leeftijd: 20
  Beroep: Hij werkt bij zijn vader in de garage
  Karakter: Derek is een erg lieve jongen. Hij is erg zachtaardig en heeft een hekel aan arrogant en macho gedrag. Hij is sociaal en best wel emotioneel. Hij schaamt zich er niet voor als hij moet huilen als hij zich slecht voelt en hij is erg open. Derek is heel beschermend en kan je het "grote broer" gevoel geven. Dit maakt dat mensen graag bij hem zijn en zich veilig bij hem voelen. Hij beschermd en zorgt voor de mensen om wie hij geeft en hij is dus erg zorgzaam. Derek kan moeilijk tegen onrecht en oneerlijkheid. Hij houdt er niet van om mensen buiten te sluiten en heeft ook geen vooroordelen. Als hij merkt dat iemand arrogant en vervelend is gaat hij deze personen liever wel uit de weg. Derek kan moeilijk tegen ruzie's en gaat deze ook liever uit de weg. Hij is beschermend naar anderen, maar vindt het moeilijk om voor zichzelf op te komen. Dan wordt hij heel verlegen en rood en staart hij vaak naar de grond. Als hij zich ongemakkelijk voelt haalt hij ook heel vaak zijn hand door zijn haar. Derek kan erg goed tekenen en houdt hier ook van. Hij kan heel goed portret tekenen en dit is dan ook een fijn tijdverdrijf voor hem. Hij vraagt regelmatig mensen om voor hem te poseren, maar hij kan ook uit zijn hoofd tekenen. Derek is niet heel sportief, maar gaat wel in het weekend vaak hardlopen.
  Foto:


  Familie en Relatie: Derek was van oorsprong wees en woonde ook in een weeshuis. Hier was hij al bezorgd en een oudere broer voor de andere kinderen. Toen hij 10 was ging het weeshuis faliet en de meeste kinderen konden terecht in een pleeggezin, maar Derek kwam op straat te staan. Hij heeft toen een jaar rondgezworven. Op een dag was hij erg ziek (het was winter). Hij lag toen op een parkbankje te slapen en een man(Dean) heeft hem daar gevonden. Dean heeft Derek toen in huis genomen en hem officieel geadopteerd na een jaar. Derek is Dean als zijn echte vader gaan beschouwen en is hem erg dankbaar aangezien hij anders misschien wel was overleden in die winternacht.
  Waarom doe je mee aan BB: Derek heeft een akelige jeugd gehad in het weeshuis en in het jaar er na. Hij wil nu graag het geld winnen om het te doneren aan weeshuizen zodat ze niet meer faliet hoeven te gaan en de kinderen niet op straat komen te staan.


  To live is to fight ~ Shinku

  Naam; Devin Chester Howell
  Leeftijd: 25 jaar
  Beroep: Devin is een roadie voor verschillende bands (Vooral rock,metal bands)
  Karakter: Devin lijkt op het eerste gezicht een echte versierder, hier gedraagt hij zichzelf ook heel erg naar. Ondanks dat is een een heel aardige gast als je hem beter leert kennen. Hij is een heel sociaal en is dus ook niet bang om op iedereen af te stappen. Hij geeft graag zijn mening ergens over, dit zorgt er voor dat hij ook dingen zegt die er hard, onvriendelijk en soms niet bedoeld uitkomen. Devin heeft altijd een goede band gehad met de andere roadies. als hij daarmee bezig is dan voelt het alsof hij bij familie is.
  Foto:


  Familie en Relatie: Devin heeft tot zijn 20ste bij zijn ouders gewoond, Eva en James. Ook heeft hij 2 zusjes van 14, Dana en Fay.
  Waarom doe je mee aan BB: Devin wil eens iets anders doen dan achter de schermen staan. En met het geld kan hij eindelijk een leuk eigen huis kopen.


  Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

  Naam;Jason brooklynn
  Leeftijd: 21 jaar
  Beroep: barman
  Karakter: Jason is een echte flirt en op zoek naar de liefde, hij valt altijd op blonde vrouwen, en heeft een zwak voor vrouwen, die sterk in hun schoenen staan, hij is niet zo goed in relaties behouden, maar doet altijd alles voor zijn vriendin. ook houd hij er van om vrouwen te plagen.
  Foto:


  Familie en Relatie: hij is single, en heeft geen contact meer met zijn familie
  Waarom doe je mee aan BB: om de liefde te vinden, en om het geld te winnen, om een eigen bar te optestarten