• Cimmeria Academy is een bijzondere school.
  Het is in de eerste plaats een internaat met uitmuntende leerkrachten.
  Er is niets vreemd aan... alhoewel.
  Er schuilen duistere krachten in de school. Demonen terroriseren de boel, in hun mensengedaante, en manipuleren de andere leerlingen en leerkrachten. De enige die nog weerstand kunnen bieden waren mensen met krachten : Heksen en tovenaars.
  Maar het kon zo niet langer duren...
  Het heeft dan ook niet lang geduurd tot er andere wezens kwamen... engelen om de Demonen te verjagen.


  Mensen:
  Jongens:
  Timothy Rhine - 5HELLEY
  Drew Nicolas Hamelton - LostMagic
  Xavier Jonathan Devinson - 5HELLEY
  Meisjes:
  Alexi Jaylin Parker - LostMagic
  Sky Leslie Whitefield - jaimyhoi
  Amare Catherine Eastwood - Carmenta
  Braxlin Rose Evermore - Huaso
  Aurora Chloé Gwendoll - DreamWishes
  Riley Jade Brooke - LostMagic
  Livia Moore - jaimyhoi
  Harper Brianna Lovely - 5HELLEY

  Engelen:
  Jongens:
  Daniël Emilio Scagotti - WillNotLearn
  Nathan Alexander Scagotti - WillNotLearn
  Joshua Devine - LostMagic
  Jonathan Fields - jaimyhoi
  Matt Donovan - jaimyhoi
  Meisjes:
  Marlyne Londen Hunting - TheMarauders
  cicaro amare Dorado - Sweetteen
  Hyomin Adani - Roww
  Elena blabla - 5HELLEY
  Katherine Juliëtte Victoria Laurence - DreamWishes
  Cat Valentine - WillNotLearn
  Chará Rosella - Aeras

  Demonen:
  Jongens:
  Axton Crawford - Huaso
  Chad Caro Berwyk - Huaso
  Jake Alexander Sadler - LostMagic
  Bradley MacGregor - WillNotLearn
  Damon Salvator - WillNotLearn
  Nick Garcia - WillNotLearn
  Ray McBenneth - Carmenta
  Meisjes:
  Leslie Day - jaimyhoi
  Luna Day - jaimyhoi
  Cathy Ameliah Evans - Aragog
  Ashley Paige Worth - LostMagic
  Elizabeth Moore - Aragog
  Lily Anderson - Aragog
  Rachelle ( Rae ) Lemmons - Sirens
  Vanessa Elenore Woods - 5HELLEY
  Rosali Chévonez - Carmenta
  Alison Alex Diamont - WillNotLearn
  Jessica Fitch - Jaimyhoi

  Heksen / Tovenaars:
  Jongens:
  Ryan Vilian Parker - WillNotLearn
  François Bouchard - 5HELLEY
  Aiden Noel Kahln - Carmenta
  Adam Nicohlas Kahln - Carmenta
  Meisjes:
  Sarah Katerina Dillens - LostMagic
  Lila True Michaëls - 5HELLEY
  Iris Charlotte Michaëls - 5HELLEY

  Leerkrachten:
  Samuel Jonas Gaisford |Engels| - LostMagic
  Michael Scofield |Muziek| - WillNotLearn
  Erwin Sikowitz - Engel - |Toneel/drama| - 5HELLEY

  Naam:
  Roepnaam:
  Leeftijd:
  Demon/ Engel/ mens:
  Uiterlijk / foto:
  Karakter (geen perfectie):
  Extra:

  [ bericht aangepast door MzHyde op 31 okt 2012 - 12:35 ]


  'Doubt kills more dreams then failure ever will'

  {MAIN TOPICS}


  Don't be like the rest of them, darling

  jaimyhoi schreef:
  Sky Leslie White
  Ik kijk naar hem, hij gaat mij dus tekenen. Of iets gebaseerd op mij. 'Zolang je maar weet dat ik niet aan naakt poseren doe,' zeg ik dan serieus, maar dan verschijnt er een glimlachje op mijn gezicht. 'Tenzij je dat echt zou willen.'


  Daniël
  'Verleidelijk' mompel ik en pak een potlood om haar vervolgens gewoon te tekenen, er was niets mooiers om te tekenen. Zelfs een tekening van haar was mooi.


  Don't be like the rest of them, darling

  Mijn topics


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  O daar ben je Perry.


  I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

  Jake
  Ik lach even. 'Als je beter bent mag je weer zoveel de baas spelen als je wil.' zeg ik en pak de zeep over. Als ze ingezeept is, spoel ik haar af en laat een slaapkleedje en ondergoed voor haar verschijnen. Ik doe haar de kleren aan, til haar op en leg haar op het bed. Ik snijd mijn hand open. 'Sorry Les maar ik heb liever dat je nog wat drinkt.' zeg ik zachtjes.


  'Doubt kills more dreams then failure ever will'

  Sky Leslie White
  Hij zegt verleidelijk en ik lach heel zachtjes alsof het net een fluistering van de wind had kunnen zijn. Hij begint met tekenen, maar ik poseer niet ofzo. Ik zit gewoon stil en kijk naar Daniël. Ik vind het fijn dat ik even zo lekker rustig kan zitten.


  I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

  BOEM 70! Op naar de 100 mensjes!


  kindness is never a burden.

  jaimyhoi schreef:
  O daar ben je Perry.


  Phineas en Ferb!


  kindness is never a burden.

  Leslie Day
  Jake zorgt ervoor dat ik gedoucht ben en zegt dat ik weer zoveel de baas over hem mag spelen als ik wil als ik weer beter ben. Ik eindig op bed met ondergoed en een slaapkleedje aan. Ik hoor een geluid en ruik dan gelijk het bloed. Jake zegt dat hij liever heeft dat ik nog een beetje drinkt. 'Nog een beetje?' Vraag ik dan. 'Daarom ben ik dus zo snel bijgekomen,' leg ik de link. Ik kijk weg naar hem. 'Kan je alsjeblieft je hand weer verbinden?' Vraag ik hem.


  I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.

  Ik ben zo moe eh..ik ga ff al mijn laatste reacties quoten en dan ach jullie snappen het wel.


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  Rachelle Lemmons.

  Ik zuchtte, het was midden op de dag. Alweer twee maanden waren verstreken en ik kon nog zo goed herinneren hoe ik me voelde de dag dat ik naar de schoolarts ging. Ik keek in de spiegel. Een buikje was al duidelijk te zien en ik had inmiddels al gelijk gehad. Vier maanden, vier maanden de duur van een zwangerschap tussen engel en demoon.
  John was ondertussen verschrikkelijk lief geweest, zo zorgzaam en zo.. verantwoordelijk. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik hem niet leuker en leuker begon te vinden.
  Het winterbal kwam alweer op en eerlijk gezegd durfde ik niet te gaan. Ik had het gemakkelijk kunnen verbergen al die tijd gewoon door XXL truien en vesten te dragen. Zeggen dat ik pfeiffer had om mijn duizeligheid en het iedere keer bijna flauwvallen te camoufleren. De enige die het wist was de vrouw die me de test had laten doen. Ze zou haar mond houden en ik was haar dankbaar. De enige bij wie ik nu nog terecht kon was John. Mijn familie had ons inderdaad in de steek gelaten. Contact was definitief verbroken.
  Ray had zich nog niet laten verschijnen..tenminste.. niet bij John in de buurt. Ik heb hem één keer gezien. Hier op school..samen met Rosali. Rosali was lief, maar als ze wist wat er aan de hand was had ze me allang al willen vermoorden. Ray daarin tegen had zich vreemd voorgedaan. Ik had het John niet verteld. Bang voor wat hij zou doen. Hij had gezworen het gevecht met Ray aan te gaan. Hem te vermoorden eigen handig. Ray zei tegen me dat hij terug zou komen. Ik kwam net de douche uit, had een handdoek om mijn lichaam gewikkeld en opeens verscheen hij. John was naar de les toe, ik had toen nog geen les. Hij had gegrijnsd, maar je kon ook woede zien. Hij had gezworen dat als het kind geboren zou worden het of van hem zou worden of vermoord zou worden.
  Ik durfde er niet met John over te spreken.
  Mijn blik dwaalde de kamer af, ik was moe. Uitgeput. Dit kind in me zou me mijn leven kunnen kosten. Ik was ondanks alles toch verzwakt. Je kon het aan me merken. Gewoon aan mijn gedrag.

  Amare Catherine Eastwood.

  Ik zuchtte, Timo en ik hadden dus niet meer gesproken. Ik liep dwalend door de gangen opzoek naar het muzieklokaal.
  Was ik over hem heen?
  Ja.
  De grootste leugen die ik mezelf durfde te vertellen. Ik miste Timo om me heen, zijn aanwezigheid, zijn stem, de lieve woordjes die hij in me oor fluisterde als we samen waren. Zijn aanraking als hij me zacht en teder kuste.
  Ik liep het lokaal binnen en pakte de gitaar op. Stak die in de versterker en deed de deur dicht. Ik begon smells like teen spirit te spelen en ik glimlachte. Old school rock. Just missed it.
  Even mijn hoofd leegmaken. Het winterbal kwam op en ik twijfelde nog. Tussen mij en Nathan ging alles eigenlijk prima. Wonder boven wonder had hij me nog steeds niks uitgelegd over waarom hij terug zoende. Me hem liet zoenen.. maar we waren inmiddels al twee maanden verder. Hij gaf me een fijn gevoel. Het gevoel dat Timo me niet gaf, het gevoel dat iemand om je gaf.


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  Jake S.
  'Les alsjeblief ik had geen keus.' zeg ik zachtjes 'Maar ik kan je niet dwingen natuurlijk.' zucht ik en loop weg voor een doekje om mijn hand te binden. Ik ga weer naast haar liggen. 'Ben je er kwaad over?'


  'Doubt kills more dreams then failure ever will'

  Aiden Noel Kahln.

  Ik gaapte, ik was er totaal niet bij vandaag. Ik zat in de les en droomde haast weg. Het was zó saai. Aardrijkskunde. Verschrikkelijk. Ik had elk deeltje van de wereld gezien, ik wist alles en dit was dan ook een eitje voor mij.
  Iets waar ik me meer in concentreerde waren de lessen muziek. Het was veel fijner om in mijn eigen element bezig te zijn.
  "Meneer, ik heb een afspraak bij de schooldokter." had ik gezegd. Ik mocht zo de deur uit gaan en liep daardoor ook maar gewoon door de school. Ik keek en zag uiteindelijk het lokaal wat me wel aandachtig trok. Ik zag de andere tweeling zitten. Iris en Lila. Ik grijnsde even en ik keek ze even aan. Na wat gekke bekken en wat geflirt liep ik weer door. Lachend. Die twee waren leuk, misschien vond ik de een inderdaad leuker dan dat ik wou... maar hey, daar zou ik ooit nog voor uitkomen.

  Adam Nicohlas Kahln.

  Dwalen. Dat deed ik. Een tussenuur en iedereen zat in de les. Zelfs mijn idiote broertje. Ik liep langs de lokalen en zuchtte. Dit was nog eens hel. Gewoon doelloos niks doen. Ik zat al twee maanden op deze school. Het was erg leuk. Gewoon gezellig ook.


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  Rosali Chevonez.

  "Tuurlijk." zei hij niet overtuigd en ik lachte. "Dan geloof je het toch niet." grinnikte ik toen.
  Hij had ineens zijn armen van me afgeslagen en ik pruilde licht. De kou overviel me weer en ik kreeg even kippenvel. Maar als dat serieus van de kou was was voor mij nog een vraag. Hij zakte een stukje door zijn knieën en keek toen naar me op. "Beter zo?" Ik lachte zacht. "Ik vond het wel fijn, maar dit is ook fijn." zei ik toen met een lachje.

  [ bericht aangepast door Moirai op 29 okt 2012 - 20:06 ]


  The duty of youth, is to challenge corruption.

  jaimyhoi schreef:
  Sky Leslie White
  Hij zegt verleidelijk en ik lach heel zachtjes alsof het net een fluistering van de wind had kunnen zijn. Hij begint met tekenen, maar ik poseer niet ofzo. Ik zit gewoon stil en kijk naar Daniël. Ik vind het fijn dat ik even zo lekker rustig kan zitten.


  Daniël
  Ik hoor haar zachtjes lachen -natuurlijk klinkt het bij mij harder dan als een mens het gehoord had- tussen het tekenen door werp ik soms een blik op Sky om vervolgens weer mijn potlood over het papier te bewegen, de strepen worden wat duidelijker en het begint er wat meer op te lijken.


  Don't be like the rest of them, darling