• Beste leden,

  k zoek onder jullie een paar vrijwilligers die graag in een crime serie willen spelen.
  De Titel: FBI U.S.A

  Voor aflevering 1 zoek ik in ieder geval:

  1. Moordenaar (M/V)
  1. Agente Meerdere gastrollen
  1. Agent (e) meerdere gastrollen
  1. Slachtoffer(s) (M)
  1. Lijkshouwer (M/V)
  1. Een hoofdcommissaris de FBI (M) (komt in eventuele vervolg story's terug)
  1. Klungel van een FBI agent (M) (Komt in eventuele vervolg story's terug
  1. slimme, blonde FBI Agent (V) (Komt in eventuele vervolg story's terug


  Extra rollen (mag ook verzin maar) HET LIEFST EERST DIE HIER BOVEN STAAN

  1. Stagiaire Komt in eventuele vervolg story's terug
  mocht je willen meedoen, graag dit invullen:
  De standaard rollen zitten vol
  hoort er volgens jou nog een persoon bij? Zet hem hierneer en wie weet komt hij/zij in de story vul dan het volgende in:

  Rol:
  Naam:
  Leeftijd:
  foto( uiterlijk):
  eigenschappen/karakter:
  Waarom moet hij er in spelen?

  K heb in ieder geval het intro filmpje al af! Als je hem wilt zien:

  http://www.youtube.com/watch?v=eq9DBk6_epI&feature=youtube_gdata

  [ bericht aangepast door SlashHAT op 7 nov 2012 - 17:56 ]


  FBI U.S.A. story

  Rol: Moordenaar
  Volledige Naam: Scarlett Jessica Romano
  Leeftijd: Ze word over 4 maanden 21.
  Uiterlijk:


  Uiterlijk Beschrijving: Scarlett is een bloedmooie vrouw, die bekend staat om haar felrode lippen. Door haar zwarte make-up springen haar felblauwe ogen er mooi uit. In Scarlett's zwarte haar zit een volle slag, dus ze hoeft er meestal alleen een borstel door te halen. Scarlett is slank en is 1,74 lang. Scarlett's kledingkast bestaat volledig uit strakke jurkjes en hakken. Door dit alles heeft ze al vele mannen om haar vinger gewonden, maar ze blijft liever single. Er is eigenlijk maar een ding waar ze spijt van heeft, de tattoo in haar nek.
  Extra: Scarlett heeft relaties afgezworen, ze heeft sinds haar 17e geen serieuze relatie meer gehad. Als ze met iemand een relatie neemt is het omdat ze iets nodig heeft, en zodra ze dat heeft dumpt ze hem..


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Rol: Stagair
  Naam: Marc Xavier Roy Gonzalez
  Leeftijd: 18
  foto( uiterlijk):


  eigenschappen/karakter: Marc is een goedaardige humoristische jongen van 18. Hij weet van alles een grapje te maken wat helaas ook tot irritaties van anderen kan leiden. Marc is gedreven en een doorzetter. Marc is een fanatiek disneyfan. Hij heeft Disneyland Parijs al 18 keer bezocht en heeft een tattoo op zijn linkerschouder blad staan met de datum dat Disneyland opende. 12-04-1992. Marc heeft sinds zijn twaalfde een relatie met Joyce Anastasia Johanna del Naturi. Hij houdt van haar en zij is ook disneyfan ze zijn van plan om in Disneyland te gaan trouwen op 12-04-2017 want dan bestaat het park 25 jaar.
  Dit is zijn vriendin
  waarschuwen: Ja

  [ bericht aangepast door Waterwork op 2 nov 2012 - 17:01 ]


  Mijn geheim is geheim

  Rol: Slimme, blonde FBI agente
  Naam: Caidy Samantha Dandie
  Leeftijd: 25 jaar
  Foto( uiterlijk):


  Eigenschappen/karakter: Caidy is iemand die graag samen werkt, behulpzaam is en goed met mensen om kan gaan. Ze heeft het vrij snel door als iemand liegt, wat erg handig is voor haar werk. Ze heeft een fotografisch geheugen, ze onthoud het meeste van wat ze ziet. Ze haat onrechtvaardigheid en probeert om zelf altijd rechtvaardig te zijn. Ze zegt wat ze denkt maar wel op een manier dat ze niemand echt kwetst en durft voor zichzelf op te komen. Ze is vrij mooi, vind ze zelf. Maar toch vind ze het soms ongemakkelijk als een man laat blijken dat hij haar mooi vind. Ze weet soms niet wat ze ermee aan moet. Ze is vrij intelligent, dat verbaasd veel mensen niet vanwege haar haarkleur maar omdat ze er onschuldig uit ziet. Ze heeft de drang om zichzelf te bewijzen en te laten zien wat ze allemaal kan. Soms kan ze hier in te ver gaan.


  Physics is awesome

  Rol: Agente
  Naam: Dominique Jill Harkick
  Leeftijd: 21
  foto( uiterlijk):


  eigenschappen/karakter: Dominique neemt haar wekt erg serieus. Maar soms ook té serieus. Dan heef ze bijna geen tjd meer voor haarzelf. Ze is ook lang niet van plan te stoppen ermee. Nog lang niet zelfs! Ze is wel altijd aardig en behulpzaam vor andere. Maar als ze haar zin niet krijgt wordt ze chagerijnig. Dominique is ook een redelijk bazig typje. Ze staat niet graag achteraan. Ze denktwel altijd eerst na voordat ze iets doet, en da komt sms ook wel goed uit. Ze haalt soms de raarste dingen in haar hoofd. Er is wel wat Dominique in de weg staat: Ze heeft lichtelijk last van claustrofobie. Ze was er ooit bijna over heen maar toen kwam het toch weer terug. Toch weet ze zich meestal wel te beheersen. Maar soms gat het ook gewoon echt mis Verder is Dominique redelijk slim.


  Do what people say you can't.

  Rol: Klungel van een FBI agent
  Naam: Christopher "Chris" Layner
  Leeftijd: 27 jaar
  foto( uiterlijk):


  Eigenschappen/karakter: Chris is altijd een rustig en vriendelijke jongen geweest. Hij verbaasde vriend en vijand toen hij bij de FBI ging werken. Zijn werk neemt hij serieus en zet zich ook helemaal in. Daardoor heeft hij haast geen privéleven. Hij is altijd een beetje een nerd geweest en ook nu nog op zijn werk vinden zijn collega's hem een beetje een nerd omdat hij veel weet en veel verstand heeft van computers. Hij kan goed samen werken maar doet liever in zijn eentje. Hij is vaste werk partner (als dat kan) van Caidy. De twee kennen elkaar goed en vertrouwen elkaar blindelings wat ook moet als je werk partners bent.


  Physics is awesome

  Mensen graag zo snel mogelijk inschrijven!! Ik ben al bezig met een cover!! en k wil zo snel mogelijk beginnen!


  FBI U.S.A. story

  Ik ga proberen nog een personage voor je te verzinnen.


  Physics is awesome

  Rol: Hoofdcommisaris van de FBI
  Naam: Milan Tennant
  Leeftijd: 30
  Foto( uiterlijk):


  Eigenschappen/karakter: Milan ziet er als een badboy uit. Hij is een echte rokkenjager maar ook iemand die verslaafd is aan zijn werk. Zijn werk is zijn leven. Hij heeft de wil en de kracht om alles wat hij wil bereiken, dat ook kan bereiken. Hij heeft dus enorm veel doorzettingsvermogen en focust zich volledig op zijn doel. Daardoor vergeet hij vaak van het leven te genieten. Zijn vader was een FBI agent en vaak van huis. Dankzij hem is Milan al op deze leeftijd hoofdcommisaris van de FBI.


  Physics is awesome

  a.u.b. nog maar 2 rolletjes en dan kan k eindelijk aan mn story berginnen.


  FBI U.S.A. story

  Welke 2 heb je nog nodig?


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Rol: Agent
  Naam: Jayden Justin Desouris
  Leeftijd: Bijna 21
  foto( uiterlijk):


  eigenschappen/karakter: Michel is een man die best sarcastisch is. Toch heeft hij veel humor waar bijna iedereen om lacht. Hij weet wanneer het genoeg is en kan dan ook heel serieus zijn.

  Rol: Slachtoffer
  Naam: Tyler Jay Lopez
  Leeftijd: Hij werd 20
  foto( uiterlijk):


  eigenschappen/karakter: Tyler was de typische, populaire mooiboy. Het was een echte flirt en had elke week wel een andere vriendin. Hij werd vaak als onbetrouwbaar gezien, en terecht. Toch wou iedereen een plek in zijn leven hebben.


  A woman without a man is like a fish without a bicycle