• 8 single mannen en 8 single vrouwen gaan het avontuur aan in de wildernis.
  Ze zullen in duo's alle spellen moeten spelen, de ene keer mogen de vrouwen voor een partner kiezen en de andere keer de mannen.
  Het is natuurlijk belangrijk om opdrachten te winnen, maar nog veel belangrijker is het om de liefde te vinden, anders overleef je het niet in de jungle!

  Dit moet ik van je weten:

  Naam:
  Leeftijd ( 20 tot 30)
  Beroep:
  Uiterlijk+foto:
  Innerlijk:
  extra:

  Presentatrice~ xkimx124

  8 mannen
  ~Angel Jackson - pixelpony
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~

  8 vrouwen
  ~ Savannah Destiny Montez- slender
  ~ Allison gwyneth swann - dreamwishes
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~
  ~

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 18:59 ]

  Van welke tot welke leeftijd?


  We've lived in the shadows for far too long.

  20 tot 30

  Naam: Savannah Destiny Montez
  Leeftijd: Savannah is net 20.
  Beroep: Model
  Uiterlijk+foto:


  Innerlijk: Savannah is iemand die maar al te graag haar eigen mening geeft, en hierdoor dus vaak als bitchy word beschouwd. als je haar goed kent weet je dat ze heel lief is als ze je mag. Ze is niet heel dom maar sommige dingen weet ze echt niet.
  extra: /


  El Diablo.

  dankjewel ik zit je erbij:) x

  Naam: Allison Gwyneth Swann.
  Leeftijd: Ze is vorige week 22 geworden, maar ze ziet er jonger uit dan ze is.
  Beroep: Actrice en danseres.
  Innerlijk: Allison is streng en rechtvaardig en zegt dan ook van alles eerlijk wat ze vindt, tegen wie dan ook. Veel zien haar dan ook als een bitchy persoon, dat is dan ook hoe ze zich vaak opstelt. Verder is Allison is een meisje dat eigenlijk altijd zichzelf is en zichzelf nooit beter voor probeert te doen dan ze is. Het kan haar niet schelen wat mensen van haar denken en ze wil gewoon zichzelf zijn. Ze gaat altijd haar eigen weg en neemt niet zomaar bevelen van iemand aan. Ze houdt er niet van om onderdanig te doen, ze laat gewoon niet over zich heen lopen en zegt wat ze vindt. Allison is opstandig en vindt het wel leuk om tegen het gezag in te gaan. Ze kan brutaal en tegendraads doen en behoorlijke driftbuien hebben. Op dit soort momenten kan ze echt overkomen als een kind en gedraagt ze zich niet echt volwassen. Allison is onbezorgt en wil niet aan moeilijke, ingewikkelde en volwassen dingen denken. Ze wil gewoon lol maken en van haar jeugd genieten. Ook hierdoor kan ze zich vaak melig, hyper actief en kinderlijk gedragen en is daarom vaak overal erg aanwezig. Allison kan ook wat onhandig, klunzig en slordig zijn. Mensen kunnen zich ergeren aan haar kinderlijke naïviteit en onbezorgtheid. Toch is Allison niet dom. Ze is hoogsensitief en dit betekend dat ze dingen erg sterk aanvoelt. Ze kan het precies vertellen als iemand zich rot voelt. Als iemand alleen al de kamer in komt kan ze diegene zijn stemming sterk aanvoelen. Soms wordt ze hier nerveus en bang van. Allison is een erg goede vriend en zal haar geliefden altijd beschermen, maar Allison heeft wel moeite met mensen in vertrouwen te nemen en laat ze daarom ook niet te snel dicht bij haar komen, binnen haar muren of in haar hart, maar als ze mensen eenmaal vertrouwt, dan zal ze ook alles doen voor die mensen om wie ze geeft en als je aan hen komt wordt ze echt heel erg kwaad en nijdig. Allison is wel een beetje een flapuit. Ze kan er dus wel eens dingen uit gooien wat ze niet had mogen vertellen. Allison is erg emotioneel en kan spontane lach, huil of driftbuien hebben. Als ze voelt dat een ander boos is kan ze zelf behoorlijk bedrukt en nerveus worden en dan wil ze het liefst even weg, naar buiten of naar een andere kamer. Ze is erg extravert en ze gooit bijna altijd haar emoties naar buiten. (Kan altijd nog veranderen in RPG!)
  Uiterlijk:
  Vanessa Hudgens
  Extra: /

  [ bericht aangepast op 9 nov 2012 - 17:25 ]


  "I don't pretend to be captain weird. I just do what I do." - Johnny Depp

  Story of rpg? Aangezien jij normaal altijd aan rpg's doet, vraag ik het maar even. ; )


  Tell me about it, stud.

  (Rpg)

  Naam: Angel Jackson
  Leeftijd: 26
  Beroep:
  Uiterlijk+foto:


  Innerlijk:Angel is op zich een vriendelijk persoon, hij kan medelijden hebben met zijn tegenstanders. Eenmaal hem iets niet bevalt zal hij zijn mond hierover ook niet houden, hij vind het dus totaal niet erg tegen mensen te roepen en als iets niet in orde is, slaan of schoppen zou hij opzich neit zosnel doen en als hij je als een vriend beschouwd, zal hij voor je vechten.
  Extra: --

  oke ik zet hem erbij:)