• Weten jullie ouders dat jullie verhalen schrijven op Quizlet?
  Mijn ouders 'weten' het wel een beetje, maar hebben er nooit echt specifiek om gevraagd of zo, waar dat dan over gaat.
  Vandaag kwam mijn moeder zo binnen (plotseling) en stond mijn story nog open (wel in een ander tabblad, dus je zag alleen maar Lovely Secrets (naam van mijn story)). En zij vroeg zo van: 'Lovely Secrets, wat is dat?'
  Zij denkt dan meteen, althans dat denk ik, dat het over seks en zo gaat. Maar ik heb dus gezegd dat het iemands story was op Quizlet en niet die van mij. Ik vind het namelijk een beetje beschamend om te vertellen dat al mijn stories gaan over Harry Potter fanfictions en over Snape enzo..

  En jullie? Zijn jullie ook een beetje geheimzinnig in wat je doet op Quizlet of weten je ouders er alles van?

  (Misschien stel ik me een beetje aan, maar ik ben nooit zo open over al die dingen dus ik vertel er gewoon niet vaak over)

  [ topic verplaatst door een moderator ]


  "I solemnly swear that i am up to no good."

  Mijn moeder is mijn persoonlijke beta-reader en voor de rest weet de hele familie dat ik schrijf. Sommigen zijn echt geïnteresseerd en hebben wel eens iets van me gelezen, maar anderen kan het verder niets schelen. Ik maak er dus verder geen geheim van (:


  “I'd rather laugh with the sinners than cry with the saints. The sinners are much more fun.” - Billy Joel

  Mijn ouders weten dat ik schrijf en zelfs dat het meestal fanfiction is, maar over het seks gedeelte hebben ze geen flauw benul of dat denk ik toch niet :')


  Be you, bravely.

  ze weten wel dat ik schrijf, en ze moedigen het ook aan. Ik schrijf niet over seks en zo. ze lezen het wel en vinden het goed (:


  Hell is empty..al the devils are here

  Mijn ouders weten dat ik schrijf en bèta ben, maar ik laat ze zelden iets lezen (aangezien ik me dan een stuk beperkter voel in mijn schrijven, zelfs al schrijf ik geen porno/heftig gewelddadige scènes). Soms stuur ik echter wel wat door via mail en wat ik door heb gestuurd, vonden ze heel leuk. ^^


  Ik kijk uit het raam, naar de lucht en de zon, ik loop naar buiten en flikker van het balkon.

  Volgens mij weet mijn hele familie dat ik schrijf. Ik doe daar niet geheimzinnig over omdat ik me niet voor mijn verhalen schaam, het is immers onbekende personen. Mijn ouders lezen nog weleens stiekem mijn verhalen.


  Take risks and conquer your fears.

  Mijn ouders weten dat ik graag verhalen schrijf, maar niet wat voor specifiek verhalen ik schrijf


  “Life is not a problem to be solved, but a reality to be experienced.”

  Mijn ouders weten dat ik schrijf, en ze weten dat ik bèta-reader ben. Ik heb het er vaak over met mijn moeder, met mijn vader praat ik er eigenlijk niet zo veel over, maar hij weet het wel. Ik heb hen nog nooit iets laten lezen. De enigen die ik persoonlijk ken en ooit al een van mijn verhalen gelezen hebben, zijn mijn zus en beste vriendin, die ook allebei op quizlet zitten. Wel, volgens mij heeft een klasgenoot van het middelbaar ook al eens een deel van een van mijn stories gelezen, omdat ze wist dat ik verhalen schrijf en ernaar vroeg.
  Mijn moeder weet wel dat ik thriller/horror schrijf, en ik vertel haar soms ook uitbundig over mijn verhalen. Volgens mij heeft ze wel eens enkele van mijn gedichten gelezen (mijn zus had die aan haar laten zien), en ze vond ze heel goed.


  Jrock, because "actually, that's a man" is always a good way to start a conversation.

  Mijn ouders weten ervan.


  Pretty is just a pretty word.

  Ben ik de enige van wie de ouders er echt niets over weten?


  How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

  Mijn ouders weten er helemaal niets van.
  Dus, Melissa, nee, je bent niet de enige. :')


  stay safe because I like being alive at the same time as you