• Jaja, naast mijn story Bullying, wil ik ook deze story gaan schrijven, heb alleen nog rollen nodig!

  8 meisjes gaan op reis naar Milaan, de modestad van Itale. Na een paar dagen shoppen komen ze een groep knappe jongens tegen, maar helaas, het zijn er maar 7 en meisje 8 heeft dus helaas geen vriendje kunnen vinden, hierdoor gaat ze vreemde dingen doen en voelt ze zich enorm buitengesloten...

  Ik doe zelf meisje 1 en meisje 8

  ROLLEN;

  Meisje 1 (Populair, krijgt zo een jongen aan de haak) Doe ik zelf
  Meisje 2 (best verlegen, onzeker, terwijl ze best knap is)XBlackXNekoX
  Meisje 3 ( Maf, gek maar wel heel erg lief)ShoutBananas
  Meisje 4 (Standaard type meisje, niet knap, niet lelijk)XInnocenceX
  Meisje 5 (heeft problemen thuis, niemand weet dat)MinimiusBeta
  Meisje 6 (Gewaagd, durft alles, is nergens bang voor)Chat
  Meisje 7 (Heel druk, enorm hyper en altijd vrolijk)Maraschino
  Meisje 8 (Studiebolletje, is totaal niet populair, het lelijke eendje) Doe ik zelf
  Jongen 1 (Krijgt met meisje 3, best een gek type)
  Jongen 2 (krijgt met meisje 4, redelijk rustig)
  Jongen 3 (Krijgt met meisje 1, ook de populairste uit de groep)MiniMuisBeta
  Jongen 4 (krijgt met meisje 2, Totaal niet verlegen, daarom vinden ze elkaar leuk)MusicMyAlibi
  Jongen 5 (krijgt met meisje 7, ook best wel druk)XInnocenceX
  Jongen 6( krijgt met meisje 5, krijgt al haar geheimen te horen en steunt haar goed) Doe ik zelf
  Jongen 7 (Krijgt met meisje 6, durft ook veel, gaat altijd mee met haar)


  INVULLEN:

  Rol:
  Volledige Naam:
  Leeftijd:Tussen de 14 en 20
  Nationaliteit:Geld alleen voor de jongens, jullie hebben elkaar leren kennen op vakantie, uit welk land kom jij?
  Karakter:Uitgebreid, niet iedereen is perfect.
  Uiterlijk:Bekend persoon, maar niet t bekend. Omschrijving erbij.NAAM VERMELDEN A.U.B
  Hobby's:
  Extra:

  [ bericht aangepast op 24 nov 2012 - 22:28 ]

  Rol: Meisje 2
  Volledige Naam: Evelyn Sara Hill
  Leeftijd: 18 jaar
  Nationaliteit:
  Karakter: Evelyn is een lief en aardig meisje. Ze is heel sociaal, maar door haar onzekerheid komt dat niet veel naar voren. Evelyn is een stil en verlegen meisje. Ze durft niet snel op iemand af te stappen, laat staan tegen iemand onbekend praten. Evelyn heeft een tweelingzus die totaal het tegenovergestelde is van haar. Toen ze klein waren, waren Evelyn en Fay 2 hele vrolijke kinderen. maar ze werden ouder en Fay kreeg een overheersende persoonlijkheid waardoor Evelyn zich minder belangrijk voelde en zich steeds meer naar de achtergrond liet gaan. Door de aandacht die Fay kreeg voelde ze zich steeds onzekerder voelen over haarzelf. Als je Evelyn beter leert kennen is ze heel aardig en kan ze soms iets spontaan zeggen. Doordat ze zo verlegen is valt ze niet erg op in de groep.
  Uiterlijk:


  Elisabeth harnois
  Evelyn heeft lang, blond haar en blauw-groene ogen. Ze is ongeveer 1,70 lang. Ze draagt vaak kleding met een zachte of aarde tint. Ze is neit veel van de heel felle kleuren.
  Hobby's: Evelyn houd ervan om te lezen en te tekenen. ze tekend vooral portretten van mensen
  Extra: Evelyn woont samen met haar ouders en haar tweelingzus.


  Can I ask? Your true face...What kind of face is it? I wonder...The face under the mask...Is that your true face?

  Rol: meisje 7
  Volledige Naam: Daisy Lakita Wister
  Leeftijd: 15
  Karakter: Daisy is enorm hyper actief. Ze heeft altijd energie en niemand weet waar ze dit vandaan haalt. Ze is altijd aan het lachen, springen, rennen enz. Daisy is eigenlijk niet rustig te krijgen en het is moeilijk om haar te kalmeren. Veel mensen kunnen zich ergeren aan haar hyperactifiteit. Daisy is grappig en heeft een goed gevoel voor humor. Ze kan mensen vaak laten lachen en heeft ook wel wat zelfspot. Ze weet mensen altijd op te vrolijken. Wel is ze wat onhandig en klunzig. Hierdoor kan ze zichzelf af en toe onbedoeld voor schut zetten. Dit is voor anderen grappig, maar voor haar dus niet. Daisy kan wat overmoedig zijn en beloofd wel eens dingen waar ze later achterkomt dat ze het niet waar kan maken. Toch geeft ze niet op. Ze is een echte doorzetter en vooral voor haar vrienden heeft ze alles over. Ze doet alles om hen te beschermen. Daisy is soms wat naef en wat traag van begrip. Duidelijke dingen/ hints pakt ze niet snel op, hoe overduidelijk het ook is. Ze is wat dat betreft niet altijd even slim. Daisy laat niet over zich heen lopen en geeft vaak een grote bek terug. Ook al verliest ze een ruzie eigenlijkt altijd (mondeling en fysiek), ze geeft niet op. En als je aan haar vrienden komt kan ze plotseling erg sterk zijn (mondeling en fysiek). Daisy kan erg kinderlijk, melig en onbezorgt zijn. Ze heeft geen zin om aan volwassen zaken te denken en is enorm jeugdig. Dit kan schattig of juist irritant zijn. Daisy wil genieten van het leven en doet dus van alles waar ze lol in ziet. Hierdoor kan ze af en toe wat onverantwoordelijk en roekeloos zijn. Toch is het grappig om met haar in een moeilijke situatie te zitten, want ze weet altijd met een grappige oplossing te komen (soms een belachelijke, maar soms een die nog werkt ook). Daisy maakt graag vrienden, maar je moet haar hyperactiviteit aankunnen. Daisy is zo'n persoon die je grappig/ schattig vind, of irritant. Daisy wordt makkelijk belachelijk gemaakt, maar kan mensen die ze niet mag ook goed belachelijk maken. Ze is ondeugend en houdt er wel van om wat streken uit te halen. Dit kan erg grappig worden, maar soms kan het ook uit de hand lopen. Daisy loopt altijd met een lach op haar gezicht.
  Uiterlijk:


  Alexis Jordan (Ik hoop dat dit niet t bekend is, anders moet je het laten weten en zoek ik een ander)
  Daisy heeft een enorme bos bruine krullen. Ze heeft een getinte huid en bruine ogen. Daisy is een klein meisje van 1.61 m. Ze draagt vaak velle kleuren en grove gympen.
  Hobby's: Daisy is een lenig meisje. Ze houdt van turnen en acrobatiek. Ook is ze een soort slangenmens, hier traint ze nog voor. Ze kan allerlij apparte dingen zoals op haar handen lopen.
  Extra: Daisy heeft een hekel aan arrogante mensen. Hen maakt ze graag belachelijk. Overigens heeft ze een jonger broertje van 12 met wie ze altijd heel goed kan opschieten.

  [ bericht aangepast op 11 nov 2012 - 19:11 ]


  To live is to fight ~ Shinku

  Rol: meisje 3
  Volledige Naam: Louise Maria Stewart
  Leeftijd: 19
  Nationaliteit: /
  Karakter: Louise is een vrolijk meisje. Ze praat veel. Ze is erg onvoorspelbaar, maar dat vind iedereen juist leuk aan haar. Ze word graag uitgedaagd om rare dingen te doen. Het maakt haar niet uit wat het is. Zo is ze een keer midden in de nacht langs huizen gegaan om te vragen of ze misschien een eenhoorn hadden. Ze neemt niet alles te serieus en heeft een positieve kijk op het leven. Ze is heel erg open tegen mensen en is niet verlegen. Soms schrikt ze mensen af omdat ze op eens naar hun toe gaat en zichzelf begint voor te stellen. Ze is erg druk maar ze is wel altijd aardig tegen mensen. Als er iets is luistert ze meteen en probeert je dan weer te laten lachen, door de meest rare dingen te zeggen. Heel veel mensen vinden dat ze naar het gekkenhuis moet maar daar trekt Louise zich niks van aan. Ze negeert die mensen gewoon en doet lekker wat ze zelf wil.
  Uiterlijk:


  Louise heeft donkerbruin haar en blauwe ogen. Ze draagt vaak jurken en shorts. Ook zul je haar bijna altijd met hakken zien. Dat komt omdat ze niet zo groot is (1.65 m). In de winter draagt ze wel vaak jeans en een beanie. Ze draagt haar haren vaak los omdat ze dat mooier vind. Ook zijn haar haren vaak gekruld. Ze draagt vaak felle kleuren en opvallende printjes om op te vallen. Ze heeft haar haren al eens blond geverfd maar heeft besloten dat ze het bruin mooier vind. ze draagt niet vaak sieraden.
  Tulisa contostavlos
  Hobby's: Louise houdt van muziek. ze zingt vaak of speelt op haar gitaar. ze schrijft ook liedjes met aparte teksten. Ze vind dat ze zichzelf helemaal kwijt kan in de muziek. ze heeft weleens opgetreden voor een klein aantal mensen.
  Extra: Haar ouders zijn uit elkaar en ze woont samen met haar moeder en haar broer van 22. ze heeft een tattoo op haar schouderblad met een eenhoorn omdat dat haar favoriete wezen is ook al bestaat het niet echt. ze heeft ook een tijdje gerookt maar is nu hard bezig om af te kikken


  the key to immortality is living a life worth remembering - JJ (Jamie) Hamblett

  Kan ik meisje 5 zijn?


  Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

  ik ga jongen...4 maken.


  Get me a coffee, dipshit!

  Rol: Jongen 4
  Volledige Naam: Vince Isaac Cameron
  Leeftijd: 19
  Nationaliteit: Amerikaan (chicago)
  Karakter: Vince of Vic (zijn bijnaam gevormd door zijn initialen) is een heel uitgesproken persoon. Daarbovenop is hij niet op zijn -mooie- mond gevallen. Hij kan soms grof overkomen en beledigende opmerkingen maken, die dan niet zo bedoeld zijn. Vic is een vlotte prater en een charmeur die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ook een weddenschap kan er bij vince wel vanaf. Hij is ook een doorzetter met grootse dromen en plannen. Die, soms, nogal onwerkelijk zijn. Hij gaat geen uitdagingen uit de weg, zelfs niet die met geweld. Hij mag dan wel een waaghals zijn ook is hij een rasechte strateeg met overal zijn eigen mening op. Ook is hij een sarcast met humor. Met enkele goed gemikte grappen kan hij een lachsalvo beginnen. Ook kan hij soms traag van begrip zijn, zeg maar vaak.
  Uiterlijk:


  Vince Floccari

  Vince is een lange jongen van 1.88 meter. Hij houdt van skaten en casual outfits. Hij heeft bruin haar en heel lichte blauwe ogen. Hij is ook een megafan van snapbacks en supra's. Zijn favoriete merk is superdry.
  Hobby's: Skaten, surfen, snowboarden en vrienden plagen.
  Extra:Hij heeft een kleine tatoo in de vorm van een pistool op zijn borstkas. Het staat symbolisch naar zijn hart gericht met als betekenis dat als hij opgeeft het hem dood zou schieten.

  [ bericht aangepast op 11 nov 2012 - 23:03 ]


  Get me a coffee, dipshit!

  Rol: Meisje 5
  Volledige naam: June Marzia Donati
  Leeftijd: 20
  Karakter: June is een vrolijke meid die weet wanneer ze iets wel of niet moet zeggen. Ze is het persoon dat je alles kan vertellen maar ze verteld jou niks. Ze is heel goed te vertrouwen en dat is de reden dat ze zulke goede vriendinnen heeft. Ze heeft haar rijbewijs al. Het minpuntje is dat ze problemen thuis heeft en ze dat niet aan iemand kwijt kan, want het is niet zomaar iets. Verder kan ze heel goed skateboarden en dat doet ze het liefst als ze frisse lucht nodig heeft. Ze droomt al jaren van een vriendje en heeft er nog nooit eentje gehad. Ze houdt wel van een feestje maar drinkt nooit te veel alcohol.
  Uiterlijk:


  June is best lang, ze is ongeveer 1 meter 75. Ze heeft blonde haren die van nature altijd een krul hebben en ze heeft groene ogen. June is bijziend en heeft daarom lenzen. Verder houdt ze het meest van broeken en t shirts maar natuurlijk zijn er soms ook wel uitzonderingen. Aan make-up doet zij het minst omdat ze soms nog wel een moet huilen en dan gaat alles eraf. Vandaar dat ze meestal aleen een klein laagje mascara op heeft.
  Hobby's: Skateboarden, Lachen en Paardrijden
  Extra: Haar moeder is overleden toen ze 7 was. (de rest kom je pas in het verhaal te weten)

  [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 18:58 ]


  Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

  wacht tussen de 14 en 20 mag 20 dan wel?


  Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

  [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 18:30 ]

  xkimx124 schreef:
  rol: meisje 1
  volledige naam: jasmine jolie eberson
  leeftijd: 18 jaar
  nationaliteit: nederlands
  karakter: jasmine is heel erg ijdel, en bovenal vrij arogant. ze weet van zich zelf dat ze elke jongen kan krijgen die ze wil, maar kan toch soms erg onzeker zijn, maar dat zal ze zeker niet laten blijken.
  ze danst al haar hele leven, en is altijd druk bezig met dansen, ze heeft veel vrienden en vriendinnen, en gaat door het vuur voor haar familie en vrienden.
  uiterlijk:  jasmine is vrij klein 1 meter 66, en slank. ze heeft meestal vrouwelijke kleren aan, het liefst loopt ze de hele dag op pumps, als je haar op sneakers ziet, is het of omdat ze moet dansen, of omdat ze last van haar voeten heeft.

  hobby's: dansen en shoppen

  extra: ze is hoofdcaptain bij de cheerleaders
  Die ging ze zelf doen


  Get me a coffee, dipshit!

  oh hahaha ik heb helemaal niet goed gelezen hahaa

  Ashley Tisdale
  Rol: Meisje numero 6.
  Volledige Naam: Fiona Amelia Gray
  Leeftijd: 17
  Nationaliteit: Engels
  Karakter: Fiona is een meisje dat echt van alles en nog wat durft. Nergens deinst ze voor terug. Dit gedrag liet ze al zien toen ze als jong kind spinnen oppakte om mee te spelen, op wilde dieren was ze dol en op oudere leeftijd keek ze alleen maar naar horror films. Dit maakte haar allemaal niet bang, dit maakte haar zelfs aan het lachen hoe sadistisch sommige scnes ook waren. Fiona kan soms ook wat sadistisch zijn. Ze kan helemaal dubbel liggen als er iemand op de grond valt of bijna z'n been breekt. Dit heeft ze niet altijd onder controle. Maar dat Fiona soms wat sadistisch is wil niet zeggen dat ze ook gemeen is. Want als er iemand een lieve meid is, dan is zij het wel. Ze gaat voor haar vrienden door het vuur en heeft werkelijk alles voor hen over. Nooit zal ze hen opgeven, tenzij ze haar op wat voor manier dan ook zullen proberen te breken. Make-up en dergelijke vindt ze helemaal niet belangrijk. Een perfect uiterlijk ook niet, dus ijdel is ze ook niet. Fiona is ook geen bitch, want ze haat bitches en zelf haat ze het om gemeen te zijn. Heel, heel, heel soms is ze wel gemeen, maar dan heeft de persoon in kwestie het er zelf naar gemaakt. Uit zichzelf zou ze namelijk nooit iemand bewust pijnigen.
  Uiterlijk: Fiona is een meisje met een vrolijke uitstraling. Haar prachtige blonde haren vallen over haar schouders en glanzen mooi doordat ze die goed verzorgd. Fiona heeft een mooie lengte van 1 meter 75 en een gewicht van 59 kilo. Dit maakt haar heel slank tot bijna dun. Sommigen dachten zelfs dat ze een eetstoornis had, maar in werkelijkheid kan ze gewoon eten wat ze wil zonder aan te komen. Fiona heeft prachtige groen blauwe ogen waar ze zeer trots op is. Ze heeft schoenmaat 40 en cupmaat C.
  Hobby's: Fiona tennist met haar broer en zus.
  Extra:Fiona wil binnenkort een tatoeage laten zetten.

  [ bericht aangepast op 12 nov 2012 - 18:36 ]


  26 - 02 - '16

  Lol ik zie nu pas al die eisen had ik niet doorgelezen dus ik post die van mij nog wel een keer en dat hij aan de eisen voldoet
  en mag ik er misschien twee?


  Don't be a salad, be the best goddamn brocoli you could ever be!

  Ik doe meisje 7 omdat ze op me lijkt xD
  Rol: meisje 7
  Volledige Naam: Skylar Jamy Clarek
  Leeftijd:Tussen de 14 en 20: 17
  Nationaliteit:Geld alleen voor de jongens, jullie hebben elkaar leren kennen op vakantie, uit welk land kom jij?:-
  Karakter:Uitgebreid, niet iedereen is perfect.: ze is hyper maf en bijna altijd blij ze komt graag voor haar vrienden op en kan met iedereen opschieten studiebolletjes, jongens enzo
  Uiterlijk:Bekend persoon, maar niet t bekend. Omschrijving erbij.NAAM VERMELDEN A.U.B:

  Perry Edwards
  Hobby's: kick bocksen, gitaar spelen en shopen
  Extra: nee

  Zou je hier even willen kijken klik dan op hier x-jes