• It takes a lot to rip twins apart
  But the first cracks are already showing
  And we have time to split them further.


  Twincamp

  Sinds dag en dauw staat Twin Camp erom bekend om tweelingen, die problemen ondervinden zich in de maatschappij te integreren, te helpen zich van elkaar los te maken en hun eigen weg te gaan. Hiervoor stellen ze kampleiders ter beschikking die een diploma in de psychologie hebben, en voldoende ervaring bezitten om met deze jongeren om te kunnen gaan. Maar dat is niet het enige waarvan de tieners twee maanden mogen genieten. Ze worden voorzien van een ruime hut, elke dag een warme maaltijd –ter plekke bereid- en zullen aan meer activiteiten kunnen meedelen dan ze zich kunnen voorstellen.

  Zo luidt de brochure van Twin Camp.

  Maar strookt de realiteit met het paradijselijke beeld dat men probeert te scheppen? Er gaan geruchten dat de begeleiding niet alleen met gesprekken probeert te bereiken waar ze naar streeft. Meermaals zijn jongeren naar buiten gekomen met verhalen die spreken over minder ethische technieken. Is de band die de jongeren met hun wederhelft, al van voor de geboorte, delen in gevaar?
  Vier tweelingen zullen het deze zomer aan den levende lijve ondervinden. Zij moeten op kamp. .


  De Tweelingen ;;
  1 - Flynn Brayen Baylon q]Gleemaniac[/q & Beau Fariël Baylon q]Roane[/q [eeneiig; Jongen & Jongen]
  2 -Isabelle Allison Wave q]Kwijt[/q] ]& [pink]Moire Louise Wave[/pink] q]Jolene[/q [Twee-eiig; Meisje & Jongen]
  4 - Ethan Nightingale q]Eltham[/q & Gregory Nightingaleq]RedShot[/q [Twee-eiig; Jongen & Jongen]

  Kampleiders ;;
  Hoofdbegeleider;;
  1- Sionnach Regan [q]Roane/" title="Bekijk het profiel van geleninja[/q [eeneiig; Meisje & Meisje]
  3 - NODIG! & Oliver Oscar Dalmer q]Jolene[/q [Twee-eiig; Meisje & Jongen]
  4 - Ethan Nightingale q]Eltham[/q & Gregory Nightingaleq]RedShot[/q [Twee-eiig; Jongen & Jongen]

  Kampleiders ;;
  Hoofdbegeleider;;
  1- Sionnach Regan [q]Roane" rel="/includes/card.php?login=geleninja[/q [eeneiig; Meisje & Meisje]
  3 - NODIG! & Oliver Oscar Dalmer q]Jolene[/q [Twee-eiig; Meisje & Jongen]
  4 - Ethan Nightingale q]Eltham[/q & Gregory Nightingaleq]RedShot[/q [Twee-eiig; Jongen & Jongen]

  Kampleiders ;;
  Hoofdbegeleider;;
  1- Sionnach Regan [q]Roane" class="profile_link">geleninja[/q [eeneiig; Meisje & Meisje]
  3 - NODIG! & Oliver Oscar Dalmer q]Jolene[/q [Twee-eiig; Meisje & Jongen]
  4 - Ethan Nightingale q]Eltham[/q & Gregory Nightingaleq]RedShot[/q [Twee-eiig; Jongen & Jongen]

  Kampleiders ;;
  Hoofdbegeleider;;
  1- Sionnach Regan [q]Roane] [Man]
  Medebegeleiders;
  2 -Kyle Nathan Jones [ quin98] [man]
  3 - Lilyan Caster. noelle1111 ][vrouw]
  4 - Raven Ariana McCalley [Cybele [vrouw]
  Meedoen? Vul dit dan eventjes in ;;
  Voornaam ;;
  Achternaam ;;
  Roepnaam ;;
  Bijnaam ;;
  Leeftijd[Minimaal 16 maximaal 21] ;;
  Wederhelft ;;
  Innerlijk ;;
  Uiterlijk ;;
  Familie ;;
  Geschiedenis ;;
  Extra’s ;;

  RPG Regels;;
  - Graag zeker zijn over het aanmaken van je personage en niet na een dag al stoppen.
  - Minimaal 8 regels tekst.
  - OOC met haakjes [] () - - | |
  - We sluiten hier niemand buiten.
  - Wacht minimaal 2 á 3 posts tot jij weer reageert.
  - 16+ Is toegestaan, het hoeft niet als je het niet wilt.
  - Het liefst wat meer ervaren RPG’ers :3


  == Kampregels en kamerindelingen komen in het speeltopic ==

  Topic 1

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast door LittleOwlet op 30 april 2013 - 20:03 ]


  • May we meet again •

  klinkt leuk, even nadenken of ik tijd heb.

  [ bericht aangepast door Eltham op 13 maart 2013 - 17:06 ]


  Madness will change you

  Voornaam ;;
  Flynn Brayen
  Achternaam ;;
  Baylon
  Roepnaam ;;
  Flynn
  Bijnaam ;;
  Flynnie.
  Leeftijd ;;
  17 jaartjes jong.
  Wederhelft ;;
  Beau Fariel Baylon
  Innerlijk ;;
  Flynn heeft een tamelijk kalm karakter maar is totaal niet verlegen, hij stapt makkelijk op andere mensen af en is ook niet bang om zijn mond open te trekken mocht hem iets niet aan staan. Wanneer hij iemand niet mag laat hij dat ook merken, hij kan het je recht in je gezicht zeggen, of hij laat het uit zijn gedrag blijken.
  Flynn is erg slim, maar hij doet er niet veel mee, hij is gewoon te lui om te denken. Alleen als het er echt op aankomt zal hij zijn hersens wel gebruiken.
  Flynn heeft altijd wel een vrolijk humeur, wanneer dat niet het geval is, is er iets mis.
  Beau is alles voor Flynn, als iemand zijn broertje iets aan wil doen, of hem beledigd of wat dan ook kan hij erg boos worden. Hij zal zelfs klappen uitdelen mocht hij het te ver vinden gaan. Hoewel Flynn niet agressief is aangelegd vind hij het soms wel even fijn om zijn ingehouden woede-die hij nooit toont- af te reageren op voorwerpen. Nooit op mensen. Hij doet andere niet graag pijn als ze onschuldig zijn.
  Uiterlijk ;;


  Flynn heeft een aantal tatoeages. Op zijn pols zit zijn meest belangrijke en betekenisvolle, het namelijk de letter “B” (De linker dus) die leid naar zijn tweelingbroer Beau. Rondom zijn bovenarm heeft hij tijgerogen omdat tijgers zijn favoriete diersoorten zijn. Ook heeft hij op zijn heup nog een Anker Omdat dat voor hoop staat, dat hij altijd wel heeft.
  Flynn is 1.82 lang en weegt rond de 65 kilo. Hij draagt graag lekker zittende kleren, het maakt hem ook niet uit hoe het zit, of het nou vloekt, of er scheuren in zitten. Hij trekt het nog aan. “Als het maar te dragen is.” zegt hij dan altijd. Zijn haar zit altijd een beetje warrig, hij doet er niet zoveel aan. Eigenlijk staat hij op met het haar zo, en gaat ermee naar bed.
  Familie ;;
  Beau en Flynn komen uit een warm nest, bestaande uit hun Franstalige moeder Fleur, die voor de kost bruidsjurken ontwerpt en verkoopt. Hun vader, Richard, is een gewiekste advocaat die ook zeer goed het brood op tafel weet te brengen. Ondanks dat de twee een ambitieus beroep hebben, proberen ze altijd tijd te maken voor hun kinderen wanneer dat nodig is.
  Met hun oudere broer, Frederic, die inmiddels het huis uit is, heeft de tweeling een minder goede band. Dat komt voornamelijk omdat Fre zich als kind buitengesloten voelde door de hechte band van de tweeling en het verkeerd aanpakte. Hij werd kwaad op hen, en probeerde zich boven hen te stellen, waardoor ze juist nog minder met hem om wilden gaan. Tegenwoordig is die band beter, maar hij moet niet te lang bij hen in de buurt zijn.
  Een keer per jaar vliegen alle familieleden uit Frankrijk over voor een grote barbeque bij de Baylon's in de tuin. Dan blijven ze drie dagen en gaan ze gezellig dingen doen met z'n allen, maar verder zien of horen Beau en Flynn hun familieleden heel weinig. Meestal zoeken ze zelf ook niet echt contact, tenzij met verjaardagen. [copied from Roane]
  Geschiedenis ;;
  Op 8 November 1995 om 15:32, is Flynn ter wereld gekomen. Twee minuten eerder dan zijn “broertje” Beau.
  Als peuter was Flynn teruggetrokken en stilletjes. Hij wilde niet graag naar andere kinderen toe en zat alleen met zijn blokkendoos in een hoekje te spelen. Hij wilde dan niets van andere weten en sloot zich helemaal af.
  Als kleuter kwam Flynn wat meer tot “leven”, hij begon meer los te komen en in contact te raken met andere kinderen. Hij maakte vriendjes en vriendinnetjes en wilde de hele dag niets anders dan bij hun in de buurt zijn. Hij is in zijn kleuterjaren gesocialiseerd en heeft in die tijd veel manieren geleerd.
  Toen Flynn naar de basisschool ging werd er bij hem, al vanaf klas één, geconstateerd dat hij erg slim is. Hij vond rekensommetjes erg makkelijk en leerde de talen erg snel. Maar een klas hoger, of overslaan wilde hij niet door Beau, want hij wilde niet bij hem weg. Als hem gevraagd of vertelt werd dat hij een klas over mocht slaan zei hij per direct “Nee”. Hij wilde Beau gewoon niet alleen laten.
  Toen ze naar de middelbare gingen werd hij wat bijdehanter en vormde zijn karakter zich volledig. Door de invloeden van buitenaf. Alsnog was hij niet van Beau af te krijgen, ze hebben de gehele middelbare bij elkaar gezeten, in de klas, tijdens de pauzes… Alles. Tot op de dag van vandaag betekend Beau heel veel voor Flynn.
  Extra’s ;;
  Toen Flynn rond de leeftijd van 16 was is hij gaan experimenteren. Hij heeft altijd gedacht dat hij alleen voor de meiden zou gaan, maar blijkbaar is dat veranderd. In de tijd dat hij experimenteerde is hij gaan kijken wat hij nou echt wilde en is tot de conclusie gekomen dat hij op beiden geslachten valt. De enige die het weet van hem is Beau. Hij zit er wel over na te denken het openlijk te maken, maar hij is bang voor de reacties.

  [ bericht aangepast door LittleOwlet op 13 maart 2013 - 20:29 ]


  • May we meet again •

  Ik reserveer de jongen van het 2 eïge jongens duo, mag dat?


  Madness will change you

  Ofcourse. :3 Ik zet je erbij


  • May we meet again •

  Volledige naam: Beau Fariël Baylon
  Roepnaam: Beau
  Bijnaam: Beauby. Het is een mengeling van Beau en baby, die Flynn verzonnen heeft omdat Beau de laatst geborene is en die blijven hangen is bij hun vrienden.
  Leeftijd: 17 lentes jong. Beau is geboren op 8 november, om 15:34 u.
  Wederhelft: Flynn Baylon
  Innerlijk:
  Beau is een vrij schuchtere jongen. Het is niet dat hij niet met andere mensen wil omgaan, maar hij klapt gewoon dicht als een onbekende een gesprek met hem aan probeert te knopen. Als Flynn erbij is wil dat nog wel meevallen, maar anders moet hij echt aan iemand wennen voor hij ermee durft te praten. Vaak probeert hij dan ook gevoelige onderwerpen en te persoonlijke dingen te ontwijken. Hij heeft het heel erg moeilijk iemand echt binnen te laten. Flynn is voor Beau echt zijn steun en toeverlaat, zijn rots. Als er iets scheelt, gaat hij eerder naar Flynn toe dan naar zijn ouders. Als je hem leert kennen, is Beau een vriendelijke, lieve en occasioneel spontane jongen. Hij heeft een grote zin voor loyaliteit en de meeste van zijn vrienden kent hij dan ook al vanuit de kleuterklas.
  Ondanks dat hij al zeventien is, heeft Beau zichzelf eigenlijk nog steeds niet gevonden. Hij heeft een rolmodel nodig om zich goed te voelen, iemand waar hij naar kan opkijken. Hij weet echter wel wat hij wil, en kan perfect zijn eigen keuzes maken, maar hij heeft iemand nodig die hem steunt in zijn beslissingen.
  Hoewel het vaak niet naar boven komt, is Beau heel erg slim. Hij heeft dingen snel door en leert snel nieuwe dingen aan.
  Zo kan hij voortreffelijk piano spelen en sleurt hij zijn oude gitaar overal mee naartoe. Ook via schilderen kan hij zich erg uiten. Met kleuren en vormen geeft hij aan wat hij anders niet durft te verwoorden. Hij kan ook een aardig deuntje zingen, maar het spreekt voor zich dat hij dat zelden zal doen in het bijzijn van anderen.
  Beau is ook absoluut geen opschepper. Hij is een nederig persoon, dankbaar voor wat hij kan en probeert, ondanks zijn sociale moeilijkheden, behulpzaam te zijn waar hij kan.
  Verder is hij een dromer. Hij kan uren zitten fantaseren, waarbij hij dan met een stomme glimlach op zijn gezicht in het niets zit te staren. Ook kan hij zich volledig verliezen in een goed boek. Een favoriet genre heeft hij niet, hij leest alles dat hij in zijn handen krijgt. Ondanks alles, zal Beau zich niet laten tegenhouden als hij echt iets wil. Hij zal proberen werken met wat hij heeft en zich de volle honderd procent inzetten.
  Beau is redelijk snel overweldigd. Als hij met zich geen raad weet met een situatie, dan zal hij zich proberen afzonderen om in alle rust een oplossing te kunnen verzinnen. Ook tegen geschreeuw en felle lichten kan Beau niet zo goed, hij raakt er zenuwachtig van en kan dan maar moeilijk stil zitten.
  Het enige dat Beau echt kwaad kan krijgen is onrechtvaardigheid, en als zijn broer iets aangedaan wordt. Een combinatie van die twee zou hem helemaal over de rooie doen gaan.
  Beau zit al sinds hij klein was op waterpolo. Hij doet het met passie en kan er al zijn frustraties in kwijt. Maar ook gewoon zwemmen kan hem helpen om zijn lichaam leeg te maken. Zijn hersenen vallen pas stil als hij fysiek ook moe of voldaan is.

  Uiterlijk:  Beau is een flinke jonge kerel van 1.82m. Hij is vrij gespierd, maar op een niet on-natuurlijke manier. Hij heeft bruine haren en uitgesproken wenkbrauwen met daaronder blauw-groene ogen. Als hij Flynn in de ogen kijkt, doet de kleur hem altijd aan de zee denken.
  Zijn kaaklijn is goed gedefinieerd en hij heeft vrij volle lippen, met een eerder spitse neus.
  Wat kleren betreft is Beau, in tegenstelling tot zijn karakter, doorgaans niet sober. Hij houdt van gekleurde broeken, donkere tinten zoals bordeaux, zeewier-groen en marineblauw welliswaar, en t-shirts met een leuk opschrift. Jeanshemden en eerder strakzittende hoodies zijn ook talrijk in zijn kast aanwezig. Qua schoenen verschilt hij erg. De ene dag zal hij voor klassiek gaan en de andere dag draagt hij een paar All Stars of Vans. Zijn enige vereiste is dat het past bij wat hij draagt en makkelijk zit.
  Op zijn borstkas heeft hij een tattoo van een wolf en op zijn rechterpols heeft hij een F laten zetten, die natuurlijk voor niets minder dan Flynn staat.

  Familie:
  Beau en Flynn komen uit een warm nest, bestaande uit hun Franstalige moeder Fleur, die voor de kost bruidsjurken ontwerpt en verkoopt. Hun vader, Richard, is een gewiekste advocaat die ook zeer goed het brood op tafel weet te brengen. Ondanks dat de twee een ambitieus beroep hebben, proberen ze altijd tijd te maken voor hun kinderen wanneer dat nodig is.
  Met hun oudere broer, Frederic, die inmiddels het huis uit is, heeft de tweeling een minder goede band. Dat komt voornamelijk omdat Fre zich als kind buitengesloten voelde door de hechte band van de tweeling en het verkeerd aanpakte. Hij werd kwaad op hen, en probeerde zich boven hen te stellen, waardoor ze juist nog minder met hem om wilden gaan. Tegenwoordig is die band beter, maar hij moet niet te lang bij hen in de buurt zijn.
  Een keer per jaar vliegen alle familieleden uit Frankrijk over voor een grote barbeque bij de Baylon's in de tuin. Dan blijven ze drie dagen en gaan ze gezellig dingen doen met z'n allen, maar verder zien of horen Beau en Flynn hun familieleden heel weinig. Meestal zoeken ze zelf ook niet echt contact, tenzij met verjaardagen.

  Geschiedenis:
  Beau werd geboren op acht november, 1995 om 15:34 uur, exact twee minuten na zijn broer, Flynn. Hij was echter wel wat kleiner en lichter, maar die schade heeft hij ondertussen ingehaald.
  Als peuter was hij een vrolijk kind, spontaan en sociaal, ookal was hij in ontwikkeling iets trager dan Flynn. Toen was het eerder Beau die contact gelegd zou hebben met andere kinderen, die sneller een kind geduwd zou hebben wanneer die iets van hem afpakte of eerder ongeduldig werd als hij honger had.
  Als kleuter werd hij echter wat meer teruggetrokken, hij kon maar moeilijk wennen aan de constante drukte in de kleuterklas. Het kabaal werd hem soms teveel en omdat hij zich moeilijk kon uitdrukken, werd de juf meermaals gek van zijn gehuil waardoor hij onterecht in de hoek moest staan.
  In de lagere school kreeg Beau voor het eerst echt te maken met concurrentie, Flynn zag hij nooit als rivaal, hij wilde zich bewijzen en concentreerde zich op studeren en sport waardoor er verder weinig tijd overbleef voor sociaal contact.
  Toen de broertjes in het middelbaar af en toe eens uit mochten gaan, bloeide Beau een beetje open. Hij leerde een leuke jongen kennen en kreeg daar ook een relatie mee. Maar al snel bleek dat Ben, zoals hij heette, toe was aan dingen waar Beau helemaal nog niet klaar voor was en ook niet bereid was te wachten tot dat wel het geval was. Beau werd gedumpt en was er het hart van in. Hij kroop terug in zijn schelp en komt daar tot de dag van vandaag maar moeilijk uit.

  Extra’s:
  Beau valt op jongens, en alleen op jongens. Dat weet hij al sinds hij veertien was. Terwijl alle jongens om hem heen tijdens hun puberteit de hele tijd met meisjes liepen te dwepen, sprak hem dat absoluut niet aan. Aanvankelijk dacht hij dat hij gewoon een laatbloeier was, maar het muntje viel toen hij in de douches achter een training van waterpolo zijn ogen met moeite van zijn medespelers kon afhouden.
  Hij is thuis gekomen en heeft er lang en diep over nagedacht, heeft het nog een aantal weken aangekeken maar uiteindelijk was hij er toch zeker van. Hij heeft het vrij snel aan Flynn verteld, aan zijn ouders pas tussen zijn vijftiende en zestiende.
  Behalve aan hun kledingstijl, tattoos en houding kan je de broertjes herkennen aan hun glimlach. Als Beau lacht, is het doorgaans iets breder dan Flynn, maar je kan zijn tanden minder zien.
  Als Beau heel erg moe is, dan gaat hij wazig zien en krijgt hij enorme hoofdpijn. Op dat soort momenten moet hij dan een bril dragen. Het kostte hem enige tijd maar hij heeft uiteindelijk toch een montuur gevonden dat hem goed staat.
  Verder heeft Beau ook last van claustrofobie. Het is niet zozeer dat hij niet tegen kleine ruimtes kan, maar hij gaat helemaal over zijn toeren als hij alleen moet blijven in een kamer zonder dat hij er uit kan. Hij raakt in paniek, krijgt moeilijkheden met ademen en gaat uiteindelijk zelfs buiten westen. Op zo'n momenten is hij niet voor rede vatbaar en hij herinnert er zich achteraf zelden iets van.
  Beau is allergisch aan pinda's. Als hij er toch eet of iets eet dat pinda's bevat, dan zwelt zijn keel op en zal hij stikken als zijn EpiPen niet gebruikt.

  [ bericht aangepast door Theodora op 14 maart 2013 - 13:37 ]


  I've no idea of the future, but I can see the past quite well. And the present, if the weather's clear.

  Kan ik reserveren van twee-eiig jongen & jongen, en dan 1 vd 2:)? Dan vul 'k m zo in

  [ bericht aangepast door Keynes op 13 maart 2013 - 19:19 ]

  RedShot schreef:
  Kan ik reserveren van twee-eiig jongen & jongen, en dan 1 vd 2:)? Dan vul 'k m zo in


  Is goed. Aotearoa heeft de andere helft van de twee-eiige jongens. Zorg ervoor dat jullie goede afspraken maken omtrent de familie en zo :3


  • May we meet again •

  GleeManiac schreef:
  (...)

  Is goed. Aotearoa heeft de andere helft van de twee-eiige jongens. Zorg ervoor dat jullie goede afspraken maken omtrent de familie en zo :3

  zal wel lukken, alleen deze RPG gaat toch niet te snel hé? zoveel tijd heb ik nu ook weer niet om 24/7 te posten.


  Madness will change you

  mag ik tweeling jongen 3?

  Aotearoa schreef:
  (...)
  zal wel lukken, alleen deze RPG gaat toch niet te snel hé? zoveel tijd heb ik nu ook weer niet om 24/7 te posten.


  ik ben ook erg druk met school, dus ik zal proberen om in ieder geval 1 keer per dag te posten (:

  Nope, de regels is minstens 2 á 3 posts te wachten. Wanneer het te snel gaat ga ik er een andere regel van maken. ;3


  • May we meet again •

  RedShot schreef:
  (...)

  ik ben ook erg druk met school, dus ik zal proberen om in ieder geval 1 keer per dag te posten (:

  1 keer per dag is nog veel, vind ik dan.


  Madness will change you

  GleeManiac schreef:
  Nope, de regels is minstens 2 á 3 posts te wachten. Wanneer het te snel gaat ga ik er een andere regel van maken. ;3

  net zoals bij wolfblood dus? mooi! goed geregeld!


  Madness will change you

  Kan ik een meisje van de twee-eiige jongen & meisje reserveren?
  Ik zal haar vanavond proberen in te vullen.(:


  It's not that I don't love our little talks, it's just... I don't love them. ~ Loki

  Mag ik een eeneiïg meisje reserveren?


  Cappuccino en/of bier.