• Hallo!

  Ik heb pas een nieuw account gemaakt hier op Quizlet en nu zoek ik ook nieuwe stories. Ik lees in principe alles, maar toch heb ik enkele voorwaarden anders heb je eigenlijk 0,0001% kans dat ik hem ook daadwerkelijk ga lezen.

  * Algemeen Nederlands
  * Origineel
  * Realistisch
  * Geen bromances
  * One Direction
  * Justin Bieber
  * Onbekende personen (Hier lees ik eigenlijk niks van, behalve als die me echt aanspreekt. Ze vervelen me snel.)
  * 16+ mag maar niet dat ze in elk hoofdstuk seks hebben etc.


  Dit was het zover ik weet. Je mag natuurlijk ook stories posten die wel bromance zijn, of die niet realistisch zijn maar dan moet die in mijn ogen ook echt goed zijn. Anders lees ik hem niet. En nu we hier toch bezig zijn met promoten, mogen jullie ook een kijkje nemen bij mijn nieuwe story. A trip to proof your love • Justin Bieber and friends

  Wel, deze OP is niet echt saai denk ik:

  In love and hate,
  By fights and peace,
  With you and me,
  There and here,
  England and Italy,

  The same and the difference,
  A mystery which never ends.
  Somewhere in Italy,
  There where it started,
  Long times ago,
  The same place,
  The same story,
  The place where it ends and begins.


  Thank you for the tragedy, I need it for my art.

  Ik heb ook een OP, maar hij is heel anders dan anderen;)  Esmeralda Soana ligt in coma in het ziekenhuis. Om haar heen worden de levens langzamerhand weer opgepakt, maar zelf zit ze vast in een wereld waar ze niet zomaar uit komt. In haar droom weet ze niets van haar leven in de "normale" wereld waardoor het alleen maar onmogelijker word om terug te keren.
  Zal het haar lukken om te ontwaken en haar oude leven weer op te pakken? Of zal ze voor eeuwig in coma blijven? Je leest het hier, in Lost in Dreams.  Ik probeer zo veel mogelijk te posten, maar hang me er niet aan op als het een keer niet lukt.
  Fantasie

  Reacties, kudo's, opmerkingen, vragen, I love them al!
  Avontuur

  Helemaal ABN geschreven.
  Romantiek


  Enjoy!:)


  Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig. En als je me niet gelooft stap je maar uit.

  Ik ga een kijke nemen zou je misschien ook bij mijn story willen kijken? x
  Pretty Dancer || Zayn Javadd Malik.
  hier is een korte samenvatting:

  Het gaat over Tori, een Nederlandse danseres die de kans krijgt om mee te dansen in de x factor tour UK, het is 2015, en omdat One direction nu nog succesvoller is, gaan ze mee in de tour als herinnering aan hoe ver je kan komen met x factor. Tijdens de tour gebeurt er veel, ze maakt nieuwe vrienden, en Tori en Zayn worden heel close, maar als Tori weer terug moet naar Nederland veranderd er veel.
  I just love the beat, the beat of my hearts, that's only their for you


  mady by: JCaylen


  Zayn Malik love story,
  no copyright,
  love u guys
  xoxo  xoxo, hoop dat je het probeer x


  Enjoy the rollercoaster that's life ~ Zayn Malik

  Ik heb wat OP's kijk, maar of ze je aanspreken.:)


  Elles’ eerste schooldag tekent haar verdere schoolcarrière. Met haar spontaniteit maakt ze direct vrienden voor het leven, maar ze roept even snel een aartsvijand in het leven… een vijand die haar koste wat het kost kapot wil maken en steeds verder gaat.
  Elles’ nieuwe vrienden doen er alles aan om haar te beschermen, maar hoever kunnen ze gaan? Elles voelt zich almaar schuldiger omdat anderen door haar in de problemen komen en er is niemand bij wie ze haar ei kwijt kan: het gros van de leraren ziet haar als de meest vervelend leerling door haar brutaliteit en bijdehante opmerkingen en haar ouders worden haar puberale, opstandige gedrag spuugzat en kunnen haar slechte schoolprestaties niet verkroppen. Haar problemen met de leraren, slechte schoolprestaties, gespannen thuissituatie en een hevige verliefdheid, geven Elles een onstabiele situatie waarin ze zichzelf moet zien te handhaven.


  - Onbekende personen/drama/actie/romantiek
  - In het Nederlands geschreven.


  Zeven jongeren overleven een vliegtuigramp en belanden in de gevaarlijke jungle van Peru, waar ze alles op alles moeten zetten om in leven te blijven. Hun verschillende persoonlijkheden maken dat er niet makkelijker op. Ze moeten niet alleen hun vijandige omgeving overleven, maar ook elkaar.
  Hun vertrouwen in elkaar en zichzelf wordt op de proef gesteld wanneer ze een geheim ontdekken dat verstrekkende gevolgen heeft. Niet alleen voor henzelf, maar voor de hele wereld...


  *volledig Nederlands geschreven
  *onbekende personen
  *thriller
  *avontuur
  *vleugje romantiek
  *minimaal een hoofdstuk per week

  Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?

  Dit verhaal is het eerste uit een reeks van drie. Er zal iedere dag minstens één stukje geplaatst worden.
  *fantasy
  *avontuur
  *thriller
  *onbekende personen
  *een later deel van dit verhaal bevat martelscènes. Ik waarschuw hier niet voor: het verhaal spreekt voor zich  “You said this could only get better
  There's no rush cause we have each other
  You said this would last forever
  But now I doubt if I was your only lover

  Are we just lost in time?
  I wonder if your love's the same
  Cause I'm not over you”


  Elles heeft zich moedig door het eerste jaar heen geslagen en voelt zich helemaal gelukkig in de klas. Haar geluk wordt echter opnieuw op de proef gesteld wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, waar iedereen het goed mee kan vinden, behalve Elles.
  Meer tegenslagen volgen. Mark blijkt niet het ideale vriendje te zijn en Elles ontdekt dat niet al haar vrienden even eerlijk en open tegen haar zijn. Het leven van de tieners is niet meer zo rooskleurig als de voorgaande jaren en ze hebben elkaar nodig om het hoofd boven water te houden. Maar wanneer Nico zich weer vertoont en vastberadener dan ooit is om bij Elles blijvend letsel aan te richten, lijken ook de laatste lichten te doven.


  Every villain is a hero in his own mind.

  http://www.quizlet.nl/stories/100149/madoka-academy/
  Korte beschrijving:
  Het gaat over 2 personen Over Isabella en Joppe !
  Isabella is een meisje dat in de dreuzel wereld is op gegroeid en niet weet dat ze een Heks is. Als een brief krijgt van Madoka Academy is natuurlijk verbaast. Is die brief wel echt of halen die jongens weer een grap met haar uit. Isabella is bovendien erg slim en Dapper.
  Joppe is een Half bloed zijn moeder is een Heks en zijn van een Druizel. Zijn vader weet van niks dus hij en zijn moeder gedragen zich als gewone dreuzels in zijn bij zijn. Dat is al erg moeilijk zonder het feit te weten dat Joppe ook nog eens een weerwolf is. Hij is dan ook uit de mate verbaast al hij toch naar vele brieven word toegelaten op Madoka Academy.
  Genre: Drama, Fantasy, Romantiek


  I'm Not Going To let Momo Touch You, Not Even A Finger Tip. - Yuzu to Alice - Fukumenkei Noise

  Woman of Westeros ||Game of Thrones||
  Targaryen, Stark, Lannister, Baratheon, Martell, Tully


  ''War was easier than daughters.''
  ''Tears aren't a woman's only weapon. The best one is between your legs.''


  In het koninkrijk Westeros zijn er genoeg liederen over dappere ridders. Maar het zijn niet alleen de ridders die dapper en slim kunnen zijn.. De vrouwen zijn degene die moeten overleven in de wereld.


  In het zuiden woont Rhinearys Targaryen, laatste erfgename van het huis Targaryen. Targaryen's zijn het bloed van de draak.
  Alleen wordt Rhinearys erg bedreigd door deze naam. Als ook maar iemand erachter komt, betekent het haar dood.

  In het Noorden, Winterfell, woont de familie Stark. Lyanna Stark is gedwongen om zich te verloven met prins Joffrey Baratheon, tegen haar wil in. Maar een omslag verandert alles.


  Allis Lannister, de zus van de koningin, is het hoofd van de koningsgarde en stadswacht. Ze is verplicht om met haar neefje, prins Joffrey, mee te reizen naar Winterfell om de verloving tussen hem en Lyanna Stark goed te laten verlopen.  Maar wat gebeurt er als alle 3 hoofdrolspeelsters een tegenslag moeten verwerken? Zullen zij zich staande houden?


  "like i'd follow you around like a dog that needs water."

  link

  Crimson lips

  ''Er staat iemand naast mijn bed, ik kan hem horen ademen, ik kan zelfs zijn adem voelen op mijn lichaam. Ik probeer mijn ogen open te doen, en te praten, maar het lukt niet. Mijn lichaam werkt niet mee. 'Maak je geen zorgen.' zegt een stem. Ik weet niet waar de stem vandaan komt, daardoor ga ik me juist meer zorgen maken. Ik herken de stem, het is niet de persoon die naast mijn bed zit. De stem lijkt veel dichterbij te zijn. De persoon naast mijn bed is een hij, ik kan het horen aan zijn zware adem. De stem die ik hoorde is overduidelijk een vrouwelijke stem. De stem komt me zo bekend voor. De zwarte kleur van het binnenste van mijn oogleden, begint zich langzaam te vormen tot een beeld. Ik zie haar, mijn hart staat even stil voor een seconde. 'Ik heb je gemist.' Ik probeer haar aan te raken maar ik kan nog steeds mijn lichaam niet bewegen. Ze begint te praten, ik glimlach bij het horen van haar stem. 'Je bent nog niet bij me, je ligt in het ziekenhuis. Je ligt in coma, Selene, Selene! Niet teruggaan, hij is gevaarlijk. Praat niet met hem Selene, wacht!' Ik open mijn ogen en de jongen naast mijn bed staat zonder iets te zeggen op en rent weg. Het gebeurde te snel om zijn gezicht te herkennen.''


  Don't tell me sky is the limit when there are footprints on the moon.

  Deze story is niet van mij, maar van brittktijger:)  I am still crying

  I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken,
  and the one that could always brighten your day even if she couldn't brighten up her own.


  Hope u take a look!

  [ bericht aangepast door Wolveline op 18 maart 2013 - 22:19 ]


  Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig. En als je me niet gelooft stap je maar uit.

  uuh ik ben een verhaal aant schrijven of toch aan het probere , this eigenlijk mijn levens verhaal:$en ja.kan niet zo een lange uitleg geven zoals iedereen hier boven:Ssorry


  after the falling rain the world will shine again ! be happy good times will come !  Olivia Cowell is de dochter van Simon Cowell, dé man achter de world famous band 'One Direction'
        Olivia is alleen zelf niet zo heel bekend, omdat ze bij een verre tante in Australië woonde. Ze had wat streken uitgehaald in de tijd dat ze nog in Engeland woonde, en dit werd niet getolereerd door haar ouders.
        Nu is ze weer terug, en wil ze goedmaken wat ze heeft aangericht. Haar vader heeft wel een ideetje; ze mag met de boys mee op tour als één van de stylisten. Zolang ze zich gedraagt natuurlijk, als haar vader er lucht van krijgt dat ze zich misdraagt is het avontuur afgelopen en moet ze direct terug naar huis.
        Nu is het natuurlijk lastig om je te gedragen als er vijf crazy dudes in beeld komen die, als het maar even kan, de hele dag rondrennen en streken uithalen alsof er geen morgen meer is.
        Maar wat we natuurlijk wel moeten onthouden is dat niemand kan tegenhouden wie je echt bent. Maar of dit ook echt voor Liv geldt? ...

  One Direction bestaat.
  Soundtrack
  Lycanthropy Original.


  You are what you love, not who loves you.  Can you find love when you're born to kill?
  'Maybe you're not the good guy, pretending to be the bad guy.' she whispered.
  'Maybe you're the bad guy, pretending to be the good guy.'


  There is a little bit angel in his devil eyes.  • Actie
  • Drama
  • Romantiek
  • Onbekende personen

  @littlesnork
  @AdindaSmit


  02'11'2013 Imagine Dragons || 03'11'2014 Ed Sheeran

  One adventure a day || Niall Horan
  Odette Raybarn is één van die kinderen die weet dat ze nooit achttien zal worden. Er is leukemie bij haar vastgesteld en de kans op genezing is, ondanks haar positiviteit, niet erg groot. Dat beseft ook zij wanneer de ziekte haar lichaam begint te beïnvloeden en ze klaar is met de eenzame nachten in het ziekenhuis.
  Ze wil niet wachten op een medicijn dat nooit zal komen, en dus is ze van plan alle kansen aan te grijpen die ze nog tegenkomt. Odette noemt ze avonturen: één voor elke dag die ze nog leeft. Ze wil ze stuk voor stuk beleven, samen met de jongen die nog nooit van haar zijde is geweken. Niall Horan.


  ‘‘You are either with or against me, Horan. I want these adventures. I might not be able to live them in a few years from now. Is that what you want?'’
  - Odette Raybarn to Niall Horan.


  Requiem for a dream

  Ik heb er meerdere, maar deze is het meest recent:) KLIK! :)

  [ bericht aangepast door Semantiek op 23 maart 2013 - 13:32 ]

  Je leesvoer!


  Remember only god can judge yah forget the haters cause somebody loves yah!

  Hotel Atkinson


  Made by: Frodo
  Dit verhaal gaat over een hotel waar de 13e verdieping niet bestaat op papier en ook niet te bereiken is via de trap, maar wat nou als er toch mensen op de 13e verdieping stranden?


  Evelyn is samen met haar familie in Hotel Atkinson, als ze alleen in een lift is gebeurd het. Ze strandt op de 13e verdieping en weet zich geen raad. Ze komt oog in oog te staan met grote angsten en wanneer ze weer terug is, gaan de dingen niet zoals ze wil dat het gaat.

  + Algemeen beschaafd Nederlands
  + Origineel
  + Horror
  + Onbekende personen


  I'm Ellie's & Mitshy's little secret. Rawr.