• Het idee:
  Katri Dunbryll is vijftien jaar oud wanneer ze voor District 3 de Arena in moet. Vrijwel niemand verwacht iets te vrezen te hebben van de ondermaatse Katri.
  Ze is echter niet van plan om deze spelen te winnen met spierkracht maar manipulatieve karakter, vingervlugheid en hoge intelligentie. Zonder al teveel problemen windt ze de Capitoolbewoners om haar vinger maar zal dit enig nut hebben als een van haar medetributen haar leven redt? Kan ze haar schuldgevoelens de baas of zullen ze haar dood worden?


  Naam:
  Leeftijd:
  District:
  Uiterlijk: (liefst met foto)
  Karakter:
  Favoriete wapen:
  Talenten:
  Districtsaandenken:


  Ik kies de beste en origineelste rollen, niet de eersten.

  [ bericht aangepast door Squib op 16 maart 2013 - 19:42 ]


  Remember to be ridiculous.

  Naam: Lily Delain
  Leeftijd: 16
  District: 8
  Uiterlijk: Lily heeft rood-oranje haar, lange haren. Meestal draagt ze ze los, maar heel soms ook in een hoge paardenstaart. Haar ogen zijn zo blauw als een heldere zee, en haar lippen zijn gezond roze. Haar nagels zijn neutraal lang, niet te kort en ook niet te lang en altijd goed verzorgd. Haar kledingstijl is in een woord eenvoudig. Ze draagt altijd een spijkerbroek, een t-shirt en een vest. Haar schoenen daarentegen variëren bijna altijd van laarzen, tot gympen of hakken.
  Karakter: Lily is een vrij teruggetrokken meisje op het eerste gezicht. Ze is stil en houdt zich rustig, maar van binnen brandt er constant een vuur dat haar vurig temperament veroorzaakt. Als ze kwaad is, kan ze niet alleen mensen met woorden pijnigen, maar ook met vechten. Haar oudste broer Tom heeft haar dat afgeleerd en sindsdien jaagt ze als ze kwaad is. Toch kan ze soms behoorlijk uit haar slof schieten. Ondanks haar temperament en uitschieters heeft een perfecte zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. En mocht het nodig zijn, doodt ze zonder enige spijt. Iets waar veel mensen voor terugdeinzen. Daarom is ze niet graag geliefd, op haar naasten na.
  Favoriete wapen: Lily haar ogen zijn niet zo goed als haar leeftijdgenoten, daarom ziet ze niet heel goed. Maar dat compenseert ze met haar uitstekende conditie. Ze kan een hele tijd achter elkaar rennen, zonder maar een keer te hoeven stoppen. Het liefst werkt ze met een handboog, en als ze die niet kan krijgen, werkt ze liever met niets, dan iets anders. Als ze moet kiezen tussen een mesje, en blote handen, kiest ze voor de blote handen. Bovendien is ze op korte afstanden ook goed met een zelfgemaakt lasso.
  Talenten: Je zou het geen talent kunnen noemen, maar de meedogenloos voor mensen. Ze heeft heel weinig medelijden met haar tegenstanders in de arena, wat haar makkelijk tot een victorie kan leiden. Ook is haar gezegd dat ze een groot doorzettingsvermogen heeft.
  Districtsaandenken: Een kettinkje met een naald eraan.


  You could be great, you know, it’s all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

  Naam: Sonja Sunner
  Leeftijd:14
  District:2
  Uiterlijk: (liefst met foto): Sonja
  Karakter:Lief en zorgzaam
  Favoriete wapen: messen en stelen
  Talenten: stelen en sluipen
  Districtsaandenken: hartjes ketting


  Remember only god can judge yah forget the haters cause somebody loves yah!

  Naam: Elena Traver.
  Leeftijd: 13
  District: 7
  Uiterlijk: (liefst met foto)


  Karakter: Ze is nogal teruggetrokken, en is bang, wat best slecht is. Ze vertrouwt mensen snel, wat erg in haar nadeel kan zijn.
  Favoriete wapen: Bijl. ( Ze kan er alleen niet heel goed mee overweg. )
  Talenten: Ze is erg snel.
  Districtsaandenken: Een ketting met een houten hart.

  Ik probeerde hem zo min mogelijk perfect te doen.


  Demigod squad

  Naam: Delaine Cissor
  Leeftijd: 17
  District: 4
  Uiterlijk: (liefst met foto):


  Karakter: Als je haar voor het eerst zag dacht je gelijk dat het een normaal meisje was, maar dat is ze niet. Ze is heel moordadig als het erop aankomt. Ze wilt alle slechte mensen doden, want ze denkt dat de wereld zonder hun veel beter is. Ze kan ook heel liefhebbend zijn, al weet niemand dat ze dat is behalve haar broer. Ze wilt aan niemand laten zien dat ze een hart heeft, Iedereen kent haar als de koude heks. Maar ze is meer dan dat, ze weet wat liefde is en ze houd echt van haar broer. Ze is ook best gesloten en praat alleen als het nodig is.
  Favoriete wapen: messen
  Talenten: ze kan heel goed messen werpen, ze raakt altijd waar ze het wilt raken
  Districtsaandenken: een armband met een duifje erin gegraveerd.


  Hell is empty..al the devils are here