• De tijd op de middelbare school is over, en wat ga je dan doen? Juist, Studeren. En waar kan je dat nou beter doen dan in het hartje van Londen? Jaarlijks komen er duizenden studenten bij, die allemaal gaan studeren aan de Connor Universiteit. Maar waar zullen ze die jaren wonen? Natuurlijk, in studentenhuizen. Luxe appartementen in een groot studentenhuis, wie wil daar nou niet wonen aangezien het nog goedkoop is ook! Maar je moet het appartement wel delen, maar met wie. En als je het dan eindelijk weet, ligt het er nog maar net aan of je die persoon wel mag. Maar een studentenleven bestaat natuurlijk niet alleen uit school en appartementen. Nee, feestjes, liefdes en ruzie zijn er natuurlijk ook nog. Hoe word jouw tijd hier? Je bepaalt het natuurlijk helemaal zelf....

  Het idee is van Malino


  Jongens:
  Liam James Payne Sylvesti (1,1)
  Harry Edward Styles ALLSTARSx (1,3)
  Louis William Tomlinson NewYorkTower (1,1)
  Zayn Javadd Malik Malino (1,1)
  Niall James Horan nessje (1,4)

  Meisjes:
  Jade Rae Armana HurtedHeart (1,1)
  Pebble (R)
  Carmen Oriana Pasqualini Sidestap (1,1)
  Aimee-Lee Leavitt Rootz ThisIsMeNow (1,2)
  Alexis Lexi Gordon Lifeisajoke (1,2)

  Reserve Lavigna

  Invullen:
  Naam:
  Leeftijd:
  Karakter:
  Uiterlijk:
  Extra:

  Regels:
  - Geen One liners. Probeer minimaal 4 regels.
  - Je reservering blijft 24 uur staan!
  - 16+ mag
  - Geen Mary Sue's!
  - Geen ruzie OOC
  - Praat je OOC, doe het dan met haakjes ()[]{}
  - Alleen ik of mensen met mijn toestemming maken topics aan.
  - Graag niet na een dag of week stoppen. Als je zegt dat je meedoet dan weet je dus zeker dat je mee kan doen. Ik verwacht niet dat je ieder uur online bent en kan reageren, maar je wel een keer reageren per dag of per twee dagen.
  - We zijn geen sneltrein en sluit mensen niet buiten. Geef elkaar samenvattingen!

  Appartement:
  Keuken/eetkamer
  Woonkamer
  Slaapkamer
  Badkamer
  Balkon

  Indeling Appartementen
  Carmen en Niall
  Aimee en Liam
  Pebble en Louis
  Jade en Harry
  Alexis en Zayn

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast door Torquay op 23 maart 2013 - 21:48 ]


  I'm finally back, Finally after a Year break

  Ik wil inderdaad graag weer Liam


  Bowties were never Cooler

  Naam: Liam James Payne
  Leeftijd: 19
  Karakter: Hij is een lieve, sociale en zorgzame jongen. Hij staat altijd voor iedereen klaar en zet zichzelf nog wel eens op de tweede, derde of vierde plaats. Ondanks dat hij normaal een heel sociale jongen is vind hij het nog wel eens lastig om op vreemden af te stappen. Hij is het vaderlijke typje, maar van binnen is hij nog een groot kind. Ook is hij vrij competitief ingesteld, zeker als het om sport gaat.
  Uiterlijk:


  Extra: Liam's bang voor lepels en houd van Toy Story


  Bowties were never Cooler

  Mag ik dit keer een meisje? Bij de vorige keer kon ik haast niet reageren omdat ik bijna niks met Niall kon.


  "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

  Naam: Carmen Oriana Pasqualini
  Leeftijd: Achttien, 07 - 05
  Karakter: Tja, Carmen is typisch Carmen. Ze is altijd wel vrolijk en het zonnetje in huis. Niemand kan tegen haar vrolijkheid op, dat is simpelweg onmogelijk. Als je haar irritant vindt, dan moet je maar gewoon je mond houden want Carmen is niet bepaald het persoon die daar wat om geeft. Ze is aardig, beleefd en houdt er van om complimentjes te geven aan iedereen die ze tegen komt. En die meent ze dan ook echt, omdat Carmen alles prachtig vindt. Ze kan je helemaal opvrolijken. Of het nou met haar kookkunsten gaat of met woorden. Natuurlijk is ze zelf ook wel eens down, maar dat komt haast zelden voor. Alleen als je ook maar iets zegt over haar levensstijl, krijg je een klap. Carmen houdt er niet zo van als je haar uitscheldt. Verdrietig wordt ze niet, woedend wel. Als je haar dan ook erg gekwetst hebt, kun je het maar beter op een rennen zetten voordat ze je in haar handen krijgt. Sterk is Carmen niet, maar snel wel. Haar opvliegendheid is dan ook een probleem. Teleurstellen kan je haar niet, want het leven is voor haar één groot bord vol pasta. Het klinkt raar, en dat is het eigenlijk ook wel. Dan heb je ook nog een andere kant van Carmen. Haar abnormaal rare kant. Hyper zijn, vreemde opmerkingen en vage bewegingen. Niet echt iets waar iemand problemen mee heeft. Het enige waar je Carmen echt razend mee kan maken, is ook maar één woord over haar ex Robin zeggen. Dan flipt ze helemaal, pakt het eerste beste wat in haar zicht ligt en gooit dat naar je. Haar ex is vreemd gegaan met haar nicht. Gevolgd doordat Robin nu altijd voor haar moet uitkijken, om anders moet ie voor de tweede keer een uur blijven rennen tot dat hij veilig is. Carmens nichtje heeft ze sinds die dag niet meer gezien, en dat wilt zo houden.
  Uiterlijk (liefst met foto):


  Carmen heeft lang, lichtbruin haar wat tot over haar schouders komt. Meestal zit het naar één kant, wat ze zelf doet. Haar grote, grasgroene ogen komen opvallend en fel over bij haar, haar en bleke, lichte huidskleur. Carmens figuur is sierlijk en slank, waar ze overigens erg blij om is. Haar lengte is precies één meter zeventig, wat komt door haar lange benen. Doordat Carmen een mooi figuur heeft, is ze niet bang om het te laten zien. Daarom draagt ze vaak korte shortjes, en blote topjes. Verder houdt ze van nog meer kledingstijlen, het liefst swag. Op haar arm heeft ze een tattoo wat nergens voor staat. Ze vond het gewoon mooi. Nooit heeft Carmen veel make-up op, meestal gewoon een laagje mascara en dat is het. Meer heeft ze niet nodig. Voor haar slechte ogen heeft Carmen een zwarte Rayban bril, die ze bijna nooit op doet omdat ze ook lenzen heeft.
  Extra: Al verwacht je het niet, Carmen is een serveerster bij een café. Het café ligt in het winkelcentrum van Londen, gewoon om eens tussen het shoppen door of voor een afspraak gezellig wat te eten. Met het geld dat ze verdient, betaalt ze de huur van haar appartement af. Ook doet ze een cursus Frans, gewoon omdat het leuk is. Oorspronkelijk is Carmen van afkomst helemaal Italiaans. Haar Italiaans accent past dan ook erg goed bij haar karakter. Surfen, bakken en koken, en zeilen. Dat zijn haar hobby's vooral. Voor het surfen en zeilen gaat ze naar Amerika, eens per jaar. Daar logeert ze meestal bij haar oom en tante die een huisje hebben aan het strand van Californië. Bakken en koken doet Carmen ook graag, typisch Italiaans. Ze maakt vaak wereldgerechten klaar, altijd uitgebreid. Meestal een voorgerecht, hoofdgerecht en een nagerecht. Maar als ze moe is, maakt ze vaak alleen een hoofdgerecht en nagerecht. Taarten zijn toch wel haar specialiteit, al zijn haar cupcakes niet te missen.

  [ bericht aangepast door Wentz op 23 maart 2013 - 10:20 ]


  "We will teach you how to make boys next door, out of assholes."

  Naam: Zayn Javadd Malik.
  Leeftijd: 20.
  Karakter: Zayn is soms een tikkeltje mysterieus en stil, maar zodra hij zich op zijn gemak voelt is hij best aanwezig. Hij is ijdel en heeft er echt een enorme hekel aan als hij er slecht uit ziet. Hij is best charmant en kan soms een enorme flirt zijn.
  Uiterlijk:


  Extra: Zayn is bisexueel.


  A woman without a man is like a fish without a bicycle

  Mag ik Harry reserveren ^^?

  Tuurlijk je staat erbij
  En iedereen die zijn rol heeft ingevult is goedgekeurd;)


  I'm finally back, Finally after a Year break

  Naam: Jade Rae Armana
  Leeftijd: 18
  Karakter: Jade is altijd al heel beschermend geweest over mensen vooral omdat ze haar broer en haar vriendje is verloren door het leger. Ze sneuvelde samen en op hetzelfde moment. Haar broer was 23 en haar vriendje 22. het waren beste vrienden dus het is erg moeilijk voor haar. Het is maar kort geleden dus ze rauwt nogal. Je zult haar daardoor niet vaak zien met een echte glimlach. Ze vind het moeilijk om vrienden te maken aangezien ze zich steeds bedenkt dat deze haar toch zullen verlaten. Haar broer was altijd heel belangrijk voor haar. Haar vader sloeg haar vroeger altijd en haar moeder is 8 jaar geleden overleden aan lymfe kanker. Ondanks dat het een tijd geleden is ligt het nog wel gevoelig en word ze zelf nog getest of er kans is dat zijzelf het heeft. Daarom is ze maargaan studeren om weg te zijn van haar vader. Haar broer was namelijk de enige die haar beschermde tegen die gek. Als je Jade haar ware aard echter omhoog brengt is ze het meest liefste en melevende persoon die je ooit zal ontmoeten. Ze gunt iedereen het beste van het beste behave haarzelf en je kan goed met haar lachen. Haar zo open krijgen kan moeilijk gaan omdat ze nogal moeilijk is met vertrouwen geven of je moet haar dronken voeren. Jade kan goed leugens doorzien en ziet meestal meteen als er iets mis is. Ze is geen roddeltante en vertelt niet snel iets door. Dat maakt haar heel betrouwbaar. Zelf vertelt ze haar geheimen niet snel dat komt omdat toen ze nog jong en naief was ze gepest werd met haar eigen geheimen. Omdt je niet snel door haar beschermings muur komt word ze ook niet snel verliefd en heeft ze een gering aantal vrienden. Al ze is Sociaal en praat met iederen al doet ze dit zonder mensen binnen te laten komen. Als Jade eigenlijk nog was zoals ze vroeger was zat ze met de eerste beste jongen te flirten en had ze een grijns op haar gezicht. Nu doet ze dat niet meer een kan ze nogal sarcastische grappen maken. Jade kan goed van zich afbijten en laat mensen haar niet beledigen. Als je haar wilt raken moet je haar niet uitschelden. Daar is ze imuum voor geworden. Nee lees haar dagboek en lees over de dood van haar moeder en verlies van haar broer en vriendje. Daarmee kan je haar pas raken. 
  Uiterlijk:


  Jade heeft mooie lange bruine haren. Een lichtgetinte huid dat helemaal van haarzelf is. haar ogen zijn in tegenstelling op de foto een groene amber achtige kleur, Dat is dus een Groengoud achtige kleur. Ze is ongeveer 1.72 dit kan misschien iets korter zijn en ze draagt vaak spijkerbroeken en hempjes met een vestje of jasje. Je zal haar geen rokje zien dragen zo een soort meisje is ze helemaal niet. Jade heeft mooie lange benen en mooie rondingen. Ze heeft ook goede spieren en is erg snel. Jade heeft op verschillende sporten gezeten waardoor je haar. Niet boos wilt maken. 
  Extra: Jade kan soms stemmen horen, maar het maakt haar bang waardoor ze zich ervoor heeft leren afsluiten. Ze is bang voor kleine ruimtes. Ze houd van lezen of een film kijken. Ze is fan van Disneyfilms en andere tekenfilms. Ze kan erg goed liegen of mensen doorzien. Ze kan zingen, maar laat dit niet zien en kan geweldig goed koken dit werd haar namelijk al op haar 6e geleerd. Zelf heeft ze ook liefde voor eten vooral als ze het zelf maakt aangezien ze alleen dingen maakt die ze zelf heerlijk vind. Ze heeft een zwakte voor toetjes taarten en andere zoetigheden. Ze heeft ook al haar spullen bij zich omdat ze bang was dat het appartement het niet had. Jade houd ook nog een dagboek bij. Dit doet ze iedere avond. Ze dwingt zichzelf te schrijven. Alles staat erin. Vanaf toen ze 10 was. Rond een bladzijde per dag daarom heeft ze er ook twee. Ze neemt ze over mee naartoe behalve naar school dan ligt hij onder haar kussen. Er zit geen slotje op, maarvertrouwt erop dat niemand hem zal lezen. Als je dat wel doet ben je er geweest aangezien ze een aantal jaren op Kickboksen en karate heeft gezeten. Ze is gestopt omdat ze ging studeren. Ze kan zich dus wel gemakkelijk verdedigen aangezien ze dus ook heeft geleerd om pijn af te sluiten. Verder heeft ze nog een katje genaamt June. Het is nog een kitten die ze van Aiden heeft gehad voor hij vertrok dat ze aan hem kon denken. Ze wou het beestje naar haar appartement brengen, maar haar vader hield haar bij hem. Ze is van plan als haar vader werkt haar te gaan halen aangezien het het liefste beestje is dat er is. Het is namelijk ook nog haar troost. 


  I'm finally back, Finally after a Year break

  RedShot>> ALLSTARSx

  Waarschijnlijk vul ik vanavond mijn rol in x

  Naam: Louis William Tomlinson
  Leeftijd: '21 jaar
  Karakter: Louis is heel kinderachtig, speels en sportief en een échte grappenmaker. Iemand die je altijd ziet lachen en mensen vrolijk probeerd te krijgen. Louis wil graag mensen helpen en staat altijd open voor een gesprek. Louis kan zich wel heel volwassen gedragen op momenten dat het nodig is, en meestal weet hij ook wanneer het nodig is. Je kunt altijd bij hem terecht als je het moeilijk hebt en zet zichzelf al snel op de tweede plaats.
  Uiterlijk:


  Extra: Louis draagt bijna altijd streepjes shirts en is bisexueel.

  Mag ik een meisje reserveren?


  live your life, it is beautiful as it is!

  Ik wil een meisje alsjeblieft x

  Nu wel jongen bij jongens? Of weer gemengd?


  Bowties were never Cooler

  NVM

  [ bericht aangepast door Oliveira op 23 maart 2013 - 11:46 ]


  I don't want you to die, I want you to suffer.

  Iedereen staat erbij. We zoeken alleen nog een Niall (:
  @Sylvesti ik denk dat jongen bij meisje leuker is omdat de jongens elkaar namelijk al kennen. Ze zitten namelijk bij elkaar in degave en zo leert iedereen elkaar kennen.


  I'm finally back, Finally after a Year break