• Ik zoek leuke stories waar elke week wel een paar hoofdstukjes worden geplaatst. Het liefst lees ik over fanfiction (1D, JB, TW etc.) maar onbekende personen lees ik ook graag.

  Misschien zouden jullie ook naar mijn story kunnen kijken?

  Alvast bedankt!

  xo


  “So many books, so little time.”

  Hi, weet niet of je het wat vind, maar ik ben net een OP story begonnen(:  Samantha is dertien jaar als haar broer en zus naar een kostschool worden gestuurd. Wat Sam ook doet, niemand vertelt haar waar die kostschool is, en wat haar broer en zus daar doen. Het waren toch nooit moeilijke kinderen? Ze ruimden uit zichzelf het huis op, en maakten eten als hun ouders daar niet toe in staat waren. Ze gingen nooit in op hun ouders. Wat was dan de reden dat ze weggestuurd werden?

  Die vraag houdt Sam nog heel lang bezig. Tot ze op haar vijftiende zelf de mededeling krijgt dat ze haar woonplaats zal moeten verlaten. Alles zal ze achter moeten laten. Haar vrienden, familie en oude klasgenoten.
  Eerst lijkt het verschrikkelijk. De vraag of ze hen ooit nog eens terug zal zien, blijft aan haar knagen. Haar nieuwe woonplaats zit vol geheimen en is onheilspellend. Maar langzamerhand krijgt ze een zekere verbintenis met het eiland. Heeft het te maken met de mythische geschiedenis van het eiland?
  Het verhaal van de Engelse Samantha, met haar leven dat een enorme wending kreeg door verliezen, mysteries, liefde en vriendschap.  Volledig Nederlands ~
  Neem een abo, ik waarschuw niet ~
  Reacties motiveren me heel erg ~
  Gestart op 23/03/2013 ~
  ©Libera ~

  Ik denk dat ik 1 of 2 stukjes schrijf per week. Ik heb nu 2 hoofdstukken en ga verder bij drie abo's(:


  :)

  In love and hate,
  By fights and peace,
  With you and me,
  There and here,
  England and Italy,

  The same and the difference,
  A mystery which never ends.
  Somewhere in Italy,
  There where it started,
  Long times ago,
  The same place,
  The same story,
  The place where it ends and begins.


  Onbekende personen.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  -Starts on the 4th of april.
  -Cover=link
  -Laat je vooral niet afschrikken door de ''Ft. Harry Potter'' want Draco heeft absoluut de hoofdrol opgeist:)

  You made me change.
  Nobody ever could.
  And I'd rather be loved by you than serve The Dark Lord.
  And you're the only who knows me that way.
  Let's keep it with that.

  If this love is Forbidden. Then, can we still be in love?
  It brings us so many Complications and we have to fight.
  But we can't be without each other and we will fight Together Till The End.  IIIIII


  Thank you for the tragedy, I need it for my art.

  Ik heb wel wat OP's. Ze hebben, behalve When Daylight Dies, alleen wel aardig wat hoofdstukken. Maar ach, dan kun je even vooruit. ;p


  Elles’ eerste schooldag tekent haar verdere schoolcarrière. Met haar spontaniteit maakt ze direct vrienden voor het leven, maar ze roept even snel een aartsvijand in het leven… een vijand die haar koste wat het kost kapot wil maken en steeds verder gaat.
  Elles’ nieuwe vrienden doen er alles aan om haar te beschermen, maar hoever kunnen ze gaan? Elles voelt zich almaar schuldiger omdat anderen door haar in de problemen komen en er is niemand bij wie ze haar ei kwijt kan: het gros van de leraren ziet haar als de meest vervelend leerling door haar brutaliteit en bijdehante opmerkingen en haar ouders worden haar puberale, opstandige gedrag spuugzat en kunnen haar slechte schoolprestaties niet verkroppen. Haar problemen met de leraren, slechte schoolprestaties, gespannen thuissituatie en een hevige verliefdheid, geven Elles een onstabiele situatie waarin ze zichzelf moet zien te handhaven.


  - Onbekende personen/drama/actie/romantiek
  - In het Nederlands geschreven.


  Zeven jongeren overleven een vliegtuigramp en belanden in de gevaarlijke jungle van Peru, waar ze alles op alles moeten zetten om in leven te blijven. Hun verschillende persoonlijkheden maken dat er niet makkelijker op. Ze moeten niet alleen hun vijandige omgeving overleven, maar ook elkaar.
  Hun vertrouwen in elkaar en zichzelf wordt op de proef gesteld wanneer ze een geheim ontdekken dat verstrekkende gevolgen heeft. Niet alleen voor henzelf, maar voor de hele wereld...


  *volledig Nederlands geschreven
  *onbekende personen
  *thriller/avontuur/vleugje romantiek

  Een leerzame reis voor jongeren verandert in een nachtmerrie wanneer ze het schip op een ochtend verlaten aantreffen. Ze stranden in een onbekend gebied, waar ze niet alleen elkaar moeten zien te overleven, maar zich ook moeten wapenen tegen een groep inheemsen die zich ’s nachts verplaatst en geen indringers duldt: gewelddadige Orks. Weten ze zich te wapenen tegen deze moordlustige vijanden terwijl ze zich op onbekend gebied bevinden of zullen ze stuk voor stuk ten prooi vallen? En zijn de Orks wel hun hoogste prioriteit of is het wantrouwen binnen de groep een tweede gevaar dat uiteindelijk fataal zal blijken?

  Dit verhaal is het eerste uit een reeks van drie. Er zal iedere dag minstens één stukje geplaatst worden.
  *fantasy/avontuur/thriller
  *onbekende personen
  *een later deel van dit verhaal bevat martelscènes. Ik waarschuw hier niet voor: het verhaal spreekt voor zich  “You said this could only get better
  There's no rush cause we have each other
  You said this would last forever
  But now I doubt if I was your only lover

  Are we just lost in time?
  I wonder if your love's the same
  Cause I'm not over you”


  Elles heeft zich moedig door het eerste jaar heen geslagen en voelt zich helemaal gelukkig in de klas. Haar geluk wordt echter opnieuw op de proef gesteld wanneer er een nieuw meisje in de klas komt, waar iedereen het goed mee kan vinden, behalve Elles.
  Meer tegenslagen volgen. Mark blijkt niet het ideale vriendje te zijn en Elles ontdekt dat niet al haar vrienden even eerlijk en open tegen haar zijn. Het leven van de tieners is niet meer zo rooskleurig als de voorgaande jaren en ze hebben elkaar nodig om het hoofd boven water te houden. Maar wanneer Nico zich weer vertoont en vastberadener dan ooit is om bij Elles blijvend letsel aan te richten, lijken ook de laatste lichten te doven.
  *Drama/romantiek
  *Onbekende personen
  *Vervolg op Guilt, echter ook goed te volgen zonder dat te hebben gelezen. Het broodnodige wordt in het kort herhaald.


  Ik heb trouwens ook nog twee HP-verhalen. Als je daar ook van houdt moet je maar even op mijn profiel kijken. ^^


  Every villain is a hero in his own mind.

  heeey! ik schrijf een Janoskians fanfic, als je intresse hebt, lees gerust!

  xxx

  http://www.quizlet.nl/stories/110384/how-to-meet-the-janoskians-girls-on-a-mission/

  Shattered


  ... if reality splintered into millions of pieces?
  ... if everything you used to be slipped through your fingers like water?
  ... if lies grabbed you like spiders grab flies in their webs?
  ... would love be enough to move on and leave the past behind?


  De vrouw glimlachte weer wrang. 'Nee, voor jou is dit maar een nachtmerrie. Morgen wordt je wakker en beeldt je je in dat dit maar een afschuwelijke droom was. Je vergeet.'
  Ik dacht gelijk aan Nova. Ik zou dit nooit vergeten, dat kon ik niet. 'Ik vergeet niets.'
  Ze lachte nu zachtjes en het meisje op haar schoot lachte met haar mee. 'Mensen vergeten. Alles waar ze bang voor zijn stoppen ze diep weg, in de hoop het te vergeten.'
  Nova blies zachtjes maar ongeduldig haar adem uit en ik hoorde Salome's luie tred op de houten vloer weerkaatsen in de holle ruimte onder de oude planken. Een windvlaag trok door het huis en de kilte drong door tot in mijn botten. 'Niets is zo moeilijk uit het geheugen te bannen als de wens haar te vergeten.'


  Summary,
  Rhea Amides is zestien jaar en woont futuristisch Europa. Het leven in de arbeidersbuurten, waar Rhea woont, is zwaar en gevaarlijk. Doordeweeks gaat ze naar de kunstgerichte academie in de stad, waar ze met haar beste vriendin Kat stiekem de regeltjes omzeilt. In haar provincie, Elledan, wordt alles niet zo nauw genomen, de regels zijn maar letters op papier. Maar met de komst van Nevjia Strolovsky, hangt er iets zwaars in de lucht, iets slechts: veranderingen... Hoe meer er verandert in Elledan, hoe meer Rhea het gevoel krijgt dat ze Kat aan het verliezen is. Nevjia biedt Rhea vrijheid en vriendschap, maar Alec, Nevjia's broer vertrouwt Rhea niet. Maar haat en liefde liggen dicht bij elkaar...


  Science-Fiction || 12+ || Drama, actie en romantiek || Phantasticae Productions || Link in plaatje


  Chasing goals.


  Geboren in het maanlicht
  Gerezen in het licht van de zon
  Gevolgd door haar verleden
  Gevlucht nadat hij overwon
  Gevreesd voor het leven

  Haar ziel doodgebloedt
  Haar verleden verloren
  Haar overschot aan heldenmoed
  Haar gesloten ogen; hergeboren.  Dit verhaal gaat over een meisje dat veel te verdragen heeft gehad; ze heeft haar ouders verloren op zestienjarige leeftijd; ze zijn op mysterieuze wijze vermoord.
  In een hoog tempo moest ze opgroeien en de wereld beter gaan begrijpen. Ze loopt rond met een enorm schuldgevoel en nog tientallen vraagtekens.
  Inmiddels is ze achttien. Er gebeuren vreemde dingen, maar ze gelooft dat het aan zichzelf ligt. Ze heeft veel slaap tekort en moet hard werken om voor zichzelf te zorgen.
  Maar wat als het niet aan haar ligt? Ze komt in contact met mensen die alleen zij ziet; ze ontmoet de andere kant van het leven. Dit zorgt er voor dat haar sociale leven er onder lijdt; haar beste vriendin raakt ze langzaam kwijt.
  Wat gebeurt er?
  Wie spreekt de waarheid?
  Is dit de realiteit?
  Dit verhaal gaat over Felice Ophelia Devereux; een meisje dat niet weet wie ze in werkelijkheid is, maar hier spoedig genoeg achter komt.

  De tijd is slechts een illusie; het is geen werkelijkheid. Maar als er geen tijd is, is er dan een verleden? Een heden? Een toekomst?


  ‘’Je bent herboren, Ophelia.’’
  ‘’Herboren? Waar héb je het over?!’’
  ‘’Je bent niet wie je denkt dat je bent.’’  # Historie en fantasy
  # Deelt mee aan SOTY
  # Trailer


  "When all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed.''

  You're mine, for the summer - Niall James Horan


  één week,
  één kamp,
  één liefde.
  + Niall; fanfiction
  + One Direction bestaat niet
  + geschreven door Nightseason  I'm an angel and a girl. And I have to decide which one I want to be. A shadow is following me. And it has only one goal. I. Must. Die.


  _______________________________________________________________________
  ____________________________________


  © Infinito
  x Amelie Rachel Spooz
  x Start: Soon
  x Enjoy !


  Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

  Catch me if you can
  “It is far more difficult to murder a phantom than a reality.”
  - Virginia Woolf
  ~
  Marit is niet het type dat goed stil kan blijven zitten als er iets aan de hand is. Wanneer haar beste vriendin plotseling verdwijnt, grijpt ze iedere kans die ze krijgt om zich nuttig te maken met beide handen aan. Het is een beetje ongelukkig dat deze kans toevallig de vorm heeft van een wilde reis kriskras door Nederland en Duitsland in het gezelschap van een jongen die ze nauwelijks kent, maar ze is niet kieskeurig. Toch begint ze weer aan de wijsheid van haar eigen beslissingen te twijfelen zodra het lijkt alsof de Maltesers opraken - de heksen en demonen die ze tegenkomt dragen er daarna alleen nog maar toe bij dat ze zich steeds vaker afvraagt waar ze in vredesnaam aan is begonnen. Fantasyfilms zijn opeens een stuk minder betoverend als je er midden in zit.


  "Just words." "But good words. That's where ideas begin." - Star Trek, The Wrath of Khan

  http://www.quizlet.nl/stories/111732/real-love-between-2-bestfriends--one-direction--larry-stylinson-/ EEN LARRY STYLINSON VERHAAL:)

  Queen of the Winter • Game of Thrones  __________________________________________________________________________

  Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld, vooral in de Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Maar ook in het uiterste noorden van Westeros en op het oostelijke continent Essos.

  De Zeven Koninkrijken vormden ooit zeven aparte staten maar werden verenigd door de Targaryens. Zij regeerden bijna 300 jaar over de Zeven Koninkrijken totdat Aerys II Targaryen "de gekke koning" door een verbond van Baratheons, Starks, Arryns, Tullings en Lannisters werd afgezet en gedood. Robert Baratheon werd de nieuwe koning.

  De gehele Nachtwacht is geschokt als een paard voor De Muur verschijnt. Op dit paard ligt een bewusteloze vrouw met witblond haar. Iedereen denkt gelijk dat dit een Targaryen is maar dit is niet zo. Ze draagt een ketting met een wolf eraan waardoor mensen suggereren dat het wellicht een Stark zou kunnen zijn, ondanks haar lichte haarkleur. En daarom brengen ze de jonge vrouw naar Jon, die haar wellicht zou kunnen herkennen als ze van het Stark Huis zou zijn. Maar ook Jon heeft geen idee wie ze is, hij weet alleen dat hij onder de indruk is van haar schitterende uiterlijk en haar klassieke verschijning. Deze vrouw, die Yue heet, wil echter niks loslaten over haar verleden of afkomst en al snel wordt duidelijk dat ze met een bijzondere vrouw te maken hebben. Een vrouw die haar krachten uit de Maan haalt. Elke man is gek op haar en ze zorgt voor meer blijdschap bij de Nachtwacht, maar is deze vrouw wel te vertrouwen? En worden haar extreme krachten haar niet teveel?


  • Een Nederlands geschreven verhaal.
  • Gebaseerd op de televisieserie "Game of Thrones" en kan matig tot sterk afwijken van de originele verhaallijn daarvan.
  • Reacties, kudo's en abonnementen zijn meer dan welkom!
  • Ik heb de boekenreeks niet gelezen en ken ook alleen seizoen 1 dus bij voorbaat mijn excuses mochten er bepaalde dingen niet kloppen.


  Chaos is a ladder.

  Things I hate about you

  "You can't live your life for other people. You've got to do what's right for you, even if it hurts some people you love."  “The only thing worse than a boy who hates you: a boy that loves you.”
  “You know you're in love when you can't fall asleep because reality is finally better than your dreams.”  - One Direction
  - Nederlands


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne

  Lost in Lies
  The only thing worse than a boy who hates you
  A boy who loves you - the book thief
  Hurt me with the truth, but never comfort me with a lie  - 100 % Nederlands
  - Neem een abo, ik waarschuw niet
  - Trailer


  Embrace your weirdness - Cara Delevingne